Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

HAGHARTSIN

ARMÈNIA / KIEV

9 dies. Sortida 8 de maig de 2019 (dimecres)

PDF
PREU: 1950
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT

 

Dia 8 de maig.- Terminal / Barcelona / Kíev / Erevan
Sortida des de la nostra terminal, fina a l’aeroport de Barcelona. Tràmits de facturació i sortida del vol regular d’ Ukraine Airlines destí Erevan via Kíev. Arribada a l’aeroport internacional d’Erevan “Zvartnots”. Trasllat a l’hotel a Erevan. Allotjament.

Dia 9 de maig.- Erevan / City tour d’Erevan
Després de l’esmorzar a l’hotel, ens trobem amb el guia i vam començar la gira per Erevan. Seguim cap al preciós centre de la capital que és barreja de l’antic i nou. Vam visitar els principals atractius de la capital: Plaça de la República, Cascada, carrer Abovyan etc. Visita del Matenadaran – un institut científic i de Museu de manuscrits antics, on conserven els tresors de la ciència armènia i manuscrits valuosos des de fa segle V que contenen aproximadament 18.000 manuscrits antics – la col·lecció més gran del món. Després visita de la Cascada que és el Centre d’Art Gafesjian – es dedica a portar el millor de l’art contemporani de tot el món a Armènia i presentar el millor de la cultura armènia al món. Centre ofereix una àmplia varietat d’exposicions, la majoria dels quals es deriven de la pròpia col·lecció extensa Sr. Cafesjian d’art contemporani. L’edifici que avui alberga el Centre de les Arts Cafesjian és així com “La Cascada”, el complex va ser concebut originalment per l’arquitecte Alejandro Tamanyan (1878-1936) que vol connectar el nord i el centre de la ciutat-l’històric residencial i centres culturals de la ciutat-amb una àmplia zona verda de cascades i jardins, que baixa per una dels majors promontoris de la ciutat. Dinar. Després de l’Esmorzar vam visitar Tsitsernakapert (fortalesa de les orenetes petites) – un monument dedicat a víctimes del genocidi armeni, fet que el poble va patir el 1915. Visita al museu del Genocidi. Temps lliure per passejar i fer compres pel centre de la ciutat. Sopar de benvinguda en un restaurant armeni amb menjar típic i música viva. Pernoctació a Erevan

Dia 10 de maig.- Khor Virap / Noravank / Erevan
Després d’esmorzar sortida cap al monestir de Khor Virap d’on s’obre una magnífica vista al Bíblic Mont Ararat. El monestir és el bressol del cristianisme armeni on el primer katolicós Gregorio l’Il·luminador va ser empresonat durant 13 anys en un pou profund abans de batejar al rei i el poble amb la fe cristiana. Continuem cap al monestir de Noravank que està situat en una naturalesa imponent sobre les roques vermelles del canó de Gnishik. Dinar. Visita a la famosa celler més antic del món de 6000 anys d’edat a la cova de Areni, Retorn a Erevan – pel camí anem a passar diferents zones climàtiques de les altes muntanyes meravelloses, canons semi-deserts, així com la vall de Ararat fructífer. Sopar. Allotjament.

Dia 11 de maig.- Erevan / Gueghard / Garni / Erevan
Esmorzar a l’hotel. Viatge al Monestir Gueghard (s. VII-XII, UNESCO) la unicitat parcialment excavat a la roca. Excursió al monestir. La nostra següent parada és el Temple Pagà Garni, l’únic temple pagà conservat en el territori de l’ex-Unió Soviètica (I segle DC, UNESCO) on veurem el bany a l’estil romà. Aquí al temple anem a contemplar un impressionant concert d’instrument nacional armeni duduk.
Visitarem casa d’una família armènia rural i participarem en el procés de preparar”lavash” (pa tradicional armeni). Dinar. Volta a Erevan. Per acabar el dia visita a la fàbrica de llegendari brandi armeni Ararat i degustació dels millors tipus. Temps lliure. Sopar. Allotjament.

Dia 12 de maig.-  Erevan / Echmiadzín / Zvartnots / Erevan
Esmorzar a l’hotel. Viatge a Echmiadzín-el centre espiritual de tots els armenis, la residència del katolikós i la primera església cristiana al món (any 303 DC, UNESCO) on coneixerem els primers anys de la història cristiana armènia. Assistirem a la missa a l’església principal. Seguim cap a les ruïnes de la catedral Zvartnots (UNESCO) datat del VII segle-una de les obres més extraordinàries de l’arquitectura eclesiàstica. Dinar en un interessant centre educatiu i cultural en Echmiadzín on el grup podrà admirar exposicions de pintures, veure el procés de teixit de catifes armènies etc. Retorn a Erevan, visita al Museu Nacional d’Història d’Armènia. Entre les nombroses exposicions es pot veure el vell sabata de cuir de 5500 anys trobat en una de les coves de la regió Vayots Dzor a on tindrem una visita exclusiva. La nostra següent parada serà el pintoresc mercat de Vernissage, lloc perfecte per amarar del gust de la capital i escenari únic per presenciar la fusió de la tradició Armènia amb els seus elements més moderns. Temps lliure per passejar i fer compres. Sopar. Allotjament.

Dia 13 de maig.-  Erevan / Sevan / Dilijan
Després de l’esmorzar continuem cap”La perla de Armenia’ el llac Sevan, el segon llac alpí més gran en el món (1900 m). Visita a la península i excursió al monestir Sevanavanq del segle IX. Seguim cap a la ciutat de Dilijan anomenada per locals ” La Suïssa armenia” per la seva abundant vegetació, rics boscos i impressionants paisatges. Vam visitar el casc antic de la ciutat on tindrem dinar. Seguim cap a dos complexos monàstics-Haghartsin i Goshavanq, tots dos importants centres religiosos i educatius de l’Edat Mitjana ubicats en ple bosc. Nit i sopar a Dilijan

Dia 14 de maig. Haghpat-Sanahin-Erevan
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel per visitar la preciosa regió de Lori. Una de les obres mestra de l’arquitectura eclesiàstica medieval el monestir Sanahin del segle X (UNESCO). Excursió al territori del monestir. Anem a visitar també una altra joia de l’arquitectura armènia-el monestir medieval Haghpat (UNESCO). Són únics pel seu valor tant arquitectònic com espiritual. Dinar. Tornem a Erevan en camí passant prop dels pobles de les minories ètniques que habiten en Armènia- yezidíes i kurds i coneixent les peculiaritats de la seva vida quotidiana. Foto parada a prop de l’ ”Alfabeto armenio”, un conjunt arquitectònic format per les gegantines lletres armènies. Arribada a Erevan. Sopar lliure. Allotjament.

Dia 15 de maig Erevan / Kíev
Esmorzar d’hora a l’hotel. Trasllat a l’aeroport. Vol a Kíev. Arribada a les 07.50.
Visita panoràmica de la ciutat de Kíev. Dinar tradicional ucraïnès.
Tarda i sopar lliure. Allotjament.

Dia 16 de maig Kíev / Barcelona / Terminal
Esmorzar i trasllat a l’aeroport. Tràmits de facturació. Sortida en vol regular de Ukraine Airlines, destinació Barcelona. Arribada, trasllat fins a la nostra terminal de sortida  i fi del viatge.

Serveis inclosos i no inclosos

 • El preu inclou: 
 • Trasllat terminal – aeroport Barcelona – terminal
 • Vols internacionals amb Ukraine Airlines
 • Allotjament per 6 nits en hotels cèntrics de 4 * a Erevan indicats dalt
 • Allotjament per 1 nit a Dilijan en BW Paradise o similar
 • 01 nit a Kíev hotel 4 * amb esmorzar
 • Visita de Kíev amb entrades
 • Trasllats aeroport / hotel / aeroport independentment del vol
 • Transport segons el programa per cotxe / minibús / bus amb A / C
 • Guia acompanyant tot el viatge
 • Entrades a tots llocs notables i museus
 • Menjar a base de Full Board (6 dinars i 6 sopar)
 • Aigua mineral cada dia / 1 p.p.
 • Mapa d’Armènia i d’Erevan
 • Propines als restaurants
 • Visita a la fàbrica de brandi Ararat i degustació
 • Visita al celler de vi en Areni
 • Concert de duduk a Garni
 • Borsa i assegurança bàsica de viatge

Serveis no inclosos

 • Tot allò no especificat en l’apartat d’inclòs

Preu:

 • Preu per persona en habitació doble 1.950 €
 • Suplement habitació individual: 350 €

PREU: 1950
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »