Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Scenic Fall Valley Landscape In The Mountains Of Plitvice Lakes National Park, Croatia

CROÀCIA I LJUBLJANA

8 dies. Sortida 26 de maig de 2020 (dimarts)

PDF
PREU: 1790
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

 

DIA 26 maig .- MANRESA – BARCELONA – ZAGREB
Sortida de Manresa  en direcció a l’aeroport de Barcelona-El Prat. Tràmits d’embarcament i sortida amb el vol en direcció a Zagreb. Assistència a l’aeroport i trasllat al centre la Capital croata per fer la seva visita, amb la Fortalesa de la “Ciutat Superior”, el centre històric, l’Església de Sant Marc amb el seu sostre multicolor, el Teatre Nacional i la Universitat. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 27 maig.- ZAGREB – LJUBLJANA – OPATIJA
Esmorzar. Sortida en direcció a Ljubljana per realitzar la visita de la capital d’Eslovènia, durant la qual podrem veure la part antiga de la ciutat entre el castell i el riu Ljubljanica. Descobrirem una ciutat barroca on destaquen els seus ponts i les imponents façanes i decoracions de les seves esglésies. Dinar. A la tarda, continuació fins a Opatija, “La Reina del turisme” del país. Des de finals del s. XIX, Opatija ha estat el centre de salut d’hivern d’Europa Central. Acomodació a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 28 maig.- OPATIJA – PENISULA D’ISTRIA (PULA, ROVINJ ) – OPATIJA
Esmorzar i sortida en direcció a Pula, la ciutat portuària més gran d’Istria , a la punta sud de la península Croata. Visitarem l’amfiteatre romà del s. I, símbol de la ciutat i un dels més ben conservats d’Europa. Continuarem fins a Rovinj, població que evoca al romanticisme amb esplèndids monuments del renaixement venecià, esglésies barroques i el seu port antic. La Catedral de Santa Eufèmia domina la ciutat i està considerada l’edifici barroc més gran d’Ístria. Visita i dinar. A l’hora prevista, retorn a Opatija. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 29 maig.- OPATIJA – PLITVICE – ZADAR
Després d’esmorzar ens dirigirem al Parc Nacional Llacs de Plitvice, proclamat per la UNESCO Monument de la Natura i Patrimoni de la Humanitat el 1979. Les muntanyes amb boscos densos abracen 16 llacs d’aigües de color blau verdós, de diferents mides units per cascades i salts d’aigua. Visita del parc. Dinar en un restaurant dins del parc. A l’hora indicada, continuació de viatge fins a Zadar. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 30 maig.- ZADAR – TROGIR
Esmorzar i visita guiada de la ciutat de Zadar, construïda en una península, que compta amb més de 3000 anys d’història. El seu centre històric està ple de monuments, esglésies com la de San Donato o Sant Crisódono i museus. Dinar i sortida en direcció a Trogir, Patrimoni Cultural de la Humanitat, on realitzarem la visita d’aquesta preciosa vil•la medieval, que concentra tota l’Edat mitjana dàlmata en una ciutat-museu. Dins els seus carrers de pedra s’han conservat palaus d’antigues famílies nobles i en les esglésies i edificis es presenta l’abundància del talent dels seus artistes que durant segles han sigut l’orgull dels deus amfitrions. Veurem la continuïtat entre els estils romànic, gòtic, renaixentista i barroc. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 31 maig.-TROGIR – SPLIT – STON – DUBROVNIK
Esmorzar i visita panoràmica de Split, la segona ciutat més habitada del país, declarada Patrimoni de la Humanitat, on destaquem el seu port pesquer i base naval de l’Adriàtic, el seu casc antic, la Catedral, el Convent dels Franciscans, el Palau Dioclecià, que data del S. III i reformat a l’edat mitjana. Dinar. Continuació fins al pintoresc poble de Ston i la seva Badia, parc natural protegit pel desenvolupament del cultiu d’ostres, on farem una degustació d’aquests mol•luscs. Continuació fins a la zona de Dubrovnik. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament

DIA 1 juny.- DUBROVNIK
Esmorzar i visita amb guia local de Dubrovnik, ”La Perla de l’Adriàtic”, també declarada per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat. Recorrerem la ciutat, una de les més boniques de l’Adriàtic, rodejada d’una gran muralla de 2 km., on visitarem el centre històric medieval amb el Monestir franciscà, la Catedral de Ntra. Sra., el Palau de Knezev Dvor, la farmàcia més antiga del món. Dinar. Tarda lliure per poder gaudir dels seus carrers plens d’història. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 2 juny.- DUBROVNIK – BARCELONA – MANRESA
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada trasllat a l’aeroport de Dubrovnik per sortir en direcció Barcelona. Arribada, recollida de maletes i trasllat de nou fins a Manresa.

 

Preu per persona: 1.790€
Assegurança opcional de cancelç·lació 45€
Suplement habitació individual: 456€

 

EL VIATGE  INCLOU:

– Trasllats terminals / aeroport / terminals
– Vol anada i tornada des de Barcelona
– Guia acompanyant de l’agència
– Hotels 4**** durant tot el circuit
 -Tots els àpats especificats a l’itinerari (7 esmorzars, 6 dinars i 7 sopars)
– Degustació d’ostres fresques i vi local
– Totes les visites especificades a l’itinerari i Visites amb guia local (Zagreb, Ljubljana, Pula, Rovinj, Zadar, Trogir, Split i Dubrovnik )
– Entrades: amfiteatre de Pula; Parc Nacional de Plivitce: passeig en vaixell i en tren panoràmic ; Església de Sant Donato a Zadar; ; Catedral de Trogir; Catedral, Soterranis de Dioclecià i Temple de Júpiter a Split; Catedral i monestir franciscà amb antiga farmàcia a Dubrovnik.
– Taxes d’aeroport (60€ )
– Assegurança bàsica d’ assistència en viatge

NO INCLOU:
Extres a l’hotel – Begudes – Visites o entrades no especificades a l’itinerari -Tot allò no especificat a l’apartat “Inclou”.

PREU: 1790
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »