Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

1

CREUER CANÀRIES i MADEIRA

8 dies. Sortida 24 de novembre de 2019 (diumenge)

PDF
PREU: 1150
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT

Dia 24.- TERMINAL – BARCELONA – TENERIFE
Trasllat des de la nostra terminal fins a l’aeroport de Barcelona, on desrpès dels tràmits de facturació, sortida en vol destí a Tenerife. Arribada i trasllat fins al vaixell Zenith de Pullmantur. Acomodació als camarots i sortida del vaixell a les 20.00 hores.

Dia 25.-NAVEGACIÓ
Dia de navegació per gaudir de les instal·lacions dels vaixell.

Dia 26.-MADEIRA (Funchal)
Arribada a les 8 del matí al port de Funchal i excursió després d’una preciosa travessa en autobús des Funchal per la línia de la costa. Et impressionarà la bonica badia de Camara de Lobos, una de les ciutats més antigues de Madeira. Des d’aquí, posem rumb a Cabo Girao, el penya-segat més alt d’Europa i el segon del món. Imagina les tremendes vistes que pots tenir al cim i les fotografies que pots treure. Finalment, ens endinsarem en Funchal per visitar una de les seves bodegues i tastar un suggerent vi local.
Sortida del vaixell a les 17.00

Dia 27.- LA PALMA
Arribada al port de La Palma a les 00.00 hores. Al matí excursió panoràmica per La Palma. El Paso es troba situada a l’escarpada carretera de muntanya que connecta les localitats de Los Llanos i Tazacorte amb la capital, d’aquí el seu reconeixible nom. Actualment, aquesta zona, tot i mantenir el seu fort arrelament cultural, ha aconseguit estar a l’avantguarda pel que fa a desenvolupament econòmic, agrícola i industrial es refereix. La següent parada serà a la plaça coneguda com La Glorieta, dissenyada per Luis Morera. A més, no molt lluny d’aquí, a Fuencaliente, tindràs temps per relaxar-te i prendre un refrigeri en un confortable local.
Sortida de nou destí Lanzarote a les 20.00

Dia 28.-LANZAROTE
Arribada a les 13.00 a Lanzarote i Si t’agraden els paisatges tropicals, Lanzarote et va a fascinar. Descobreix Faria, un municipi conegut com la Vall de les Mil Palmeres, on podràs gaudir d’un oasi verd cobert de flora autòctona enmig de l’àrid paisatge de la zona. També tindràs l’oportunitat de visitar la localitat de Máguez, on es troba el Volcà de la Corona o descobrir el fabulós Mirador del Riu a Yé. Allà gaudiràs d’una esplèndida vista de l’Arxipèlag Chinijo, compost per un petit grup d’illes i illots de Lanzarote. La travessia continua en una granja d’Aloe Vera, on podràs conèixer com es treballa amb aquesta planta miraculosa i finalitza a Jameos de l’Aigua, una cova que compta amb una activitat volcànica natural. No et perdis algunes dades interessants sobre el cultiu de paneroles en els pobles de Mala i Guatiza.
Salparem de Lanzarote a les 20.00, destí a Fuerteventura.

Dia 29.- FUERTEVENTURA
Arribada a les 08.00. Dia dedicat a gaudir del vaixell, o realitzar excursió opcional. Sortida a les 17.00 destí GRAN CANÀRIA

Dia 30.- GRAN CANÀRIA
Arribada a les 8 del matí. Dia dedicat a gaudir del vaixell, o realitzar excursió opcional.
Salparem a les 21.00 destí a Tenerife.

Dia 1.- TENERIFE – BARCELONA – TERMINAL
Desembarcarem a partir de les 8 del matí, trasllat a l’aeroport on desprès dels tràmits de facturació, sortirem amb vol destí Barcelona. A l’arribada trasllat de nou fins a la nostra terminal de sortida.

Serveis inclosos:

• Trasllat des de Manresa – aeroport de Barcelona – Manresa
• Bitllet d’avió Barcelona-Tenerife-Barcelona
• Acomodació en cabines dobles exteriors superior
• Estada de 7 nits a bord del vaixell a regim de ”Tot inclòs” esmorzar, dinar i sopar als restaurant o bufet.
· Totes les begudes com aigua, sucs, cafè, té, refrescos i paquet begudes alcohòliques.
• Espectacles
• Excursions a Tenerife, Madeira, La Palma i Lanzarote
• Fer ús de les instal·lacions del gimnàs, piscina, tovalloles de piscina, jacuzzi, teatres, discoteques
• Taxes d’embarcament
• Propines al vaixell
• Assegurança de viatge i anul·lació
• Dossier especial pel grup

Serveis no inclosos

• Cap excursió durant les parades de Fuerteventura i Las Palmas
• Trucades telefòniques
• Serveis de perruqueria i massatges

Preu:

  • Preu per persona en habitació doble 1.150€
PREU: 1150
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »