Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

FUNCHAL, MADEIRA - AUG 13: Traditional Downhill Sledge Trip On August 13, 2014 In Madeira, Portugal. Cane Sledges Were Used As Traditional Local Transport. Currently These Toboggan Riders Are A Touristic Attraction.

CAP D’ANY A MADEIRA

8 dies. Sortida 26 de desembre de 2020 (dissabte)

PREU: 1980
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

Dia 26 desembre.-  MANRESA –  BARCELONA – FUNCHAL
Sortida del Bages amb direcció al aeroport de Barcelona.
Tràmits de facturació i sortida en el vol cap a Funchal via Lisboa
Arribada a Funchal , recollida i trasllat al Hotel Four Views Baia. Sopar i allotjament.


Dia 27 desembre. -FUNCHAL – CAMARA DE LOBOS – CABO GIRAO – PORTO MONIZ – SEIXAL – FUCNHAL
Esmorzar i sortida cap a Porto Moniz. Començarem per Camara de Lobos. Petit poble de pescadors i vaixells coloristes. Vinyes i plantacions de plàtans.
Més endavant trobarem el Cabo Girao, amb 580 m de caiguda lliure és el segon penya segat més alt d’Europa. . Ponta do Sol. Dinar. Continuarem cap Serra de Agua fins la cruïlla de la Encumeada i ens dirigirem per l’altiplà (1500m). Paul de Serra. fins a Porto Moniz on podrem prendre qui ho desitgi un fantàstic bany en les piscines naturals formades en arrecifes volcànics. Continuarem per la carretera de la costa nord passant per les Vinyes de Seixal i per l’anomena’t “Velo de la Novia”; Nom poètic de una de les cascades mes maques de l’illa. Tornada cap a Funchal. Sopar i allotjament

Dia 28 desembre.- FUNCHAL –  PICO BARCELOS – CURRAL DAS FREIRAS – PICO ARREIRO – PICO RUIVO – FUNCHAL

Esmorzar i sortida cap a Curral das Freiras. Començarem per el Pico de Barcelos a 6 km del Oest de la ciutat. Continuarem cap al mirador Eira Do Serrado (1.026 m).
Podrem admirar Curral das Freiras, una depressió profunda i un dels paisatges més macos de Madeira i podrem provar l’especialitat de la zona: el licor de castanya. Tot seguit anirem fins el Pico de Arreiro que es troba a 1810m, és el segon punt més alt de l’illa desprès de Pico Ruivo (1861m). Ribeiro Frio amb els seus jardins i els seus vivers de truites. Dinar. Tot seguit farem la Levada de Balcoes.Una passejada molt agradable amb un mirador final meravellós.
Tornada a Funchal. Sopar a la part velha de Funchal.

Dia 29 desembre.- FUNCHAL – FAIAL – SANTANA – SAO JORGE – MIRADOR DE CABANAS – PONTA DELGADA – SAO VICENTE – FUNCHAL
Esmorzar i sortida en direcció a Santana. Pasarem per Penha d’Aguia, Faial, Santana… amb les seves típiques cases de forma triangular. Sao Jorge i la seva bonica església barroca. Dinar. Mirador de Cabanas. Arco de Sao Jorge,Faja Do Penedo. Ponta Delgada. Arribarem a Sao Vicente amb els seus carrers empedrats i la seva església barroca del s. XVII. tornada cap a Funchal. Sopar i allotjament

Dia 30 desemnbre.- FUNCHAL
Esmorzar, Dinar i Sopar a Funchal . Visita de la ciutat.
• La Catedral
• Adegas de Sao Francisco ( Bodegues )
• Mercat dos Labradores.
• Zona velha de Funchal.
• Telefèric.( Opcional )
• Parc de Santa Catarina.
• Esglesia Do Colegio Sao Joao … etc.

Pujarem a Monte (lloc històric – religiós) visitant la seva bonica església de nostre Senyora Du Monte del s. XVIII patrona de l’illa.
Si ho desitgem podrem baixar amb els carros de vimat per les pronunciades pendents fins a Funchal (Opcional) . Sopar i allotjament

Dia 31 desembre.- FUNCHAL – CAMACHA – SANTO DO SERRA – MIRADOR DE PORTELA – PORTO DA CRUZ – PONTA DE SAO LOURENÇO –                                                     PONTA DO GARAJAO – FUNCHAL 
Esmorzar i sortida cap a Camacha on podrem observar els artesans mentre treballen el apreciat vimat.
Santo Do Serra i el mirador de Portela, Porto da Cruz. Dinar. Caniçal, Prainha, Ponta de Sao Lourenço reserva natural molt especial i única. De camí de retorn passarem per Caniço i Ponta do Garajao amb el seu Cristo Rei. Sopar i allotjament.

Dia 1 gener .- FUNCHAL – CALHETA – HARDIM DO MAR – PONTA DO PARGO – ACHADAS DA CRUZ – FUNCHAL

Esmorzar i sortida cap al sud-oest de l’illa. – Calheta. . Jardim Do Mar. Dinar. Ponta do Pargo . El mirador del far de Ponta do Pargo, situat en Ponta Vigia, en el cap més occidental de l’illa, s’eleva a 312 metres d’altitud i permet observar les impressionants vistes de la immensitat de l’oceà i la duresa del paisatge, des del far de Ponta do Pargo al lloc de Achadas da Cruz. Sopar ESPECIAL i allotjament.

Dia 2 gener.- FUNCHAL – BARCELONA – MANRESA
Esmorzar. Temps lliure per gaudir del hotel ,fer les ultimes compres o seguint visitant Funchal .Dinar A l’hora convinguda trasllat al aeroport per tornar a Barcelona via Lisboa. Arribada a BARCELONA i trasllat a la nostre ciutat d’origen.

PREU PER PERSONA EN HABITACIO DOBLE : 1.980€

Depenent de la normativa d’entrada al país a la data del viatge, es possible que demanin portar feta prova PCR amb resultats de COVID. Aquesta prova es faria a Manresa abans de la sortida i tindria un cost per persona de +/- 120€.

INCLOU:

• TRASLLAT BAGES – AEROPORT – BAGES
• AVIO: VOL BARCELONA –FUNCHAL – BARCELONA via Lisboa.
• HOTEL A FUNCHAL de 4 * 7 NITS / 8 DIES
• ESTADA EN RÈGIM DE PENSIÓ COMPLETA
• BUS ESPAIÓS
• GUIA LOCAL DURANT TOTES LES VISITES
• GUIA ACOMPANYANT DE L’AGENCIA TOT EL VIATGE
• ASSEGURANÇA MÈDICA i CANCELACIO DE VIATGE
• Preu en base a un mínim de 25 persones

NO INCLOU:

• BEGUDES ALS APATS .

PREU: 1980
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »