Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Strasbourg, Water Canal In Petite France Area. Half Timbered Houses And Trees In Grand Ile. Alsace, France. Unesco Site.

ALSÀCIA -Selva Negra i Cascades del Rhin-

7 dies. Sortida 20 de juny de 2021 (diumenge)

PREU: 1550
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP i ACOMPANYANT TOT EL VIATGE

 

20 juny.- MANRESA – BASILEA – UNGERSHEIM – MULHOUSE
Sortida de Manresa fins a l’aeroport de Barcelona, on desprès dels tràmits de facturació, sortirem a les 11.00h. en vol de Vueling, destí a Basilea. Trasllat a l’hotel, acomodació i DINAR. A la tarda sortida cap a la població de Ungersheim on es troba l’Ecomuseu d’Alsàcia, consta de 70 habitatges rurals autèntiques desmuntades peça a peça a la seva localitat d’origen, on estarien condemnades a desaparèixer. Amb el pas dels anys, i gràcies a les contribucions de milers d’apassionats, l’Ecomuseu d’Alsàcia s’ha convertit en un dels més importants d’Europa, amb 100 hectàrees de poblat, camps i zones boscoses. Descobreixi el bon fer artesanal de l’època, provi els productes locals i admirar una magnífica col·lecció de carrusels antics que reflecteixen l’evolució de les fires des del segle XIX en un lloc únic a Europa. A hora indicada, tornada a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

21 juny.- MULHOUSE – RIQUEWIHR – RIBEAUVILLÉ – CASTELL HAUT KOENIGBOURG – MULHOUSE
ESMORZAR-BUFFET i sortida cap a Riquewihr, on realitzarem un recorregut de vianants per un dels pobles amb més encant d’Alsàcia. Botigues de records, altres dedicades al tast de vins i de formatges, es barregen amb fonts, torres i una de les portes de l’antiga muralla. Continuació cap a Ribeauvillé. Farem un recorregut de vianants per aquesta localitat que en part està envoltada per muralles. Caminar pels seus carrers és un plaer per als sentits, ja que les seves cases de colors decorades amb precioses flors inunden tots els racons de la vila. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda sortida cap al castell de Haut-Koenigsbourg, un dels castells més bonics de França i veritable talaia que dominava les rutes de el vi i de l’blat al nord, i la de la sal i la plata d’est a oest. En estat de ruïnes després de la Guerra dels Trenta Anys, el 1899 l’emperador Guillem II emprèn la tasca de la seva restauració. Resulta impressionant el refinament de les seves sales interiors i les seves enormes estufes de ferro i ceràmica. A hora indicada, tornada a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

22 juny.- MULHOUSE – STRASBOURG – MULHOUSE
ESMORZAR-BUFFET i sortida cap a Strasbourg, important centre de comunicacions, especialment fluvial, i actual capital Europea. Visita guiada pel barri internacional passant pel Parlament Europeu, la Cort Europea dels Drets Humans o el Consell d’Europa. Arribarem a la Gran Île, el centre històric de Strasburg, una illa al riu Ill declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco des de 1988. Aquí es troba la seva catedral, una visió de impressionant bellesa en vertical cap al cel amb el seu famós rellotge astronòmic . La seva estilitzada agulla amb els seus 142 metres va ser considerada la més alta de l’món durant segles. També el barri anomenat “La petit France”, al llarg del riu Ill, amb el seu traçat de petites carrerons empedrats que circulen entre les moltes corbes del riu i precioses cases típicament alsacianes … un lloc per perdre passejant o fent un passeig en barca a Al llarg dels seus canals com farem nosaltres. DINAR GASTRONÒMIC A RESTAURANT TÍPIC DE LA CIUTAT. A hora indicada, tornada a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

23 juny.- MULHOUSE – COLMAR – EGUISHEIM – SERRALADA DELS VOSGES – GRAND BALLON – MULHOUSE
ESMORZAR-BUFFET. Sortida cap a la bonica població de Colmar, coneguda com la “Petita Venècia” per un dels seus barris més bonics que té les seves cases construïdes a la riba del riu, i el pintoresc barri dels adobers, amb les seves cases altes que alberguen golfes antigament dedicats a l’assecat de les pells, i façanes amb rètols antics de ferro forjat. El carrer dels Mercaders amb la casa Pfister de l’any 1537. En aquest carrer es troba la casa on va néixer Bartholdi, escultor de l’estàtua de la Llibertat de Nova York. La col·legiata romànica de Sant Martí, antiga catedral de la XIII-XIV, l’església dels Dominics a gòtic renà, l’antiga duana amb la seva bonica i animada plaça … .una ciutat que condensa com cap altra el caràcter d’aquesta històrica regió. Visita amb guia oficial. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda sortida cap a Eguisheim, nomenada des de 2013 “la vila favorita de França”. Al poble se succeeixen cases entramades, torres d’arenisca vermella, fonts, esglésies, i fins a un castell en ruïnes … però el que el fa especial i diferent és la seva estructura de ciutat emmurallada i rodona. Els seus carrers amb façanes plenes de color formen 3 cercles concèntrics al voltant de les restes de l’castell. Farem un recorregut de vianants per la població. Continuació a la Serralada dels Vosges que és un sistema muntanyós que fa de frontera natural entre les regions d’Alsàcia i de Lorena. La seva cúspide és la muntanya del Gran Ballon amb 1424 m. Té on perfil molt asimètric. El sud està format per roques cristal·lines i el nord per roques arenoses, i els vessants occidentals són de pendents suaus mentre que els vessants orientals cauen de manera abrupta cap a la plana d’Alsàcia. A hora indicada retorn a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

24 juny.- MULHOUSE – FREIBURG – TITISEE – MULHOUSE
ESMORZAR BUFFET i sortida cap a Freiburg. Friburg és una animada ciutat universitària situada al sud-oest de la Selva Negra d’Alemanya. És famosa pel seu clima temperat i pel seu casc antic medieval reconstruït, travessat per rierols pintorescs (bächle). A les muntanyes confrontants es troba la muntanya Schlossberg, conegut per les seves rutes de senderisme i a què és possible arribar des de la ciutat amb el funicular. La catedral de la ciutat, d’estil gòtic, s’erigeix en la cèntrica plaça de Münsterplatz i la seva major atractiu és el seu imponent agulla de 116 metres. Farem la vista al seu casc històric acompanyats d’un guia local. DINAR RESTAURANT A LA ZONA. A la tarda sortida cap a Titisee, lloc paradisíac on destaca el seu llac d’origen glacial, i on es podrà adquirir un típic rellotge de “cucut”, símbol de la selva negra. Farem un recorregut de vianants per aquest encantador centre turístic. A hora indicada retorn a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

25 juny.- MULHOUSE – CASCADES DEL RHIN – SCHAFFHAUSEN – MULHOUSE
ESMORZAR BUFFET i al matí sortida cap a les Cascades de l’Rhin. Aquest espectacular salt d’aigua, el més gran d’Europa, va sorgir fa aproximadament 15000 anys durant l’última era glacial, quan el Rin va canviar el seu llit. Les cataractes tenen 150 metres d’ample i 23 d’alt i una mitjana de cabal de 700 metres cúbics d’aigua per minut. Temps lliure per admirar aquest increïble paisatge. Continuació cap a la població de Schaffhausen. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda retorn a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

26 juny.- MULHOUSE – BASILEA – ZURICH – MANRESA
ESMORZAR BUFFET i al matí sortida cap a la població Basilea, coneguda per ser la ciutat universitària més antiga de Suïssa. Els monuments característics de la ciutat són la Plaça Gran de mercat amb el seu Palau Municipal sumptuosament adornat de marès vermella i la seva Catedral de l’època romànica tardana i gòtica. El seu casc antic està ple de botigues de llibres antics, també botigues de dissenyadors moderns i de provar les tradicionals pastes d’espècies i mel. Basilea és conscient de les seves tradicionals i alhora oberta a el món, el que queda reflectit en abundants edificis moderns d’arquitectes de renom internacionals. Farem un agradable passeig pel centre d’aquesta ciutat. DINAR. A hora indicada trasllat a l’aeroport de Zurich per agafar vol destí a Barcelona. A l’arribada trasllat de nou fins al punt de sortida.

 

VISITES INCLOSES:
• Ungersheim, visita a l’Ecomuseu d’Alsàcia
• Ribeauvillé, recorregut de vianants
• Riquewihr, recorregut de vianants
• CASTELL KOENIGBOURG, visita amb audioguia
• STRASBOURG, visita amb guia local
• STRASBOURG, recorregut en vaixell
• COLMAR, visita amb guia local
• Eguisheim, recorregut de vianants
• Vosgues, recorregut panoràmic
• GRAND BALLON, parada panoràmica
• FREIBURG, visita amb guia local
• Titisee, recorregut de vianants
• CATARACTES RHIN, recorregut panoràmic
• BASILEA, passeig centre ciutat

EL PREU INCLOU:
• Trasllat Manresa-aeroport de Barcelona-Manresa
• Bitllet avió Barcelona-Basilea / Zuric-Barcelona
• Autocar confortable durant el recorregut
• Hotel *** MULHOUSE
• Esmorzar de bufet
• PENSIÓ COMPLETA, des del dinar del primer dia fins al dinar de l’últim dia
• Aigua en gerra a dinars i sopars
• Guia acompanyant des de Barcelona
• Totes les visites acompanyats del nostre guia o de guia local segons detall de l’itinerari
• Taxes turístiques d’estada
• Assegurança mèdica i de cancel·lació
• Propines a xofer i guies
• Grup mínim 30 places

EL PREU NO INCLOU:
• Res no especificat
• Tot tipus d’extres

 

PREU: 1550
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »