Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Night View On The Pont De Pierre In Bordeaux

BORDEUS, LA PERLA D’AQUITÀNIA – SETMANA SANTA

5 dies. Sortida 1 d'abril de 2021 (dijous)

PDF
PREU: 680
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP REDUÏT I GUIA ACOMPANYANT  – EXCLUSIVA VIATGES CONCORD
SETMANA SANTA 2021

 

DIJOUS 1 abril. MANRESA – BORDEUS
Sortida des de Manresa en autocar en direcció França. Dinar en ruta, arribada a Bordeus i visita de la ciutat. Allotjament. Bordeus, la capital d’Aquitània, mundialment coneguda per la finor de les seves vinyes i pel cúmul de joies arquitectòniques i artístiques clàssiques, que bé li ha valgut l’apel·latiu de “Petita Roma” i la seva qualificació com a Patrimoni de la Humanitat. Sopar i allotjament.

DIVENDRES 2 abril. BORDEUS – VINS DU MÉDOC – SAINT EMILION- BORDEUS
Esmorzar a l’hotel i sortida per realitzar una excursió que ens permetrà descobrir la zona vinícola del Médoc, contemplant les localitats de Margauxy Pauillac. Dinar en ruta. Per la tarda continuarem la nostra ruta fins arribar a Saint Emilion, ciutat medieval construïda en forma d’amfiteatre i primera zona vinícola classificada com a patrimoni mundial per la Unesco. Visita d’un celler amb degustació. Temps lliure en aquesta famosa població on podrem visitar opcionalment la gruta, les catacumbes, i el cementiri subterrani a més de la capella i l’església monolítica enterament excavada a la roca. Retorn al hotel. Sopar i allotjament.

DISSABTE 3 abril BORDEUS – COGNAC- BORDEUS
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Cognac, bressol del Rei Francisco I, el seu casc antic és un laberint de carrers estrets, i les seves cases antigues estan recobertes per un fong que s’alimenta dels vapors de l’alcohol, donant-los un aspecte negre vellutat. Gaudirem de l’arquitectura del Castell del Rei, l’Església de Saint Leger, la porta Saint Jacques i les antigues mansions del s. XVIII, moltes d’elles convertides en encantadors hotels, dinar en restaurant, visita de les instal·lacions de Remy-Martin, on farem un viatge únic en tren des de les vinyes fins als cellers amb una degustació al final. Sopar i allotjament.

DIUMENGE 4 abril. BORDEUS –ARCACHON -ILLA DELS OCELLS -DUNA DE PYLA -BORDEUS
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Arcachon. Aquesta localitat costanera rep el sobrenom de “vila de les quatre estacions” per gaudir d’una esplèndida platja per a l’estiu, port esportiu i port pesquer, i precioses avingudes. Després de la visita a la ciutat ens dirigirem al port per visitar les instal·lacions en terra d’un ostreïcultor que ens donarà unes breus explicacions i ens oferirà una degustació d’ostres acompanyades d’un bon vi. Dinar.
A la tarda, ens embarcarem per fer un passeig en vaixell pel mar d’Arcachon i arribar fins a la Illa dels ocells, d’espectacular bellesa. De retorn al continent continuarem fins arribar a la cèlebre Duna de Pyla. Es tracta de la més important acumulació sorrenca d’Europa, amb 105 metres d’alt, 2.700 metres de llarg i 500 metres d’ample. Retorn al hotel. Sopar i allotjament.

DILLUNS 5 abril. BORDEUS – MANRESA
Esmorzar a l’hotel I sortida cap a Carcassona, preciosa ciutat emmurallada declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Dinar, visita i tornada cap a la nostra ciutat. Arribada i fi del viatge.

 

PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE : 680€
• Suplement habitació individual: 120 €

 

EL PREU INCLOU:
• Circuit en Autocar
• Hotel *** tipus Ibis / situat a la ciutat de Bordeus
• Esmorzars, dinars i sopars segons itinerari detallat. No inclou begudes
• Visites indicades, Bordeus amb guia local.
• Visita celler i degustació 1 vi
• Degustació ostreria 2 ostres 1 vi
• Passeig en barca
• Visita celler Remy-Martin amb degustació conyac
• Assegurança de Viatge

 

PREU: 680
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »