Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Le Mont Saint-Michel Tidal Island In Beautiful Twilight At Dusk, Normandy, France

BRETANYA I NORMANDÍA

8 dies. Sortida 25 d'agost de 2021 (dimecres)

PDF
PREU: 1275
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

 

1r dia: MANRESA – LA ROCHELLE/NIORT
Sortida al matí direcció La Jonquera, Narbona, Carcassona i Tolosa. Dinar en ruta i a la tarda continuació cap a Burdeus important zona vinícola i capital de l’Aquitània . Seguint el riu Garo-na arribarem a la Rochelle, bonic port de la costa atlàntica ,que conserva encara el vell port fortificat , visitarem el centre històric amb nombroses cases medievals i renaixentistes . Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament .

2n dia: LA ROCHELLE – VANNES- RENNES
Esmorzar i sortida cap a Vannes, pintoresca vila medieval on farem visita guiada i podrem admirar un dels més bells conjunts d’arquitectura bretona tot passejant pel barri de la cate-dral envoltat de muralles que ens permetrà admirar la seva antiga fesomia de ciutat-mercat i les típiques mansions. Dinar i a la tarda reprendrem el viatge fins arribar a Rennes, la capital de la Bretanya. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

3r dia: RENNES : COSTA GRANIT ROSA
Esmorzar i visita guiada del centre històric de Rennes i seguidament anirem a visitar la Costa de Granit Rosa . Dinarem a Saint Brieu i a la tornada farem un recorregut panoràmic per ad-mirar l’extraordinària bellesa i la vegada la raresa de formes i colors dels penya-segats, illes, esculls i coves que accidenten la costa bretona .Destaquen el pobles com Lannion , Trésgas-tel, Perros Guirec , Trégier, Paimpol, ..antics pobles de pescadors que ofereixen al visitant un paisatge ben insòlit. Arribada a l’hotel , sopar i allotjament.

4 t dia: RENNES : SAINT MALÓ – LE MONT SAINT MICHEL – CAEN
Esmorzar i sortida cap a la ciutat fortificada Saint Maló, antiga vila dels Ducs de Bretanya i també antic port de pirates passejarem pel seu centre històric i pel camí de ronda que dis-corre sobre les seves muralles . Seguidament sortida cap l’emblemàtic Mont Saint Michel, Patrimoni de la Humanitat, situat entre la frontera entre Normandia i Bretanya. Dinar i visita guiada de “la gran meravella d’Occident” , un dels edificis religiosos més grans d’Europa, situ-at en un emplaçament únic al món . Continuarem el viatge fins a Caen, capital de la baixa Normandia . Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

5è dia: CAEN: PLATGES DEL DESEMBARCAMENT- ARROMANCHES – HONFLEUR
Esmorzar i sortida per conèixer la costa normanda tot recorrent l’escenari on va discórrer el Desembarcament de Normandia al 1944, concretament a les famoses platges d’Utah i Omaha, escenari del dia D del desembarcament de les tropes aliades de la II Guerra Mundial. Visitarem l’espectacular i emocionant el cementiri Americà de Saint-Laurent, de grans proporcions i monumentalitat, seguidament anirem a Arromanches per a visitar el museu del desembarcament. Dinar i a la tarda sortida direcció a la “costa de les flors” fins a Honfleur, bonica i turística població marinera situada a la desembocadura del riu Sena on visitarem el port vell, veritable símbol de la ciutat, ple d’encant, tipisme i color. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

6è dia: CAEN – LE MANS – LIMOGES
Esmorzar i visita guiada de la ciutat de Caen sortida l’hotel i sortida cap a Argentan, Alençon i arribada a Le Mans on farem una visita del seu centre històric un dels ben conservats i bonics de tot el Loire, destaca la catedral de Sant Julien i tot un laberint de carrers i carrerons empedrats, cases de pedra o entramats de fustes de diferents colors i petites places . Dinar i a la tarda seguirem vorejant el Loire direcció Tours i continuarem viatge fins arribar a Limoges, coneguda per la seva bonica porcellana . Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament

7è dia: LIMOGES – CAHORS – MANRESA
Esmorzar i sortida cap a la vall del Lot, fins arribar a Cahors on hi farem un passeig i continuarem la ruta direcció Tolosa . Dinar en ruta i a la tarda continuació del viatge de retorn a les diferents poblacions d’origen .

Preu per persona: 1275 €
Suplement individual.: 215€

 

El preu inclou.
Viatge en autocar
Guia acompanyant de l’agencia
Hotels tipus 3*,
Pensió completa
Entrades i visites indicades en l’itinerari
Taxes i assegurança de viatge.

 

 

PREU: 1275
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »