Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

VALLE JERTE

CIRERES i RACONS EXTREMENYS

5 dies. Sortida 1 d'abril de 2019 (dilluns)

PDF
PREU: 661
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT


1 de abril.- TERMINAL – TALAVERA DE LA REINA
Sortida des de la nostra terminal,  per autopista cap a Saragossa. Dinar en restaurant de la nostra ruta. Continuarem el viatge fins arribar a TALAVERA DE LA REINA. Temps lliure per la seva visita i acomodació a l’Hotel. Sopar i Allotjament

2 de abril.- TALAVERA DE LA REINA (Plasencia) CÒRIA
Esmorzar i sortida cap a terra extremenya. Passant per Navalmoral de la Mata, paral·lel al Parc Nacional d’Mongragüe, arribarem a Plasencia, on podrem visitar aquesta monumental ciutat, que es distribueix a partir del seu Plaça Mayoren la qual es troba el Palau Municipal (Casa Consistorial), edificat al segle XVI seguint un estil gòtic renaixentista. A l’edifici proper, trobem al campanar un dels símbols de la ciutat: l’Avi Mayorga. Seguidament, travessant el carrer Trujillo, per arribar a la Plaça de la Catedral, en la qual es troben les dues catedrals de Plasencia, la nova i la vella. Arribada al nostre hotel per dinar. A la tarda, coneixerem la ciutat de Coria, amb una història que es remunta a l’època preromana. El seu element més característic, el seu pont de pedra, arquitectura civil del Renaixement, té la llera seca des de 1590, quan el riu Alagón es va desviar de forma natural a causa d’una forta riuada.

Coria té 20 torres quadrades i quatre portes, són una magnífica mostra de l’arquitectura defensiva que escriuen les seves pàgines. La Catedral té gran varietat d’estils pel dilatat de la seva construcció. També destaquen en el seu patrimoni el Convent de la Mare de Déu, el palau episcopal, l’església de Sant Jaume i la presó real.

3 de abril.- CÒRIA (Ruta del Cerezo)
Sortida per recórrer el preciós Vall del Jerte, que per a aquestes dates s’engalana de mantell blanc, on les flors es tenyeixen de blanc-rosa que generen una expectació de primer ordre. La nostra ruta per la Vall s’iniciarà a Navaconejo, una de les poblacions per la qual comença aquesta ruta, seguirem per Cabezuela de la Vall, preciós poble declarat historicoartístic. Seguirem la nostra ruta del cirerer passant per les poblacions de Jerte i finalitzant a Tornavacas, ja frontera amb la província d’Àvila. El dinar el realitzarem en un restaurant de la nostra ruta.

(*) Vegeu observacions de la jornada d’avui.

4 de abril.- CÒRIA (Mèrida, Càceres)
Visitarem MÈRIDA, que posseeix el patrimoni d’origen romà més impressionant d’Occident. Visita amb GUIA LOCAL i entrades incloses a l’Amfiteatre romà i al Museu de l’Art Romà. Dinar a Restaurant. A la tarda descobrirem CÀCERES. Visita amb GUIA LOCAL per conèixer la riquesa del seu conjunt monumental, declarat Patrimoni de la Humanitat: la muralla àrab, els seus innombrables palaus i els seus afables carrerons.

5 de abril.- CÒRIA (Trujillo, Guadalupe i Toledo) MADRID / Voltants
Sortida del nostre hotel a Extremadura. Visita de Trujillo, que acompanyats per un guia local, visitarem una de les poblacions més precioses de la geografia Extremenya. Ciutat emmurallada, que es corona pel seu Castell i per la seva alcassaba, observada per la seva escultura eqüestre del cèlebre Francisco Pizarro. Seguidament completarem la nostra ruta extremenya visitant el Reial Monestir de Guadalupe declarat d’Interès Nacional i on trobem la patrona d’Extremadura. Dinar a Restaurant. Continuarem la nostra ruta que ens portarà al nostre hotel als afores de Madrid, fent una parada a la ciutat de Toledo.

6 de abril.- MADRID / Voltants. – TERMINAL
Visita matinal panoràmica de la ciutat de Madrid, per poder contemplar d’una ullada els elements més característics de la capital, Gran Via, Callao, Passeig de la Castellana, Congrés dels diputats, Plaça d’Espanya, Palau Reial, entre molts altres elements que caracteritzen la ciutat. Disposarem d’un temps prudencial al centre per conèixer les seves zones més emblemàtiques, com Sol o Plaça Major. Trasllat fins a l’estació d’Atocha i retorn en AVE, fins a Lleida o Barcelona. Recepció i trasllat de nou fins a la nostra terminal de sortida.

Serveis inclosos i no inclosos

EL PREU INCLOU

TOT INCLÒS:
Totes les excursions esmentades.
Pensió Completa amb les begudes.
Hotel **** durant tot el recorregut.
Guies Locals a Càceres, Mèrida i Trujillo.
Entrades a Amfiteatre i Museu de Mèrida.
Monestir de Guadalupe.

 

NO INCLOU

En general res no especificat a l’apartat anterior
extres

Serveis no inclosos

  • Tot allò no especificat en l’apartat d’inclòs

Preu:

  • Preu per persona en habitació doble 661 €

PREU: 661
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »