Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Aerial View Of Dubrovnik, Croatia.

CROÀCIA

7 dies. Sortida 7 de juny de 2020 (diumenge)

PDF
PREU: 1652
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

 

7 JUNY.- PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – DUBROVNIK
Trasllats al mati cap a l’aeroport del Prat per sortir en vol al migdia cap a Dubrovnik. Arribada a 1ª hora de la tarda, trasllats a l’hotel. Recorregut panoràmic per la bonica ciutat de Dubrovnik.
Possibilitat opcional de pujar en el telefèric per admirar la vista panoràmica. Sopar i allotjament a l’hotel.

8 JUNY.-DUBROVNIK – NAVEGACIÓ PER L’ADRIÀTIC A LES ILLES ELAFITI
Esmorzar. Visita guiada d’aquesta interessant ciutat. Les muralles formen un bonic complex perfectament conservats d’edificis públics, privats, religiosos, de tots els períodes de la història de la ciutat, començarem per la seva fundació en el segle VII, carrer principal “stradum”.  Recorregut pel palau del príncep, l’església de St Vlaho, de la catedral, entrada al monestir Franciscà, Palau Rectoral i el centre municipal. Dinar. A la tarda, realitzarem un mini-creuer de 4 hores a les illes Elafiti. Retorn a Dubrovnik. Sopar i allotjament.

9 JUNY.- DUBROVNIK – MOSTAR (BÒSNIA) – TROGIR
Després d’esmorzar, sortida vorejant la costa i entrada a Bòsnia-Herzegovina. Visita amb guia local de Mostar, punt d’encontre entre Occident i Orient. Fundada pels turcs al segle XV, ciutat d’estil oriental amb nombroses mesquites. Recorregut pel basar i el “Stari Most” famós pont sobre el riu Neretva, reconstruït al 2003 i símbol de d’Unió entre les dues comunitats; Croata i Musulmana. Dinar. A la tarda, temps lliure i continuació cap a Trogir. Sopar i allotjament.

10 JUNY.- TROGIR – SPLIT; PALAU DE DIOCLESIÀ
Esmorzar i visita de Trogir; petita ciutat amb molt encant, situada en una illa i amb molts vestigis de l’edat mitja, on farem una visita guiada. Dinar. A la tarda, sortida cap a Split per fer la visita amb guia local Patrimoni Cultural de l’UNESCO, amb 1700 anys d’antiguitat i entrada al Palau de l’emperador romà Dioclesià. Retorn a Trogir, sopar i allotjament.

11 JUNY.- TROGIR – SIBENIK – ZADAR
Esmorzar. Sortida cap a Sibenik, visita amb guia local d’aquesta bonica ciutat. Dinar. A la tarda, ens traslladarem cap a Zadar, visita ciutat amb guia local, zona peatonal del Korzo i el foro romà i els convents i esglésies d’estil venecià. Sopar i allotjament.

12 JUNY.- COSTA ZADAR – P.N.PLITVICE – ZAGREB
Després d’esmorzar. Sortida cap Plitvice. Visita amb guia local d’aquest Parc Nacional format per 16 llacs units per màgiques cascades. Plitvice és tan extraordinari que només la natura ho pot haver creat, està designat com un dels més preciosos parcs naturals del món per l’UNESCO. Dinar. Travessa en vaixell pel llac Kozjak, passejada pels camins vorejant  el llac de Galovac, i tren panoràmic. Sortida cap a Zagreb. Sopar i allotjament.

13 JUNY.- ZAGREB – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Visita de la capital amb guia local; el barri medieval de Kaptol, el palau de la ferradura verda i les places i terrasses del barri Ban Jelacic. Dinar. Temps lliure per passejar per aquesta ciutat o realitzar les últimes compres. A última hora de la tarda, trasllat a l’aeroport per sortir en vol destinació Barcelona. Arribada i trasllats en autocar cap al nostre punt d’origen.
PREU: 1652
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »