Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Mt. Fuji With Fall Colors In Japan For Adv Or Others Purpose Use

COREA DEL SUD i JAPÓ

18 dies. Sortida 30 d'octubre de 2020 (divendres)

PDF
PREU: 4650
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP i GUIA ACOMPANYANT

 

DIA 30/10: MANRESA – BARCELONA – HONG KONG
Trasllat fins a l’aeroport de Barcelona  per a sortida de el vol regular de la companyia Cathay Pacific a les 12:00 amb destinació Hong Kong: NIT I SERVEIS A BORD.

DIA 31/10: HONG KONG – SEUL
Arribada a les 07:10, enllaç amb vol destinació Seül a les 09:15, arribada a les 13.55. Tràmits migratoris, recollida d’equipatges, recepció per part del corresponsal i trasllat a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions i temps lliure. Allotjament.

DIA 01/11: SEUL
Esmorzar a l’hotel.
Trasllat al President Hotel per a una excursió de dia complet amb guia local a la zona desmilitaritzada.
Situada a cada costat del paral·lel 38, aquesta frontera va ser establerta a la fi de la guerra de 1953 a la signatura de l’armistici de Panmunjeom per tal de separar Corea del Nord i de Sud.
En arribar, procedim a el control de seguretat dels passaports seguits d’una breu introducció al campament de les Nacions Unides. Visita a l’estació de tren Dorasan i l’observatori Dora. Visita a el Parc Imjingak amb el Memorial, el Pont de la Llibertat i la campana de la unificació. A última hora del matí, visita del tercer túnel excavat a la roca, a una profunditat de 73 metres i capaç de moure en una hora una divisió completa en les seves armes. Dinar durant l’excursió. Trasllat en un autobús militar cap a la zona segura i el punt de no retorn. Retorn a Seül i temps lliure a l’hotel

DIA 02/11: SEUL
Esmorzar a l’hotel. Matí lliure i trobada amb el guia. A última hora de la tarda ens introduirem en aquest fascinant país, anirem al modern i eficient Metro (ens ensenyarà a fer servir aquest transport públic) cap a City Hall per conèixer aquest edifici que té forma de Tsunami. Veurem també, davant de l’ajuntament el Palau Deoksugung, il·luminat a la nit i que ens permet apreciar junts la tradició i la modernitat en aquest país. Caminant, posteriorment, anirem des d’allí a al barri de Myeongdong, la major zona comercial i de vida a Corea, el seu nom significa ‘túnel brillante’. Sopar inclòs en restaurant local. Allotjament.

 DIA 03/11: SEUL
Esmorzar a l’hotel. Incloem avui una llarga visita d’unes cinc hores per Seül. Coneixerem el Changdeokgung Palace, lloc Patrimoni de la Humanitat, conjunt de palaus dins d’un gran parc. Després d’això passejarem per Bukchon Hanok village, barri històric tradicional de petits habitatges. Coneixem també Gyeongbokgung Palace, impressionant palau amb 600 anys d’història, on assistirem -si es realitza- a la cerimònia del canvi de guàrdia. (Nota: la visita d’aquest palau podrà realitzar-se el dimecres). Posteriorment coneixem el Memorial de la guerra, impressionant museu de la guerra que ens il·lustra sobre els conflictes viscuts a Corea al llarg de la història, especialment sobre la guerra de Corea en què van participar -amb Nacions Unides- soldats de nombrosos països. Per finalitzar, pararem a LOTTE WORLD TOWER, impressionant edifici de 550 metres d’altura, on tindrà temps per pujar a la torre o bé passejar pel seu parc o centres comercials de luxe. Dinar inclòs en un restaurant local. Retorn a el centre. Temps lliure.

DIA 04/11: SEUL- SUWON- JEONJU
Esmorzar a l’hotel. Sortirem cap a la propera ciutat de Suwon, antiga capital de Corea, coneguda per les seves impressionants muralles Patrimoni de la Humanitat. Coneixerem la impressionant muralla amb les seves fortificacions i visitarem Hwaseong Haenggung, palau d’estiu. Abans de sortir d’aquesta ciutat, visitarem Samsung Innovation museum, on coneixerem la història d’aquesta impressionant empresa tecnològica. Nota: La visita de Samsung Innovation Museum no sempre està garantida. En cas de no poder efectuar-se, es visitarà Samsung D’light a Seül. Continuem ruta a Jeonju, coneixem el seu fascinant casc històric (Hanok Village), amb totes les seves casetes, les seves botigues tradicionals i galeries d’art. Dinar inclòs en un restaurant local. Trasllat a l’hotel.

DIA 05/11: JEONJU- HAEINSA- DAEGU- HAEDONG YONGGUNG – BUSAN
Esmorzar a l’hotel. Entre impressionants paisatges de muntanya coberts de boscos arribem a Haeinsa, temple budista construït l’any 802 on es guarda el Tripitaka, la més completa selecció de textos budistes gravada en
80 000 blocs de fusta. Visitarem el temple i el museu sobre el Tripitaka. Continuem a DAEGU on coneixem el mercat de medicines tradicionals -amb les seves diferents herbes, destacant el Ginseng- i el museu de medicina oriental. Dinar inclòs. A la tarda vam viatjar a HAEDONG YONGGUNG, temple budista de segle XIV situat al costat del mar. Continuació a Busan. Trasllat a l’hotel.

DIA 06/11: BUSAN
Esmorzar a l’hotel. Dia a Busan. Ens trobem a la segona ciutat de Corea, de trepidant vida. Coneixem el Memorial de Nacions Unides, amb el seu cementiri on es troben enterrades persones de nombrosos països. Després d’això, temps en el fantàstic complex Doosan Haeunda i, amb els seus gratacels de més de 300 metres i el seu port esportiu. Ens acostarem al més gran Mercat de peix d’aquest país que es troba al costat del port de Nampo. Dinar inclòs. Posteriorment caminem des d’allà a Yongdusan Park amb la seva immensa pagoda de 120 metres. Temps lliure. Allotjament.

DIA 07/11: BUSAN – TÒQUIO
Sortida molt d’hora de l’hotel en direcció a l’aeroport de Busan per prendre vol de la companyia Korean Airlines amb destinació Tòquio amb sortida a les 09:25. Arribada a l’aeroport de Tòquio / Narita a les 11:35, recollida d’equipatges, recepció i trasllat a l’hotel seleccionat; distribució d’habitacions i temps lliure. A les 18:00 aproximadament ens trobarem amb el guia a la recepció de l’hotel i sortirem per fer una passejada nocturna per la ciutat i ens introduirem en aquest fascinant país anant a Metro (bitllets inclosos) a la zona de Shinjuku. Seguidament anirem fent una passejada d’una mica més d’una hora fins al restaurant per descobrir aquesta zona que compta amb un gran ambient nocturn. Sopar inclosa de benvinguda. Retorn a l’hotel de nou a Metro i acompanyats pel guia. Arribada a l’hotel i temps lliure. Allotjament.

DIA 08/11: TÒQUIO
Esmorzar a l’hotel. Sortida a l’hora indicada per realitzar la Visita Panoràmica de la ciutat. La seva frenètica activitat, els seus barris ultramoderns, conviuen amb zones carregades de pau. Breu parada al Temple de Zojoji per fotografiar la imatge més bonica de la Torre de Tòquio. Destaquen centenars de jizos, deïtats en pedra guardianes dels nens als quals es col·loquen barrets de llana, pitets i molinets de vent. Seguidament ens dirigim cap a la famosa Cruïlla de Shibuya, encreuament de què es diu és el més abarrotat de el món. Seguim cap al Temple de Meiji, dedicat als esperits de l’emperador Meiji i la seva dona. Continuarem amb l’autocar per l’elegant carrer Omotesando, vorejant la part més bonica de el Palau Imperial i dels jardins. Parada per visitar el famós Pont de Nijubashi. Travessarem el barri d’Akihabara, la “ciutat elèctrica” ​​el centre del Manga i Anime japonès; passarem al costat del Kokugikan, l’estadi de Sumo, l’esport japonès. Acabarem la visita a Asakusa, visitant el Temple Sensoji i el famós carrer Nakamise. Dinar inclòs en un restaurant local. Temps lliure a la tarda. Allotjament.

DIA 09/11: TÒQUIO – MONT FUJI -KAWAGUCHILO
Esmorzar a l’hotel. Viatgem cap a la bonica zona de la Muntanya Fuji. Bonics paisatges en la nostra ruta. Coneixem primer el Arakurayama Sengen Park, amb les seves boniques pagodes, des d’aquí s’obtenen les millors i més conegudes vistes sobre la Muntanya Fuji. Després d’això seguim a Kawaguchiko, idíl·lica ciutat de petites cases, flors i muntanyes al costat del seu bell llac. Coneixerem a l’arribar al Santuari Fuji Sengen, en aquest lloc màgic, entre alts arbres, començava tradicionalment el camí / pelegrinatge cap a la muntanya. Donarem les gràcies al santuari per poder visitar aquest lloc carregat de màgia. Després d’això inclourem un bonic passeig en vaixell al llac de Kawaguchiko. Posteriorment emprenem la pujada cap al Mont Fuji per la carretera que ens porta fins a la “cinquena estació” entre espectaculars boscos i vistes arribem a l’alçada de 2305 metres. Nota: A l’hivern sovint la ruta de pujada a la Muntanya Fuji està tancada per neu o altres motius climatològics; en aquestes dates arribarem fins al punt que estiguem autoritzats. Retorn a Kawaguchiko, tindrà encara temps per passejar al costat del seu llac. Ens allotjarem en un Ryokan (hotels tradicionals japonesos), gaudeixi del seu Onsen (bany públic). Sopar tradicional inclòs.

DIA 10/11: KAWAGUCHIKO- IYASI NO SATO NENBA- TOYOTA- KYOTO
Esmorzar a l’hotel. Al matí, seguint una bonica carretera que contorneja llacs coneixem IyashiI No Sato Nenba, aquest petit poble va ser destruït per un cicló el 1966, posteriorment va ser recuperat com un museu a l’aire lliure-poble tradicional de les muntanyes. Les seves cases típiques s’han transformat en botigues d’artesanies, restaurants, museus tradicionals. Admirem després Les Cataractes de Shiraito, considerades unes de les més belles del Japó, amb la seva caiguda d’aigua de 150 metres. Seguim posteriorment a la regió de Nagoya, incloem l’entrada a el Museu Toyota, un lloc imprescindible per als amants dels automòbils. Continuació a Kyoto, arribada. Allotjament.

DIA 11/11: KYOTO
Esmorzar a l’hotel. Disposarem de tot el dia a la ciutat que va ser capital del Japó des de l’any 794-1868 acollint la seu de la cort Imperial. Aquesta ciutat, durant la segona guerra mundial, va ser l’única gran ciutat japonesa que no va ser bombardejada, per tal motiu conserva el seu riquíssim patrimoni artístic; a Kyoto va ser signat el 1997 el protocol que cerca limitar les emissions de gasos d’efecte hivernacle. Inclourem una visita dels principals punts de la ciutat. Durant la visita coneixerem Arashiyama, veurem el Pont Togetsukyo, que significa pont que creua la Lluna, des d’on es pot admirar un panorama meravellós. Visitarem Tenryuji, un dels cinc grans temples Zen de Kyoto, Patrimoni de la Humanitat de l’UNESCO, passejarem després pel seu místic bosc de bambú. Coneixerem el meravellós santuari sintoista de Fushimi Inari; el Palau Imperial i el Temple de Kinkakuji, “el pavelló d’or” amb els seus magnífics jardins (l’ordre dels punts visitats pot modificar). Després d’això vam realitzar un passeig per Gion, el tradicional barri ple de vida i popular per les seves Geishas. Temps lliure. Allotjament.

DIA 12/11: KYOTO – NARA – OSAKA
Esmorzar a l’hotel. Sortim a Nara, vam visitar Todaiji, magnífic temple budista construït al 752, destaca el Buda gegant que li agradarà fotografiar, acariciar i alimentar els cérvols que passegen pel seu parc. Dinar inclòs en un restaurant local. Després d’això sortirem a conèixer el temple budista de Horyuji, patrimoni de la humanitat, un complex que reuneix seminari, monestirs i temples, el seu principal temple pagoda és un dels més antics edifici de fusta que es conserven al món, és considerat el temple budista més antic de Japó i és un important lloc de culte. Continuació a Osaka, arribada a primera hora de la tarda. Estada en aquesta moderna ciutat, la segona de Japó. Farem una passejada per Dotonbori, barri ple de llums i activitat a la nit. Allotjament.

DIA 13/11: OSAKA – ENGYO-JI HIMEJI- OKAYAMA
Esmorzar a l’hotel. Sortirem cap a la Muntanya Shosa, on es troba el complex de temples de Engyo-ji amb una història de més de 1000 anys aquí va ser rodada la pel·lícula de “l’últim Samurai”. Pujada en telefèric. Després d’això visitarem Himeji, inclourem l’entrada al seu immens castell que ens mostra l’arquitectura dels castells Japonesos. Dinar inclòs en un restaurant local. Continuem a Okayama, visitarem Korakuen, un dels més bells jardins del Japó, amb els seus llacs, cascades i tradicionals casa de te. Allotjament.

 DIA 14/11: OKAYAMA- KURASHIKI- HIROSHIMA- ITSUKUSHIMA- HIROSHIMA
Esmorzar a l’hotel. Sortirem a Kurashiki, ciutat que presenta un centre històric molt ben conservat. Temps per passejar en aquesta bonica població amb la seva atmosfera del passat. Seguim ruta a Hiroshima, ciutat tristament coneguda pel bombardeig atòmic que va patir el 1945 que va destruir completament la ciutat; passejarem pel Memorial de la Pau, la cúpula de la bomba i visitarem l’impressionant Museu de la Pau. Després de la guerra buscarem la pau embarquem en un ferri cap a l’illa “on conviuen homes i Déus”, amb el santuari d’Itsukushima dedicat a la guardiana dels mars, construït parcialment sobre el mar. Temps per visitar el temple, passejar pel seu bonic centre. Retorn al nostre hotel a Hiroshima. Sopar inclòs. Allotjament.

DIA 15/11: HIROSHIMA – OSAKA – HONG KONG
Esmorzar a l’hotel i trasllat  a l’estació per agafar el Tren Bala cap a Osaka. Dura aprox 2 hores a recórrer els 400 quilòmetres entre les dues ciutats. Arribada a Osaka i trasllat a l’aeroport per agafar vol amb destinació Hong Kong a les 17:55, arribada a les 21:35. Enllaç amb vol destinació Barcelona a les 00:20. Nit a bord

DIA 16/11: HONG KONG – BARCELONA – MANRESA
Arribada a les 06:55, i trasllat de nou fins a Manresa.

PREU: 4650
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »