Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Panorama Of Lake Enol In Picos De Europa, Asturias, Spain

ASTÚRIES i COVADONGA

6 dies. Sortida 25 de juliol de 2022 (dilluns)

PREU: 789
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

25 JULIOL
PUNT D’ORIGEN – LOGROÑO – ASTÚRIES
Sortida a primera hora del matí direcció Logroño. Visitarem aquesta bonica ciutat famosa per la seva zona de tapes, carrer “Laurel”, entre altres atractius. Dinar. Continuarem la ruta fins a Astúries. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

26 JULIOL
CANGAS DE ONÍS – COVADONGA – RIBADESELLA – LAGO DE ENOL (OPCIONAL)
Esmorzar. Sortida cap a Cangas de Onís, va ser la primera capital del Regne Cristià, a on destaca el Pont Romà s. XIII, icona de la ciutat i sobre el que penja la Creu de la Victòria, emblema del Principat d’Astúries, l’Ermita de la Santa Creu, l’Estàtua de Don Pelayo, l’Aula Regne d’Astúries, etc. Continuarem fins a Covadonga, a on es troba la Basílica i la Santa Cova, on hi ha la Verge de Covadonga i la tomba del Rei Don Pelayo. Opcionalment excursió 4×4 al llac d’Enol. Dinar en restaurant. Per la tarda visitarem Ribadesella, zona turística on hi ha la desembocadura del riu Sella i ofereix una vista panoràmica especial. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

27 JULIOL
RIBADEO – PLAYA DE LAS CATEDRALES
Esmorzar. Sortida cap a Ribadeo, vila d’aspecte senyorial en la que destaca el “pazo” modernista del germans Moreno, el far de la illa Panxa i les ruïnes del Castell de Sant Damià. A continuació visitarem la famosa “Playa de las Catedrales”, a on el principal atractiu són els conjunts d’arcs de roca esculpida per la força del Mar Cantàbric, que s’assemblen a una catedral gòtica. Retorn a l’hotel per dinar. tarda lliure. Sopar i allotjament.

28 JULIOL
GIJÓN – VILLAVICIOSA LAGAR DE LA SIDRA
Esmorzar. Sortida direcció Gijón, a on realitzarem una panoràmica de la ciutat passant per punts emblemàtics, com el Palau de Congressos, el Camp de San Francisco, el Teatre Campoamor, a on es realitza l’entrega dels Premis Princesa d’Astúries, i la Catedral, entre d’altres. Dinar. A continuació seguirem fins a Villaviciosa, poble mariner que fou el port on va desembarcar al 1517 per primera vegada l’emperador Carles V, l’home més poderós de l’època. També hi passa el famós Camí de St. Jaume, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, deixant al seu pas nombrosos temples romànics i preromànics. Destaquem les seves nombroses plantacions de pomers per elaborar la famosa i delicada sidra. Visitarem un Lagar on ens explicaran el procés d’elaboració de la sidra amb degustació.
Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

29 JULIOL
OVIEDO – CUDILLERO
Esmorzar. Sortida direcció Oviedo que ha estat vinculada des de la seva fundació (s.VIII), a la monarquia asturiana, arribant a ostentar la capitalitat del Regne. Aquest fet ha deixat un casc històric d’un indubtable caire medieval al que la modernitat ha dotat d’un traçat urbà fàcil de recórrer. A més a més, posseeix cinc dels sis monuments preromànics declarats Patrimoni de la Humanitat d’Astúries. Retorn a l’hotel per dinar. Per la tarda sortida cap a Cudillero, un port de pescadors petit i pintoresc, enclavat a la vessant d’una muntanya, a on destaquen les seves cases penjants amb finestres de colors vius que se situen en una abrupta filera de penya-segats al voltant del port. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

30 JULIOL
ASTÚRIES – TUDELA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Sortida en direcció a la ciutat navarresa de Tudela famosa per la seva horta on tindrà lloc el dinar. Continuació cap al punt d’origen i fi dels nostres serveis.

 

 

PREU PER PERSONA: 789€
Suplement habitació individual: 198€

 

SERVEIS:

  • Autocar privat durant tot el circuit, grup reduït amb seients assignats per mantenir distància seguretat.
  • Hotel 3*.
  • Estada en Pensió completa amb begudes incloses.
  • Totes les visites i entrades descrites en l’itinerari amb guies locals a Oviedo i Gijón.
  • Guia acompanyant
  • Servei de radio-guia, a fi de garantir la millor audició i distància social.
  • Assegurança d’assistència i cancel·lació amb cobertures per la Covid-19

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

  • D.N.I. vigent.
  • CERTIFICAT DE VACUNACIÓ.
PREU: 789
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »