Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

FRANÇA BORDEUS

COLORS I SABORS DE BORDEUS I EL PERIGORD

8 dies. Sortida 19 de juliol de 2018 (dijous)

PREU: 995
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT


1ER DIA. TERMINAL · TOULOUSE · AGEN · BORDEUS

Sortida de la nostra terminal cap a la frontera francesa en direcció a Tolosa. Dinar en ruta. A la tarda, continuació fins a la zona d’Agen, el producte emblemàtic és la seva apreciada pruna passa, producte que permet molt variats usos, per conèixer l’ahir i el present d’aquesta artesania local. Continuació fins a Bordeus per acomodar-nos a l’hotel.

2N DIA. BORDEUS · TALMONT · COGNAC

Sortida cap a Talmont, que antigament va ser una illa i una important fortalesa defensiva, i ara sorprèn per la tranquil·litat dels seus carrers, amb les seves típiques cases blanques i blaves. La  seva principal joia és la bellíssima església romànica de Sainte Radegonde, penjada sobre el Estuari de la Gironde i parada inevitable del Camí de Santiago. Després, travessant vinyes, arribada a Cognac, bressol del rei Francesc I i que ha donat nom al ‘conyac’. Dinar. A la tarda, visita d’una de les seves famoses bodegues amb degustació inclosa. Després, podrem passejar per aquesta ciutat situada a banda i banda del riu Charente, que es va desenvolupar gràcies al comerç fluvial, especialment el de la sal i que ha conservat moltes cases antigues, palaus i monuments, com el castell dels Valois, la porta de Sant-Jacques flanquejada per dues torres, o l’església de Saint-Léger.

3R DIA. BORDEUS · DUNA DEL PILAT · ARCACHON · CELLERS

Pensió completa
Sortida per visitar la Duna del Pilat, la major duna existent a Europa, amb més d’un centenar de metres d’altura, i envoltada de frondosos boscos. A continuació ens traslladarem a la marinera Arcachon per visitar aquesta turística població a la vora de la seva tancada badia, que es va desenvolupar amb la creació dels seus balnearis de talassoteràpia al s. XIX, i que conserva nombroses i belles mansions estivals que ara decoren aquesta cosmopolita ciutat. Dinar en restaurant de la zona. A la tarda visita d’unes cellers de la denominació Bordeus amb degustació inclosa.

4T DIA. BORDEUS · ILLA D’OLÉRON · SAINTES

Sortida cap a Marennes, una extensa zona humida on es cultiven les seves apreciades ostres i després de travessar l’espectacular pont que la uneix al continent, arribarem a l’illa d’Oléron, fent una parada a Chateau d’Oléron, població marinera típica de l’illa i important port ostrícola. Temps lliure per a gaudir de la seva estival ambient, molt apreciat des de fa molts anys per nobles i artistes, i on es poden degustar les seves apreciades ostres. Dinar. A la tarda, sortida cap a Saintes, ciutat històrica i artística que compta amb un important patrimoni arquitectònic i religiós, on destaquen els seus vestigis romans, com ‘les Arenes’, l’Arc de Germanicus i la seva bella església de St. Eutrope.

5È DIA. BORDEUS · SAINT-EMILION · BRIVA

Al matí, visita de la ciutat de Bordeus, que podrà realitzar-se opcionalment amb guia local, catalogada Patrimoni Mundial de la Unesco, on destaquen les històriques façanes dels seus edificis a la vora de la Garona, la font dels Girondins, l’Òpera, el nou ‘Mirall d’Aigua’, la ‘Cité du Vin’ etc. Dinar. A la tarda, sortida cap a Saint Emilion per conèixer aquesta interessant població medieval de carrers estrets i inclinats, on destaca el bell claustre de la seva església, la Torre monumental, l’església troglodítica, etc., i on es produeix un dels vins més apreciats mundialment. Després, ens desplaçarem fins a Brive-la-Gaillarde, per l’acomodació a l’Hotel.

6È DIA. BORDEUS · SARLAT · LA DORDOGNE: LA ROQUE · GAGEAC ·  DOMME

Sortida per visitar Sarlat, capital del Périgord Noir, que en el seu Vieux Sarlat reuneix la major concentració d’edificis renaixentistes de tot França. L’antiga ciutat medieval convida a passejar, amb la seva gran quantitat de carrerons pintorescos i palaus gòtics o renaixentistes, com els palaus Plamon, Magnanat i Vassal. A la mateixa població, disposarem d’una visita a una botiga on es comercialitzen i fabriquen productes típics i on podrem degustar-los. Dinar a Restaurant. A la tarda, farem un recorregut panoràmic per l’excepcional Vall del Dordogne. Ens aturarem a la Roque-Gageac, una de les viles més belles de França, que està enganxada al peu de grans precipicis, en un bell bucle del riu Dordogne. Possibilitat opcional de descobrir la ribera del riu a bord de les peculiars Gabares, embarcacions que ja s’utilitzaven en els segles XVIII i XIX. També pujarem amb un trenet turístic a Domme, ciutat emmurallada i excel·lent mirador de la vall, catalogada com una de les poblacions més belles de França i coneguda com “l’Acròpolis del Perigord”.

7È DIA. BRIVA · PÉRIGUEUX · COVES DE LASCAUX · SANT AMAND DE COLY

Sortida cap a Périgueux, ciutat declarada localitat d’Art i Història, en la qual destaca el seu conjunt arquitectònic excepcional: La Catedral, el Museu Messuna, els Carrers de Puy, Sant Front, etc. Dinar en restaurant. A la tarda farem visita guiada a les Coves de Lascaux II, fidel reproducció del més famós “santuari” del món paleolític, i que sorprèn per l’increïble realisme de les seves pintures prehistòriques. Pararem en el bell poble de Sant Amand de Coly per poder visitar la seva abadia abans de tornar a l’hotel.

8È DIA. BRIVA · ROCAMADOUR · TERMINAL

Esmorzar. Sortida cap al singular santuari marià Rocamadour, una dels principals destinacions turístiques i religioses de França, amb les 7 capelles que componen el Santuari romà-gòtic de Nôtre-Dame i que acull una veneradísima Verge Negra. També ens meravellarem amb el veritable repte a l’equilibri que representa, suspesa en una paret rocosa de gran bellesa i amb una bella superposició de teulades marrons, antigues cases i esglésies. El castell corona aquest audaç paisatge, dominant el penya-segat d’uns 150 metres sobre el riu Alzou. Dinar en ruta. Finalitzarem el nostre viatge per autopista arribant a la nostra terminal.

 

Serveis inclosos i no inclosos

Serveis inclosos

 • Pensions completes tots els dies
 • Totes les excursions incloses
 • Visita i degustació de la Pruna d’Agen
 • Visita amb degustació a unes bodegues de Cognac
 • Visita d’uns cellers de vi de Bordeus amb degustació inclosa
 • Degustació de productes típics del Périgord
 • Rocamadour, el segon lloc turístic més visitat de França amb ascensor de pujada inclòs recorregut panoràmic per la Vall de la Dordogne: La Roque Gageac, Domme
 • Tren turístic de Domme
 • Entrada a les Coves Lascaux II
 • Viles Belles de França: Saint Emilion, Périgueux, Sarlat, La Roque-Gageac, etc.
 • Taxes turístiques en tots els hotels

Serveis no inclosos

 • guia local a Bordeus i travessia en Gabares per la Dordogne
 • Begudes als menjars, ni qualsevol servei no especificat en aquesta relació ni extres personals. En el transcurs del circuit i com a complement del viatge es podran oferir de forma facultativa (o opcional) l’accés a alguns dels atractius turístics de la destinació.

Preu:

 • Preu per persona en habitació doble 995 €
 • Suplement habitació individual: 225 € 
 • Cobertura despeses anul·lació: 20 €

PREU: 995
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »