Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Famous Cave At Benagil Beach In Algarve Portugal

ALGARVE amb AVE A SEVILLA

7 dies. Sortida 2 de setembre de 2020 (dimecres)

PDF
PREU: 1650
INFORMACIÓ / RESERVA

Viatge en grup i guia acompanyant

2 de SETEMBRE. MANRESA – LLEIDA – SEVILLA – ALGARVE
Sortida del Bages en autocar en direcció a Lleida per agafar l’AVE a les 09:30 amb destinació a Sevilla, arribada a les 14: 00 h. Recollida a l’estació de Santa Justa, Sevilla. Dinar. A la tarda realitzarem una panoràmica d’aquesta bonica ciutat on destaquem la seva Catedral, la Torre del Oro, la Giralda, Triana, la Plaza de España, la Maestranza i el Parque de Maria Luisa. A continuació sortida en direcció a l’Algarve. Distribució d’habitacions, sopar i allotjament.

3 de SETEMBRE. ALGARVE / SILVES / SIERRA DE MONCHIQUE
Esmorzar i sortida cap a Silves, famós pel seu Castell (entrada inclosa). A continuació ens desplaçarem cap a la Serra de Monchique, anomenada “El Jardí de l’Algarve”, on podrem gaudir d’unes vistes i bells paratges i pujarem fins al cim de Foia. De tornada passarem per Caldas de Monchique, típica vila portuguesa en la qual recorrerem els seus estrets carrers amb les seves cases blanques de típiques xemeneies. Dinar. Continuarem recorregut cap als pobles pescadors de Praia do Carvoeiro i Ferragudo. Retorn al Hotel. Sopar i allotjament.

4 de SETEMBRE. ALGARVE / VILA REAL DE SANTO ANTONIO / TAVIRA
Esmorzar a l’hotel i excursió per visitar Vila Real de Sant Antonio, la principal avinguda comercial fronterera amb Espanya. Vila construïda per ordre del Marquès de Pombal al s.VIII per garantir el poblament de la zona. Del seu patrimoni monumental destaquen l’Església de la Mare de Déu de la Misericòrdia, la Fortalesa de Cacela Velha, l’Obelisc i la zona històrica de la Pombalina. Dinar en restaurant concertat. De tornada, visitarem Tavira, un dels més importants centres turístics de l’Algarve, amb el seu famós pont romà sobre el riu Gilão. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

5 de  SETEMBRE. ALGARVE / SAGRES / CABO SAN VICENTE / LAGOS
Esmorzar i sortida per visitar el Cabo San Vicente, el seu far i els seus penya-segats, amb incomparables vistes sobre l’oceà Atlàntic. A continuació visitarem Sagres, antic “Promontorium Sacrum” romà dedicat al déu Saturn. Entrada inclosa al seu Fortalesa. Destaca a més la seva famosa ceràmica. Retorn a l’hotel per dinar. A la tarda sortida cap al poble de Llacs, típic poble caracteritzat per les nombroses coves i formacions rocoses de la seva costa i el seu extens arenal, on visitarem la seva muralla medieval i l’església de Sant Antoni (entrada inclosa), on podrem admirar la capella daurada d’estil barroc del s.XVIII. Aprofitarem també per fer una passejada pels seus carrers. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

6 de SETEMBRE. ALGARVE / FARO / OLHAO
Esmorzar i sortida per conèixer la principal població de l’Algarve, Faro, ciutat actual que conserva un ric patrimoni com l’Església del Carme, el casc antic emmurallat i presidit per la Torre de la Catedral (entrada inclosa). Continuarem ruta visitant la ciutat pesquera de Olhao, segon port més important de Portugal pel que fa a venda de peix i coneguda per les seves cases quadrades i les seves teulades rectes d’estil mouro. Retorn a l’hotel per dinar. Tarda lliure. Sopar i allotjament.

7 de SETEMBRE.  ALGARVE / ALBUFEIRA
Esmorzar. Dia lliure per passejar i gaudir del bonic poble d’Albufeira. Dinar per compte propia. Sopar al hotel. Allotjament.

8 de SETEMBRE. ALGARVE / MANRESA
Sortida de L’Algarve en direcció a Sevilla per agafar l’AVE a les 14:50 amb destinació a Lleida.Dinar. Arribada a les 19: 16 h. Recollida a l’estació, assistència i trasllat a la capital del Bages.

 

EL PREU INCLOU:

– Trasllat en autocar Manresa – Lleida – Manresa
– AVE Lleida – Sevilla – Lleida
– Autocar Sevilla – Algarve – Sevilla
– Guia en castellà des de Sevilla
– Hotel Categoria 4*
– Pensió completa des del dinar del primer dia fins al dinar de l’últim dia (aigua i vi inclòs) (Excepte un dinar en el dia lliure d’Albufeira)
– Entrades indicades segons itinerari
– Guia acompanyant de l’agència durant tot el viatge
– Assegurança d’assistència i cancel·lació de viatge

PREU: 1650
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »