Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Guatemala Depositphotos 12645217 Xl 2015

COLORS DE GUATEMALA

10 dies. Sortida 13 de febrer de 2020 (dijous)

PDF
PREU: 3.650
INFORMACIÓ / RESERVA

Viatge en grup reduït i guia acompanyant

 

DIJOUS. 13 Febrer.  Terminal – Barcelona – Madrid – Guatemala City – Antiga.
Sortida des de la nostra terminal fins a l’aeroport de Barcelona per sortir  en vol de la companyia Iberia amb destinació Guatemala City, via Madrid amb sortida a les 09:30. Arribada a l’aeroport de Madrid a les 10:55 i connexió amb vol de la mateixa companyia amb destinació Guatemala City amb sortida a les 12:10. Arribada a l’aeroport de Guatemala City a les 16:45, tràmits migratoris, recollida d’equipatge, recepció per part del corresponsal i trasllat per carretera cap a la població d’Antigua, on a l’arribada ens traslladaran a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions i temps lliure per descansar i acostumar-se al horari. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament.

DIVENDRES. 14 Febrer. Antiga – Volcà Pacaya – Antiga.
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel a l’hora indicada en direcció al Volcà Pacaya on podran caminar pels vessants del volcà. Dinar en ruta. A la tarda es realitzarà la Visita Panoràmica de la ciutat d’Antiga, el nom oficial i històric és “Molt Noble i Molt llegeixin Ciutat de Santiago dels Cavallers de Guatemala”. Va ser la capital de la Capitania General de Guatemala entre 1541 i 1776 any en què la capital va ser traslladada a la ciutat Nova Guatemala de l’Assumpció després que els terratrèmols de Santa Marta arruïnessin la ciutat per tercera ocasió en el mateix segle. Va ser abandonada per totes les autoritats reials i municipals després d’això. A partir de la Independència a 1821 va recuperar la categoria de ciutat i va ser nomenada capçalera del seu departament. La ciutat va ser designada com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1979. Visitarem el seu centre històric que té una ben conservada arquitectura barroca, reflectida en les seves façanes així com un gran nombre de ruïnes d’esglésies catòliques. Es visitaran alguna de les esglésies més importants de la ciutat i es passejarà pels seus carrers medievals; la Plaça de la Constitució, on podrem apreciar la Catedral metropolitana i el Palau Nacional de la Cultura, que abans va ser el Palau del Govern. Sopar en restaurant local. Allotjament.

DISSABTE. 15 Febrer. Antiga – Llac Atitlán.
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel en direcció cap al Llac Atitlán, visitant primerament en llanxa la població de Santiago de la Llacuna; posteriorment la població de Sant Joan La Llacuna on farem una passejada per aquest petit poble a la vora de llac; i seguidament per Sant Pere de la Llacuna fent una passejada pels seus empedrats carrers i pujarem al mirador de l’església. Dinar en ruta. Sortida de nou en llanxa cap a Panajachel i posteriorment cap a la població de Santa Catarina Palopo i trasllat a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions. Sopar a l’hotel. Allotjament.

DIUMENGE. 16 Febrer. Llac Atitlán – Chichicastenango – Guatemala City – Flores.
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a la població de Chichicastenango on veurem el seu mercat que atrau multitud de passatgers i que era l’antiga capital del regne dels maies quiché. És una de les ciutats més peculiars que es pot visitar a Guatemala, ja que hi ha una barreja de fe catòlica i maia doncs es continuen fent les cerimònies que ja se celebraven abans de l’arribada del cristianisme. Es pot veure en el seu mercat a home i dones vestits amb els seus vestits regionals amb els seus vius colors. El Mercat ocupa tot l’espai de la Plaça Principal de la ciutat i on es venen tots els productes del camp que porten els habitants de la zona. Seguidament es visitarà el Centre Cerimonial Pascual Abaj, que és un déu maia amb forma d’ídol de pedra i es troba situat en un altar de pedra. Es visitarà també el Museu de Màscares que alberga una col·lecció de caretes i vestimentes de fa dos segles. Dinar en ruta. Trasllat per carretera cap a l’aeroport de Guatemala City per agafar el vol local do destí Flors. Arribada a l’aeroport de Flors, recollida d’equipatges, recepció per part del corresponsal i trasllat a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament.

DILLUNS. 17 Febrer. Flores.
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel a l’hora indicada per visitar Tikal, un dels jaciments arqueològics i centres urbans de la civilització maia precolombina. Va ser la capital d’un estat bel·ligerant que es va convertir en un dels regnes més poderosos dels antics maies; la ciutat va dominar gran part de la regió maia en l’àmbit polític, econòmic i militar. Es visitarà tot el complex amb els seus altars i monuments. Dinar inclòs dins del recinte de Tikal. Seguidament sortida per realitzar la visita de l’Illa de Flores, en llanxa, situada en el Llac Peten Itzá i que els conqueridors espanyols van destruir al segle XVI quedant abandonada fins al segle XVIII. Va rebre el nom de Flors en honor d’un destacat líder independentista anomenat Ciril Flors. L’illa es localitza a 127 metres sobre el nivell del mar i està connectada per un pont amb la ciutat de Santa Elena de la Creu. Seguidament es donarà un Passeig en Llanxa pel Llac Peten Itzá al capvespre. Retorn de nou a l’hotel. Sopar a l’hotel. Allotjament.

DIMARTS. 18 Febrer. Flores – Livingstone.
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel a l’hora indicada en direcció cap a Riu Dolç i continuació amb llanxa cap a Livingstone visitant en ruta al Castell de Sant Felip de Lara que és una fortalesa situada a l’embocadura del riu Dolç amb el Llac d’Izabal i que tenia tres funcions: militar, presó i centre duaner. El castell compta amb múltiples bodegues que servien com a centre d’intercanvi comercial entre Guatemala i Espanya; sobresortint en la seva construcció la Torre de Bustamante amb 19 canons. Dinar en un restaurant local. Continuació cap a la població de Livingstone, petita ciutat al Carib comunicada només per barca i habitada per Garifunas, població d’origen africà que fujo de l’esclavitud creant una molt interessant comunitat que manté els seus costums, la seva llengua, les seves tradicions. Trasllat a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions. Sopar inclòs a l’hotel amb una representació de danses Garifunas. Allotjament.

DIMECRES. 19 Febrer. Livingstone – Copan.
Esmorzar a l’hotel. Sortida d’hotel amb llanxa a l’hora indicada en direcció cap a Port Barris i des d’aquí continuació per terra cap al lloc arqueològic de Quiriguá, jaciment pertanyent a la civilització maia. Es trobava a la confluència de diverses importants rutes comercials. La seva arquitectura cerimonial és modesta però la importància del lloc rau en la riquesa de la seva escultura on hi ha els monuments de pedra més alts del Nou Món. Dinar en ruta. Seguidament es continuarà cap a Copán, on a l’arribada ens traslladaran a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament.

DIJOUS. 20 Febrer. Copan – Guatemala City.
Esmorzar a l’hotel. Sortida d’hotel a l’hora prevista per a realitzar la Visita Panoràmica del lloc arqueològic de Copán, de l’antiga civilització maia situat a Hondures a prop de la frontera amb Guatemala. La seva ocupació s’estén per més de dos mil·lennis i la ciutat va desenvolupar un estil escultòric distintiu dins de la tradició dels maies de les terres baixes. Va ser una poderosa ciutat-estat que governava un vast regne al sud de la regió maia. El 1980 Copán va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. El lloc està compost de diversos conjunts arquitectònics, sent el Conjunt Principal i el Conjunt del Cementiri dels dos més importants i més connectats per una calçada (Sache). És conegut per una sèrie d’esteles amb retrats, la majoria de les quals van ser col·locades al llarg de vies processionals a la plaça central de la ciutat i en l’Acròpolis, un gran complex amb piràmides, places i palaus. Compte també el lloc amb un llarg camp per al joc de la pilota mesoamericà. Sortida en direcció cap a Guatemala, realitzant el Dinar en ruta. Arribada a Guatemala City i trasllat a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions. Sopar de comiat al Restaurant “Kacao”. Trasllat de tornada a l’hotel. Allotjament.

DIVENDRES. 21 Febrer. Guatemala City – Madrid
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel a l’hora indicada per realitzar la Visita Panoràmica de la ciutat, passant pel seu centre històric on veurem la Plaça de la Constitució; la Catedral i el Palau Nacional de la Cultura. Seguidament trasllat a l’aeroport de Guatemala per prendre vol de la companyia Iberia amb destinació Barcelona, ​​via Madrid amb sortida a les 18:15. Nit a bord.

DISSABTE. 22 Febrer.  Madrid – Barcelona – Terminal 
Arribada a l’aeroport de Madrid a les 14:25 i connexió amb vol de la mateixa companyia amb destinació Barcelona i sortida a les 15:45. Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 17:00, i trasllat de nou fins a la nostra terminal de sortida

 

El viatge inclou:

-Trasllats terminal-Aeroport de Barcelona-terminal
-Vols amb la companyia Iberia en classe turista en els trams BCN / MAD / GUA / MAD / BCN.
-Recorregut amb autocar  tant en els trasllats com en les visites.
-08 nits d’Allotjament en hotel en habitació seleccionada en règim d’allotjament i esmorzar.
-Entrades a llocs: Antiga (Catedral); La Mercè; Sant Francesc; Volcà de Pacaya; Tikal; Castell de Sant Felip & Quiriguá; Tuk Tuk a Sant Joan la Llacuna; Santiago Atitlán; Chichicastenango; Copán; Quirigua. -Lancha privada al Llac Atitlán; -Lancha privada a Rio dolça / Livingston / Port Barris.
-Assegurança de viatge i cancel·lació
-Propinas a maleters aeroport / hotels d’entrada i sortida.
-Règim alimentari  Pensió completa
-Taxes d’aeroport
– Guia de parla hispana durant el recorregut
– Acompanyant de l’agència durant tot el viatge.

 

No inclou:

-Qualsevol tipus de visita que no estigui esmentada com inclosa en l’itinerari.
-Begudes en menjars.
-Serveis privats com ara trucades de telèfon, bugaderia, etc. –
-Propinas al guia, xofer i cambrers.
-Obligatori passaport electrònic amb validesa mínima 6 mesos data de tornada.

PREU: 3.650
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »