Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

COPENHAGEN CANAL

COPENHAGUEN · MALMO · GOTEMBURG · ESTOCOLM

7 dies. Sortida 5 de juliol

2.160
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

5 JULIOL. MANRESA · BARCELONA · COPENHAGUEN

Sortida de la nostra ciutat en direcció a l’aeroport de Barcelona. Tràmits d’embarcament per sortir en el vol amb destinació a Copenhaguen. Arribada i trasllat a l’hotel. Una vegada instal·lats anirem a passejar per diferents zones prop de l’hotel acompanyats pel nostre guia. Sopar i allotjament.

6 JULIOL. COPENHAGUEN

Esmorzar i als voltants de les 09,00  sortida per visitar la capital danesa la ciutat més gran d’Escandinàvia, una ciutat plena de contrastos que ens mostrarà el Tívoli, El Palau de Christianborg i  Nyhavn i anirem a veure la famosa Sireneta. A la tarda continuarem visitant  el Castell de Rosenborg i la fàbrica de cerveses Carlberg. Allotjament  a l’hotel.

7 JULIOL. COPENHAGUEN · MALMO · GÖTEBORG

Esmorzar i avui sortirem cap a Malmö la tercera ciutat més gran de Suècia amb una població d’uns 309.912 habitants. Des de l’any 2000 Dinamarca i Suècia estan units pel pont d’Öresund amb una autovia i una via fèrria. Per això Copenhaguen està ara a menys de 30 minuts (20 km). El pont me deix 8 km. amb torres que arriben a 204,5 m en vertical. A l’arribada a Malmö farem una visita panoràmica de la ciutat i dinarem a un restaurant local. A la tarda continuarem fins a Göteborg. Sopar i allotjament.

8 JULIOL. GÖTEBORG · GRANNA · ESTOCOLM

Després d’esmorzar, farem una visita de Göteborg fundada el 1621 per Gustavo Adolfo II com un port marítim industrial a la desembocadura del riu Göta, és la segona ciutat més gran de Suècia. Seguidament sortirem cap a Granna. Dinar. A la tarda seguirem el nostre viatge fins a arribar a Estocolm. Sopar i allotjament a l’hotel.

9 JULIOL. ESTOCOLM

Esmorzar a l’hotel i sortida per fer una visita panoràmica d’aquesta bellíssima ciutat construïda sobre 13 illes unides entre si. Coneixerem la ciutat vella (Gamla Stan ) així com l’aèria de museus de Skansen i les àmplies avingudes del centre. Dinar. A la tarda visitarem l’Ajuntament, un dels edificis més emblemàtics de la ciutat i el vaixell Reial Valsa. Sopar i allotjament a l’hotel.

10 JULIOL. ESTOCOLM

Esmorzar i sortida en direcció al Palau de Drottningholm que és la residència de la Família Reial amb nombrosos parcs i zones verdes. El Palau de Drottningholm està inclòs a la llista del Patrimoni Mundial de la UNESCO. Aquest palau reial erigit el segle XVII, és el millor conservat de Suècia i al mateix temps, representatiu de tota l’arquitectura reial de l’època a Europa. Unit a l’exòtic Pavelló Xines i als magnífics jardins, constitueix un conjunt arquitectònic realment excepcional. Seguidament tornarem a l’hotel. Tarda lliure. Allotjament.

11 JULIOL. ESTOCOLM · BARCELONA · MANRESA

Després d’esmorzar disposarem de temps lliure per fer les últimes compres i a l’hora convinguda assistència per portar-nos cap a l’aeroport d’Estocolm. Tràmits d’embarcament en el vol de retorn amb destinació a Barcelona. Arribada a l’aeroport del Prat. Assistència i trasllat cap a la nostra ciutat, on donarem per acabat aquest viatge del qual esperem que en guardin un bon record.

Serveis inclosos i no inclosos

Serveis inclosos

 • Bitllet d’avió Barcelona – Copenhaguen  i Estocolm – Barcelona.
 • Allotjament i esmorzar als hotels  6 nits.
 • 5 Dinars i 6 Sopars.
 • Transport amb autocar.
 • Visites citades a l’itinerari amb guia de parla hispana.
 • Taxes d’aeroport.
 • Trasllats Manresa – Aeroport  de Barcelona – Manresa.
 • Guia acompanyant de l’agència tot el viatge.
 • Assegurança de viatge.

Serveis no inclosos

 • Begudes als àpats.
 • Entrades a llocs a visitar no esmentats a l’itinerari.

Preu:

 • Preu per persona en habitació doble: 2.160€
 • Suplement habitació individual: 265€
2.160
INFORMACIÓ / RESERVA