Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Londres

ANGLATERRA i GAL·LES

9 dies. Sortida 6 d'agost de 2018 (dilluns)

PDF
PREU: 1800
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT


1er dia : TERMINAL  – SAINT FLOUR – SAINT DENIS
Sortida a primera hora del matí direcció la Jonquera,  recorrerem terres occitanes   i per l’ espectacular viaducte de Millau ,  el més alt del món , arribarem Saint Flour , bonica vila de la regió de l’Auvernia, on dinarem.  A la tarda continuació del viatge per autopista direcció nord de França  fins arribar a Saint Denis, acomodació a  l’hotel, sopar i allotjament a l’hotel.

2n dia: SAINT DENIS – EUROTÚNEL – CANTERBURY – LONDRES
Esmorzar i  sortida  cap a  Calais, ciutat francesa situada al punt més estret del Canal de la Mànega. Tràmits per entrar a l’Eurotúnel i continuació del viatge vers territori britànic. Dinar a Folkestone i a la tarda  passant pels penya-segats de Dover arribarem  a Canterbury. Temps per visitar l’entorn de la bella catedral de Canterbury, seu de l’Arquebisbe, líder espiritual de l’Església Anglicana. Represa de la ruta cap a Londres , acomodació a l l’hotel , sopar i allotjament

3r dia: LONDRES: VISITA PANORÀMICA  LONDRES – CATEDRAL ST. PAUL  – TORRE DE LONDRES – COVENT GARDEN
Esmorzar i  sortida per a fer un recorregut panoràmic per  conèixer  les zones més representatives de  la ciutat: la City , la  part més antiga de la ciutat ,  l’Abadia de Westminster, el Big Ben, el Parlament, Picadilly Circus,  Trafalgar Square, etc….. i visitarem la Catedral de St. Paul , amb  la segona cúpula més gran del món i panteó on hi ha enterrats els herois del país. Passarem per Buckingham Palace , on resideix la reina d’Anglaterra , per tal de presenciar la famosa cerimònia del “Canvi de Guàrdia”. Dinar en restaurant  i a la tarda continuarem ens costarem al riu per visitar la Torre de Londres,   on es custodien les Joies de la Corona i  veure el famós Tower Bridge i el London Eye. Seguidament visitarem el popular  barri del Covent Garden ple de botigues, mercats, músics , artesans,  bars  … amb molt d’ambient. Sopar i allotjament a l’hotel.

4rt dia Londres: CASTELL WINDSOR  – ABADIA WESTMINSTER – BIG BEN
Esmorzar i sortida  per a visitar el castell de Windsor que ha estat residència de la família real britànica durant 900 anys, el castell habitat més gran i més antic del món. Dinar i a la tarda retorn a Londres per a visitar  l’Abadia de Westminster, el temple més famós i antic de Londres, on s’hi realitzen les coronacions reals i on es troben les tombes dels monarques i figures històriques britàniques dels últims mil anys. Sortint de la visita podrem admirar el símbol de la nació, el Big Ben, torre de 106 metres construïda al costat del Parlament britànic que acull a  4 rellotges de puntualitat anglesa. Resta de la tarda temps lliure per continuar gaudint de la ciutat. Retorn a l’hotel sopar i allotjament.

5è dia: LONDRES – OXFORD – LIVERPOOL
Esmorzar i   sortida  cap a  l’elegant ciutat universitària d’Oxford, on farem una visita guiada per veure els prestigiosos  “colleges” , destaca el Christ Church College, on va estudiar Albert Einstein i es van filmar algunes escenes de Harry Potter,  el Pont dels Suspirs  , passejar per Cornmarket i HIgh Street  …Dinar en restaurant i a la tarda sortida direcció Birmingham  i  arribada  a Liverpool, un dels ports més grans d’Anglaterra i visita panoràmica de la  ciutat dels Beatles.  Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

6è dia.  LIVERPOOL  – PN SNOWDONIA – BRECON – CARDIFF
Esmorzar i sortida per iniciar  una  ruta  panoràmica  pel petit país de Gal.les, passarem pel Parc Nacional de Snowdonia , dominat per muntanyes i petits llacs, i arribarem a  l’encantadora Aberystwyth , ciutat universitària  situada a la costa.  Dinar i a la tarda recorrerem els bonics paisatges del PN de Brecon Beacons , de prats verds ondulats  ,  ovelles pasturant , castells …. farem una parada al poble històric de Brecon  i continuarem  fins arribar  a  Cardiff, la seva capital. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

7è dia. CARDIFF – BATH  – FOLKESTONE
Esmorzar i sortida  cap a l’elegant ciutat de Bath, d’origen romà construïda específicament pe aprofitar les propietats terapèutiques de les aigües termals.   Farem una passejada pel centre històric amb els carrers adornats de flors i visitarem  els Banys Romans. Dinar i a la tarda represa de la ruta cap a  la costa fins arribar a Folkestone, ciutat costanera del sud d’Anglaterra.  Acomodació hotel, sopar i allotjament.

8è dia: FOLKESTONE – EUROTÚNEL   –  LIMOGES
Esmorzar  i sortida per realitzar tràmits i entrar de nou a l’Eurotúnel que ens conduirà novament al continent  europeu.  Sortida direcció a Rouen, antiga capital històrica de Normandia , i continuació cap al regió del Loira. Dinar en ruta i a la tarda   seguirem vorejant el  Loire direcció Tours i continuarem viatge fins arribar  a Limoges, coneguda per la seva bonica porcellana . Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament

 9è dia: LIMOGES – CAHORS  – TERMINAL
Esmorzar i sortida  cap a la vall del Lot, fins arribar a Cahors on hi farem un passeig i continuarem la  ruta direcció Tolosa . Dinar en ruta  i a la tarda continuació del viatge de retorn a les diferents poblacions  d’origen .

 

Nota: El  7è dia , opció de tornar amb avió . Preu  1650 € + bitllet avió

Serveis inclosos i no inclosos

Serveis inclosos:

Viatge en còmode autocar
Guia acompanyant de l’agencia
Estada en hotels 3*
Règim de pensió completa
Guies locals i entrades que es detallen a l’itinerari
Assegurança de viatge i cancel·lació.

Serveis no inclosos

  • Tot allò no especificat en l’apartat d’inclòs

Preu:

  • Preu per persona en habitació doble 1.800€

PREU: 1800
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »