Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Berlin, Germany. Branderburger Tor With Beautiful Clouds On Background,,,

BERLÍN

5 dies. Sortida 9 de juny de 2020 (dimarts)

PDF
PREU: 1170
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

 

9 JUNY.- PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – BERLÍN

Trasllats a l’aeroport del Prat, sortida al matí en vol directe a Berlín. Arribada a les 14’00 h. i trasllats a l’Hotel situat a la cèntrica Alexanderplatz. A la tarda, visita panoràmica d’aquesta sorprenent ciutat; Ku’damm la gran artèria comercial, església Memmorial Willheim, KDW shopping center, columna de la victoria, el típic barri Hanseàtic, Potsdammer platz, Sonny Center, etc.  Sopar i allotjament a l’hotel.

10 JUNY.- BERLÍN OCCIDENTAL AMB EL REICHSTAG /OPCIONAL: MINI-CREUER RIU SPREE O MUSEUS

Esmorzar. Visita amb guia local de Berlin Occidental; Barri de Nicolàs, Catedral, Palau reial, Universitat Humbolt, Avinguda Unter den Linden, Gendarmermarkt, Bunker de Hitler, Memmorial Holocaust i porta de Brandenburg. Visita al Reichstag, parlament  que ha estat renovat pel famós arquitecte Norman Foster amb impressionant cúpula transparent. Dinar. A la tarda, realitzarem mini-creuer opcional pel riu Spree o la visita als museus de Pergam i Neues Museum (Egipci amb la figura de la Nefertiti). Sopar i allotjament.

11 JUNY.- BERLÍN – POTSDAM; CIUTAT DE PARCS I PALAUS
Esmorzar. Creuarem el pont de Glienicke que connecta Berlín amb Potsdam, famós per l’intercanvi d’espies entre els dos blocs durant la Guerra Freda. Visita de tot el casc antic amb entrada al Palau de Cecilienhof, residència de l’última monarquia alemanya i jardins del Palau de Sanssouci, un estil de Versailles. Dinar. A la tarda, retorn a Berlín i recorregut pel barri vell i holandès. Sopar i allotjament.

12 JUNY.-BERLÍN – CAMP DE CONCENTRACIÓ SACHSENHAUSEN – EAST SIDE GALLERY
Esmorzar. Excursió a un dels primers camps de concentració; Sachsenhausen. Visita del seu interior. Retorn a Berlin. Dinar. A la tarda, completarem la visita de la part Oriental, East Side Gallery, el famós Mur de Berlín i els seus graffitis,  el Check point Charlie, Quartell de la Gestapo (Exposició Topografia del Terror), Friedrichstrasse, etc. Sopar i allotjament..

13 JUNY.- BERLÍN – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Visita del búnquer de la cancelleria a la zona de Tempelhof i barri de Kreuzberg. Dinar al barri de Charlottenburg. A la tarda, temps lliure per realitzar les últimes compres o visitar el Museu de l’Holocaust Jueu i posterior trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe a les 22’00 h cap a Barcelona. Arribada i trasllats al punt d’origen.

 

PREU: 1170
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »