Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Berlin, Germany. Branderburger Tor With Beautiful Clouds On Background,,,

BERLÍN I ALEMANYA DEL NORD

8 dies. Sortida 8 de juliol de 2021 (dijous)

PDF
PREU: 1890
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

1r. dia. TERMINALS – BARCELONA – HAMELÍN – HANNOVER
Trasllat a l’aeroport de Barcelona per emprendre un vol de línia regular que ens durà a l’aeroport de Hannóver. Dinar i continuació fins a Hamelín (Hameln), petita i encisadora ciutat banyada pel Wesser i famosa per la llegenda del flautista. Visita guiada, temps lliure i tornada a Hannóver. Acomodació, sopar i allotjament 3 nits a un magnífic hotel de 4****

2n dia. HANNOVER – BREMEN – HANNOVER
Esmorzar i sortida cap a Bremen, ciutat famosa pel seu port a la desembocadura del Wesser. Al llarg de la visita guiada podrem admirar bells edificis, especialment el seu esplèndid ajuntament, (om veurem simpàticament representat el conte dels Germans Grimm “Els músics de Bremen”) i passejarem pel conegut barri de Schnoor, antic barri de pescadors amb carrerons petits i casetes plenes d’encant. Temps lliure i dinar. Després tornarem al centre de Hannóver per conèixer aquesta important ciutat de fires molt castigada pels bombardeigs a la II Guerra Mundial. Després de la visita guiada tindrem temps lliure i tornarem a l’hotel. Sopar i allotjament.

3r dia. HANNOVER – HAMBURG – HANNOVER
Esmorzar i sortida per Hamburg, segona ciutat alemanya i segon port europeu. Hamburg ens sorprendrà pels seus parcs i zones verdes, pel gran llac Aussenalster en ple centre de la ciutat i per la riquesa i bellesa dels seus edificis, especialment l’Ajuntament i l’església de Sant Miquel. Visita guiada i dinar. Per la tarda anirem a la Hafen City, el nou i modern barri portuari, on visitarem Wunderland, una magnífica ciutat miniatura. Temps lliure. A última hora de la tarda, tornarem a l’hotel. Sopar i allotjament.

4t dia. HANNOVER – GOSLAR – LEIPZIG – DRESDEN
Esmorzar i sortida cap a Goslar, antiga vila imperial rica per les seves mines i el seu centre històric amb precioses cases d’entramat de fusta, inclosos al Patrimoni Mundial. Hi visitarem la Sala de l’Homenatge de l’Ajuntament i tindrem temps lliure al centre de la ciutat. En acabar sortirem cap a Leipzig. Dinar i visita d’aquesta ciutat on va néixer el moviment que faria possible el fi del comunisme i la caiguda del Mur de Berlín. Al centre històric podrem veure el seu preciós ajuntament, atractives gal·leries cobertes i l’església de Sant Tomàs amb la tomba i l’orgue de Joan S. Bach. Temps lliure i continuació fins a Dresden. Acomodació i sopar en un cèntric hotel de 4****. Visita a peu del seu fascinant centre històric il·luminat a les vores de l’Elba i allotjament.

5è dia. DRESDEN – SPREEWALD – BERLIN
Esmorzar i visita guiada de Dresden, capital de Saxònia, que va patir cruels bombardeigs a les acaballes de la II Guerra Mundial. El centre històric ha estat fidelment reconstruït i el podrem gaudir en tot el seu esplendor. Al llarg de la visita podrem admirar l’antic palau ducal, podrem visitar l’emblemàtica església luterana de Nostra Senyora i passejar-nos per les terrasses de l’Elba. Temps lliure i sortida cap a Berlin. A mig camí visitarem un racó molt especial a Alemanya: el Spreewald (Bosc del Spree), una zona on viuen els sòrabs, una minoria ètnica eslava amb una llengua pròpia oficialment reconeguda. Dinar i passeig en barques pels canals d’aquest bosc, d’una gran riquesa natural (Reserva Natural de la Biosfera de la UNESCO). En acabar seguirem fins a Berlín. Acomodació i sopar 3 nits a un cèntric hotel de 4****. Després de sopar farem una visita d’Il·luminacions pels punts més emblemàtics de la ciutat (Avinguda Unter den Linden, Porta de Brandenburg, Reichstag, Plaça de Potsdam, etc.)

6è dia. BERLIN. EL CENTRE DE LA CIUTAT.
Després d’esmorzar, pujarem a la Torre de la Televisió de l’Alexanderplatz per tenir una vista completa de la ciutat i els seus voltants. En acabar farem un passeig en vaixell pel riu Spree i els seus canals. Dinar. Per la tarda farem una visita panoràmica completa de la ciutat recorrent els seus punts més coneguts: Mur, Unter den Linden, Porta de Brandenburg, Monument a l’Holocaust, Checkpoint Charlie, Berlín occidental, etc.) i pujarem a la famosa cúpula del Parlament. Temps lliure. Sopar i allotjament a l’hotel.

7è dia. BERLIN. ELS MUSEUS DE PÈRGAM I EGIPCI I POTSDAM
Esmorzar i visita dels dos museus més importants i famosos de la ciutat. Primer visitarem el de Pèrgam per admirar impressionants peces de l’Antiguitat (Altar de Pèrgam, Mercat de Mileto, Via Processional de Babilònia, etc.), i després, el Museu Egipci, on podrem admirar el bust de Nefertiti. Dinar. Per la tarda, anirem a Potsdam, visitarem el palau de Cecilienhof (Conferència de Potsdam amb Churchill, Stalin i Truman a l’estiu del 45) i ens passejarem pels jardins de Sansouci. En acabar tornarem a l’hotel. Sopar i allotjament.

8è dia. BERLIN (MATÍ LLIURE) – BARCELONA – TERMINALS
Esmorzar i matí lliure per compres al Berlín Occidental, on es troben els famosos grans magatzems KaDeWe. A una hora prudencial, trasllat a l’aeroport de Tegel per emprendre el vol de tornada. Dinar lliure a l’aeroport. En arribar a Barcelona, trasllat a les nostres terminals i fi d’un viatge del que estem segurs guardareu un gran record.

Preu per persona: 1.890.€

AQUEST PREU INCLOU:
-Trasllats a l’aeroport de Barcelona
– Bitllet d’avió anar i tornar
– Hotels de 4*
-Pensió completa
-Transport amb autocar alemany d’última línia
– Visites amb guies locals
– Entrades descrites a l’itinerari
– Taxes aèries
– Guia acompanyant tot el viatge
– Assegurança de viatge.

 

NO INCLOU:
Extres personals als hotels
– Begudes als àpats
– Tot allò no escrit al programa.

 

PREU: 1890
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »