Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

FUNCHAL, MADEIRA - AUG 13: Traditional Downhill Sledge Trip On August 13, 2014 In Madeira, Portugal. Cane Sledges Were Used As Traditional Local Transport. Currently These Toboggan Riders Are A Touristic Attraction.

CAP D’ANY A MADEIRA

8 dies. Sortida 28 de desembre de 2021 (dimarts)

PDF
PREU: 2290
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT / GRUP REDUÏT

28 desembre MANRESA – BARCELONA – FUNCHAL
Sortida del Bages amb direcció al aeroport de Barcelona. Tràmits de facturació i sortida en el vol de la Tap cap a Funchal via Lisboa.
Arribada a Funchal ,recollir el vehicle i trasllat a l’hotel.

29 desembre.- PORTO MONIZ – CAMARA DE LOBOS – PONTA DO SOL
Esmorzar i sortida cap a Porto Moniz. Començarem per Camara de Lobos. Petit poble de pescadors i vaixells coloristes. Vinyes i plantacions de plàtans.
Més endavant trobarem el Cabo Girao, amb 580 m de caiguda lliure és el segon penya segat més alt d’Europa. Ponta do Sol. Dinar. Continuarem cap Serra de Agua fins la cruïlla de la Encumeada i ens dirigirem per l’altiplà (1500m). Paul de Serra. fins a Porto Moniz amb les piscines naturals formades en arrecifes volcanics. on podrem pendre un fantàstic bany si ho desitgem. continuarem per la carretera de la costa nord passant per les Vinyes de Seixal i per l’anomenat “Velo de la Novia”; nom poètic d’una de les cascades mes maques de l’illa.
Arribarem a Sao Vicente amb els seus carrers empedrats i la seva església barroca del s. XVII. Tornada cap a Funchal. Sopar i allotjament

30 desembre.- CURRAL DAS FREIRAS – PICO de BARCELOS – PICO ARREIRO – LEVADA DE BALCOES
Esmorzar i sortida cap a Curral das Freiras. Començarem per el Pico de Barcelos a 6 km del Oest de la ciutat. Continuarem cap al mirador Eira Do Serrado (1.026 m).
Podrem admirar Curral das Freiras, una depressió profunda i un dels paisatges més macos de Madeira i podrem provar l’especialitat de la zona: el licor de castanya. Tot seguit anirem fins el Pico de Arreiro que es troba a 1810m, és el segon punt més alt de l’illa sols  superat per  Pico Ruivo (1861m).. Dinarem a Ribeiro Frio. Tot seguit farem la Levada de Balcoes.
A la tarda tornada a Funchal on gaudirem de les meravelloses llums nadalenques de la ciutat on milers de llums brillen pels carrers, edificis i jardins transformant- la en un espectacle únic e increïble. També trobarem diferents betlems per tota la illa inspirats en la seva devoció i tradicions.
Sopar i allotjament .

31 desembre.- PENHA D’AGUIA – FAIAL – SANTANA 
Esmorzar i sortida en direcció a Santana. Penha d’Aguia, Faial, Santana… amb les seves típiques cases de forma triangular. Mirador de Cabanas,  Sao Jorge i la seva bonica església barroca. Dinar. i tornada a Funchal PER SEGUIR GAUDIN DE LES LLUMS DE NADAL amb visita al jardí municipal decorat com un poble petit nadalenc, amb el trenet de fusta el trineu de Papa Noel i moltes altres curiositats. Sopar especial de cap d’any (opcional) i allotjament.

1 gener.- PONTA SAO LOURENÇO – CANIÇAL – PONTA DO GARAJAO
Esmorzar i sortida cap a Ponta de Sao Lourenço reserva natural molt especial i única. De camí de retorn passarem per Caniçal i Ponta do Garajao amb el seu Cristo Rei. Dinar a Funchal i tot seguit seguirem visitant la ciutat que el desembre inclou un extens i ric programa de manifestacions culturals , religioses i artístiques. Sopar i allotjament.

2 gener FUNCHAL
Dia dedicat a la visita de Funchal on veurem:

• La Catedral
• Adegas de Sao Francisco ( Bodegues )
• Mercat dos Labradores.
• Zona velha de Funchal.
• Telefèric.( Opcional )
• Baixada Carreiros ( opcional )
• Esglesia Do Colegio Sao Joao. Etc.


3 gener.-  PONTA DO SOL – CALHETA – PONTA DO PARGO 

Esmorzar i sortida cap al sud-oest de l’illa. Ponta du Sol – Calheta. Jardim Do Mar, Paul Do Mar .Ponta do Pargo .dinar. retorn a Funchal tarda per seguir visitant la ciutat i gaudin de les innumerables mostres de cançons nadalenques i concerts de musica a la avinguda Arriaga aixi com mostres de delícies tradicionals de Madeira. Sopar i allotjament

4 gener.- FUNCHAL – BARCELONA – MANRESA
Esmorzar. Temps lliure per fer les ultimes compres o seguint visitant Funchal. A l’hora convinguda trasllat al aeroport per tornar a Barcelona, amb vol via Lisboa.
A l’arribada, trasllat de nou fins a Manresa.

 

PREU PER PERSONA:  2.290€
Suplement individual: 460€

 

INCLOU:

  • TRASLLAT MANRESA– AEROPORT – MANRESA
  • AVIO: VOL BARCELONA –FUNCHAL – BARCELONA
  • HOTEL A  FUNCHAL  4 *  7 NITS / 8 DIES  EN ALLOTJAMENT I  ESMORZAR
  • PENSIO COMPLETA : DINARS I SOPARS A RESTAURANTS ITINERARI
  • VEHICLE AMB XOFER – GUIA ACOMPANYANT DURANT TOT EL VIATGE
  • ASSEGURANÇA D’ASSISTENCIA I CANCEL·LACIÓ DE VIATGE

 

NO INCLOU:

  • BEGUDES ALS APATS .
  • SUPLEMENT EXTRA,  SOPAR I FESTA DE CAP D’ANY : 195€ per persona.

 

PREU: 2290
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »