Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

BIRMÀNIA Depositphotos 23125236 Xl 2015

BIRMÀNIA

10 dies. Sortida 16 d'agost de 2020 (diumenge)

PDF
PREU: 2725
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP i GUIA ACOMPANYANT

16AUG MANRESA – BARCELONA – MYANMAR
• diumenge
Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida. Trobada amb el nostre guia. Sortida en vol de línia regular amb destinació Myanmar, via Dubai. Nit a bord.

17AUG Yangon
• Dilluns • Sopar de benvinguda
Arribada a Yangon, antiga capital de Myanmar i la ciutat més important de país. Assistència pel nostre personal a l’aeroport, trasllat a l’hotel. Possibilitat de fer un passeig amb el nostre guia acompanyant per a un primer contacte de la ciutat. A la nit sopar de benvinguda al Restaurant Karaweik Palace. Karaweik Palace és el símbol de la ciutat de Yangon que ofereix un sopar bufet internacional amb Cultural Show. L’espectacle cultural inclou els balls més tradicionals i les princeses de tots els temps del passat assistint als convidats a la passarel·la vestint els vestits més realistes. Allotjament.

18AUG Yangon / Bagan
• Dimarts • Pensió Completa
Sortida al matí per prendre un vol amb destinació a Nyaung-U, a la banda de Bagán (1h 20 min). A l’arribada, el recorregut comença amb la visita d’un temple lleugerament elevat per gaudir d’una majestuosa vista panoràmica de Bagan. Posteriorment passarem pel colorit mercat local de Nyaung-U, on la gent dels llogarets es reuneix per comprar i vendre els seus productes. Petit descans en una teteria tradicional per prendre te, activitat molt estesa a Myanmar. Més tard visitarem el temple Bu Li Thi, un temple amb vistes espectaculars de les planes que l’envolten i la introducció perfecta a la meravellosa varietat arquitectònica de Bagan. Després, continua a el temple Ananda, una obra mestra de l’estil arquitectònic Mon i un dels temples més cridaners de Bagan. Seguirem visitant el Temple de Dhamayangyi, construït amb maó vermellós, massís i de forma piramidal. Després d’aquesta visita gaudirem de dinar en un pintoresc restaurant local. L’última activitat del dia serà el passeig en carro de cavalls, passant per la pagoda Shwezigon, construïda al segle XI pel rei Anawrahta. Allotjament.

19AUG Bagan
• Dimecres • Pensió Completa
Després de l’esmorzar a l’hotel explorarem els temples Payathonzu, Lemyentha i Nandamannya a peu. Tot seguit anirem un taller de laca tradicional per observar la producció d’una de les artesanies més populars de Myanmar. Més tard visitarem el poble de Myinkaba i el Temple Gubyaukgyi, també conegut com “temple cova”, famós per les seves exquisides pintures jatakas i pels ben mantinguts baix relleus a l’exterior. Molt a prop d’aquesta parada, es troba el Temple Manuha i el Nan Paya, dos temples amb belles estàtues de Buda. Gaudirem de dinar en un restaurant local i desplaçament a l’hotel per gaudir de temps lliure.
Com a última activitat del dia, anirem cap al moll per prendre una petita barca per realitzar un tranquil creuer pel riu Irrawaddy. Durant el trajecte, podran observar l’estil de vida dels pescadors i els habitants de les ribes del riu, mentre contemplen una perspectiva única dels temples de Bagan. Nit a l’hotel.

20AUG Bagan / Mandalay / Amarapura / Mandalay
• Dijous • Pensió Completa
Trasllat a l’aeroport per sortir en vol domèstic amb destinació a Mandalay (30 min). Arribada a Mandalay i trasllat a el pont de teca U Bein, construït el 1782 quan do Amarapura era capital real. Seguidament, anirem a el monestir de Mahagandayon, on tindrem l’oportunitat de viure l’emocionant experiència de presenciar el menjar diària dels més de 1000 monjos que habiten el complex. Després de la visita, retorn a Mandalay i visites a el Temple de Mahamuni, centre de la vida religiosa de la ciutat, al preciós monestir de fusta de Shwenadaw i a la Pagoda de Kuthodaw, que acull el llibre més gran de món, tallat en marbre. Trasllat a l’hotel. Allotjament.

21AUG Mandalay / Heho / Llac Inle
• Divendres • Pensió Completa
Trasllat a l’aeroport de Mandalay (1h en cotxe) i sortida cap a Heho amb avió (30 min). Arribada a Heho i sortirem per carretera fins a l’embarcador de Nyaungshwe a la vora de llac Inle: famós pels peculiars remers que ho fan amb les cames (1h per carretera). En el camí, visita de el monestir de fusta de Shwe Yan Pyay, que compta amb belles talles i una col·lecció d’imatges de Buda. Arribada a Naungshwe i passeig amb vaixell pel llac Inle. Les seves aigües tranquil·les estan esquitxades de vegetació flotant i canoes de pescadors.
Farem una parada a la pagoda Phaung Daw Oo, el lloc religiós més sagrat de sud de l’estat de Shan. Visita d’un taller tradicional de seda que utilitza tot telers de fusta, teixint les tiges de les flors de lotus, un procés lent que dona com a resultat materials d’alta qualitat que són famosos a tot el país. Passarem per innombrables jardins flotants, on els habitants de l’estany conreen fruites i verdures. Gaudirem de l’experiència en canoa / barca a través dels canals, entre les cases construïdes sobre pilons i els jardins flotants. Trasllat a l’hotel i allotjament.

22AUG Llac Inle / Indein / Llac Inle
• Dissabte • Pensió Completa
Sortirem a explorar un mercat itinerant que ofereix una idea de la vida de les persones de les ètnies PaO, Danu i Intha que vénen a aquests mercats a vendre i comprar productes. Després continuarem el viatge en bot a un dels pobles de l’estany, passant per la concorreguda llogaret de Ywama, la més gran de l’estany, amb molts canals i cases altes de teca sobre pilons. Gaudirem d’un curt passeig i de dinar en un restaurant local. Sortida en pot de cua llarga per creuar el llac cap Indein, a l’extrem occidental de Inle, un dels viatges més pintorescos al llac. Caminarem durant 15 min a través del llogaret de Indein per arribar a les ruïnes de la pagoda de Nyaung Ohak dels segles XIV i XVIII. Una passarel·la coberta, molt popular entre els venedors de souvenirs, ens condueix fins ShweInnThein Paya, un complex zedi de el segle XVII i XVIII adobat i danyat per la climatologia; alguns d’ells estan acabats de restaurar. Retorn a llac Inle, trasllat a l’hotel i allotjament.

23AUG Llac Inle / Heho / Yangon
• Diumenge • Pensió Completa
Trasllat a l’aeroport per prendre el vol de tornada a Yangon. Arribada i visita panoràmica de la ciutat, on veurem l’estil colonial de centre de Yangon. A continuació la Pagoda Chauk Htat Gyi i la seva enorme Buda Reclinat. Dinar en un restaurant local. A la tarda, visita a el mercat de Bogyoke (mercat dels escocesos), amb centenars de botigues de menjar, roba, artesania i pedres precioses. Es completa el viatge a Myanmar amb la visita a un dels monuments més espectaculars del món, la Pagoda Shwedagon, la estupa daurada és el “cor” de Myanmar. S’estima que la pagoda té 2600 anys d’antiguitat. Gaudirem de la posta de sol a la pagoda. Retorn a l’hotel i allotjament. Sopar de comiat, al Restaurant Le planteur. La pintoresca mansió de 1902 que alberga a Le planteur està situada al llac Inya, farà que els hostes visquin una experiència per si mateixos. Menjar a Le planteur és una cosa inoblidable. Allotjament.

24AUG Yangon-Barcelona – Manresa
• Dilluns •
De matinada, sortida cap a l’aeroport per sortir en vol regular amb destinació Barcelona, ​​via Dubai. Arribada i trasllat de nou fins a Manresa.

PREU: 2725
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »