Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Sant Petesburg

CAPITALS DE RÚSSIA

8 dies. Sortida 6 de juliol de 2019 (dissabte)

PDF
PREU: 2750
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT

 

Juliol 6 Terminal – Barcelona – Sant Petersburg
• Dissabte • Sopar
Trasllat fins a l’aeroport de Barcelona, on desprès dels tràmits de facturació, sortida en vol regular directe amb destinació Sant Petersburg. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament.

Juliol 7 Sant Petersburg
• Diumenge • Pensió completa
Visita Panoràmica de Sant Petersburg. Presa de contacte ideal amb la ciutat, el seu centre històric i els seus principals monuments. Sant Petersburg va ser declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO. Podrem apreciar la Perspectiva Nevsky, amb els seus prestigiosos edificis: Palau Anítxkov, Palau Belozersky, Catedral de Nostra Senyora de Kazan, Eliseev, l’antic Palau d’Hivern, imponent residència dels Tsars, transformat en el Museu de l’Hermitage. A l’altra banda del riu s’alça la inconfusible silueta de la Fortalesa de Pere i Pau. Acabarem davant la bella catedral de Sant Nicolás dels Marins, envoltada de canals.
A la tarda, Visita de la Catedral de Sant Isaac. Dissenyada i construïda per prestigiosos arquitectes, entre els quals destaquen l’espanyol Agustin de Betancourt i el francès Auguste de Montferrand, la Catedral de Sant Isaac és una de les més grans d’Europa per la seva grandària, i també per la riquesa i majestuositat dels materials emprats en la seva construcció.
Visita de la Catedral de Sant Salvador sobre la Sang. Erigida en 1882 a la vora del canal Griboyédov, per ordre d’Alexandre III en memòria del seu pare, Alejandro II, assassinat en un atemptat en aquest mateix lloc. Aquest fet va donar nom a l’església. A l’interior es conserva el fragment d’empedrat on el tsar va caure mortalment ferit.

Juliol 8 Sant Petersburg
• Dilluns • Pensió completa
Al matí farem la visita de la Fortalesa de Pere i Pau. Situada en una petita illa davant del Palau de l’Hivern, dominant els tres braços del Neva, la Fortalesa estava destinada a protegir la ciutat de les incursions per via marítima. Els Tsars la van utilitzar després com a presó política, empresonant allí als seus principals opositors, principalment intel·lectuals. Des dels seus muralles, diàriament, una canonada marca les dotze del migdia.
A la tarda seguirem amb la Visita del Museu de l’Hermitage, situat a l’antic Palau d’Hivern, residència dels Tsars. L’Hermitage és el més gran museu de Rússia, així com un dels més importants del món, comptant amb més de tres milions d’obres d’art. Els seus sumptuosos interiors sor el marc ideal per a tan àmplia col·lecció de peces mestres. Allotjament.

Juliol 9 Sant Petersburg
• Dimarts • Pensió completa
Al matí Visita del Palau Pushkin. Situat a 29km al sud de Sant Petersburg, aquest lloc es va convertir en el segle XVII a la residència oficial dels tsars. En 1717 Catalina I va ordenar la construcció del Palau. En el seu incomparable successió de salons destaca la Sala d’Ambre, oculta a les visites durant gairebé un segle, ha estat enterament restaurada el 2003, amb motiu del Tricentenari de Sant Petersburg.
Sopar de comiat al Palau Nikolaev, amb show folklòric, aquesta joia arquitectònica va ser construïda a mitjan segle XIX per al gran duc Nicolau, tercer fill de tsar Nicolau I pel famós arquitecte rus Andrei Stakenschneider. Allotjament.

Juliol 10 Sant Petersburg – Moscou
• Dimecres • Pensió completa
A l’hora prevista trasllat a l’estació per sortir en el nou tren d’Alta Velocitat “Sapsan”. (Una dels menjars pertanyents a aquest dia, podria realitzar-se a bord en forma de “picnic”).
Arribada a Moscou.
Seguirem amb la visita de la catedral de Sant Basili. Situada en plena Plaça Roja, davant de les muralles del kremlin, és l’autèntica “targeta de presentació” de la ciutat. Les seves cúpules multicolors en forma de bulb han estat reproduïdes infinitat de vegades en postals, fotografies, il·lustracions, fins al punt que molts la confonen amb el propi Kremlin. La llegenda diu que Ivan el terrible admirava tant l’obra, que comandament encegar a l’arquitecte perquè mai pogués fer una altra igual.
Allotjament.

Juliol 11 Moscou
• Dijous • Pensió completa
Al matí, Excursió a Sérguiev Possad i visita del Monestir. Situat a uns 70 km. Al nord-est de la capital russa, a la ruta Imperial de l’Anell d’Or, Sérguiev Possad (abans anomenat Zagorsk) és un dels centres més importants de la religió ortodoxa. Sérguiev Possad ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.
Seguirem amb la Visita del Metro de Moscou. Inaugurat el 15 de maig de 1935 pel poder soviètic com a símbol de l’avanç tecnològic i industrial del sistema polític, el Metro de Moscou era el “Palau del Poble”. Visitarem les més importants, construïdes amb luxosos materials.
Visita de Moscou de nit, en ocasió del 850 Aniversari de Moscou, es va dur a terme la il·luminació dels monuments i llocs més pintorescs de la ciutat. En aquesta visita es podran apreciar les estrelles enceses del Kremlin i la Plaça Roja, el monument a Pere el Gran, el Convent de les Donzelles, el mirador al costat de la Universitat, les fonts multicolors de la Plaça de la Victòria i la moguda carrer Arbat.
A l’hora indicada, trasllat a l’hotel. Allotjament.

Juliol 12 Moscou
• Divendres • Pensió completa
Visita Panoràmica de Moscou. Presa de contacte ideal amb la ciutat, el seu centre històric i els seus principals monuments. A través d’àmplies avingudes com la cèlebre Tverskaya, arribarem a la Plaça Roja, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Molt a prop es troben el cèlebre teatre Bolshoi, la Catedral de Sant Salvador, l’imponent edifici de la Lubianka, seu de l’antic KGB, i les petites esglésies del vell barri “Kitai Gorod”.
Posteriorment realitzarem la visita interior de la Catedral de Crist Salvador, la catedral ortodoxa més alta del món, preciosa reconstrucció de l’antiga catedral destruïda per Stalin el 1931 per construir la seva “Palau dels Soviets”
A la tarda, farem la visita del Kremlin amb una de les seves Catedrals. La paraula “Kreml” significa fortalesa en rus. El de Moscou, bressol de la ciutat, és el més important del país, i ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Fins i tot en l’actualitat alberga tots els òrgans principals del govern polític i religiós.
A la nit, sopar de comiat al Cafè Pushkin, és alguna cosa més que un simple restaurant. És un lloc pintoresc que no podeu deixar de visitar. Aquest restaurant, està dividit en tres diferents pisos, cadascun d’ells amb una decoració del segle XIX, encara que el restaurant data de finals de 1990. Els cambrers també porten una vestimenta d’acord amb la decoració. Allotjament.

Juliol 13 Moscou – Barcelona – Terminal
• Dissabte • Esmorzar + Dinar
A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en vol regular directe, amb destinació Barcelona. Arribada, trasllat fins a la nostra terminal de sortida i fi dels nostres serveis.

 

Serveis inclosos i no inclosos

 • El preu inclou: 
 • – Trasllats Terminal-aeroport de Barcelona – Terminal.
  – Bitllet aeri línia regular cia Aeroflot, Barcelona / Sant Petersburg i de Moscou / Barcelona
  – Guia acompanyant durant tot el viatge
  – Trasllats aeroport-hotel-aeroport
  – 07 Nits d’allotjament als hotels seleccionats o similars
  – Visites com s’indica en l’itinerari
  – Pensió completa segons itinerari amb menjars reforçades (sopar al Palau Nikolaev i al Cafè Pushkin)
  – Guia local de parla castellana
  – Taxes aèries
  – Visat a Rússia: es necessita passaport original + fotografia recent + formulari emplenat
  – Regal de comiat
  – Propines per a xofer i guia
  – Assegurança de viatge i cancel.lació

Serveis no inclosos

 • Tot allò no especificat en l’apartat d’inclòs

Preu:

 • Preu per persona en habitació doble 2.750 €
 • Suplement habitació individual:  575 €   

PREU: 2750
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »