Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Scenic Fall Valley Landscape In The Mountains Of Plitvice Lakes National Park, Croatia

CROÀCIA

7 dies. Sortida 6 de juliol de 2022 (dimecres)

PDF
PREU: 1829
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

 

6 JULIOL
PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – DUBROVNIK
Trasllat a l’aeroport del Prat per sortir en vol directe a 1ª hora del matí amb destinació Dubrovnik. Arribada i trasllat a l’hotel. Visita guiada d’aquesta interessant ciutat. Les muralles formen un bonic complex perfectament conservat d’edificis públics, privats, religiosos… de tots els períodes de la història de la ciutat, començarem per la seva fundació al segle Vll, carrer principal “stradum”. Recorregut pel palau del príncep, l’església de St. Vlaho, de la catedral, entrada al monestir Franciscà, Palau Rectoral i el centre municipal. Dinar.
A la tarda, possibilitat opcional de pujar en telefèric per admirar la vista panoràmica de la ciutat.  Sopar i allotjament a l’hotel.

7 JULIOL
DUBROVNIK – NAVEGACIÓ PER L’ADRIÀTIC A LES ILLES ELAFITI
Esmorzar. Durant aquest dia realitzarem un mini-creuer a les illes Elafiti. Aquest grup d’illes el componen Daksa, Kolocep, Sv. Andrija, Lopud, Ruda, Sipan, Jakljan, Tajan i Olipa, encara que només tres estan habitades: Sipan, Lopud i Kolocep. Les Illes Elafiti ens obsequien amb un paisatge màgic, amb un clima suau, envoltat de mar i bosc. Dinar.
A la tarda, de retorn a Dubrovnik, visitarem Ston. Una de les muralles més llargues i impressionants del món és l’anomenada “Paredes de Piedra”, és menys coneguda que la Muralla Xina, però la seva grandiositat és igualment impactant ja que té 7 quilòmetres de longitud. Es considerada la segona muralla més llarga del món. Es va començar a construir l’any 1333 ja que els comerciants de sal temien per les seves mercaderies. Sopar i allotjament a l’hotel.

8 JULIOL
DUBROVNIK – MOSTAR (BÒSNIA) – TROGIR
Després d’esmorzar, sortida vorejant la costa i entrada a Bòsnia-Herzegovina. Visita amb guia local de Mostar, punt d’encontre entre Occident i Orient. Fundada pels turcs al segle XV, ciutat d’estil oriental amb nombroses mesquites. Recorregut pel basar i el “Stari Most” famós pont sobre el riu Neretva, reconstruït al 2003 i símbol de d’Unió entre les dues comunitats; Croata i Musulmana. Dinar. A la tarda, temps lliure i continuació cap a Trogir.
Sopar i allotjament.

9 JULIOL
TROGIR – SPLIT; PALAU DE DIOCLESIÀ
Esmorzar i visita de Trogir; petita ciutat amb molt encant, situada en una illa i amb molts vestigis de l’edat mitja, on farem una visita guiada. Dinar.
A la tarda, sortida cap a Split per fer la visita amb guia local Patrimoni Cultural de l’UNESCO, amb 1700 anys d’antiguitat i entrada al Palau de l’emperador romà Dioclesià. Retorn a Trogir, sopar i allotjament.

10 JULIOL
TROGIR – SIBENIK – ZADAR
Esmorzar. Sortida cap a Sibenik, visita amb guia local d’aquesta bonica ciutat. Un dels principals reclams turístics és la Catedral sv. Jakova (Catedral de Santiago), declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO, d’estil gòtic-renaixentista, va ser construïda entre 1431 i 1536 usant únicament pedra.
Dinar. A la tarda, ens traslladarem cap a Zadar, visita ciutat amb guia local, zona peatonal del Korzo i el foro romà i els convents i esglésies d’estil venecià. Sopar i allotjament.

11 JULIOL
COSTA ZADAR – P.N.PLITVICE – ZAGREB
Després d’esmorzar. Sortida cap Plitvice. Visita amb guia local d’aquest Parc Nacional format per 16 llacs units per màgiques cascades. Plitvice és tan extraordinari que només la natura ho pot haver creat, està designat com un dels més preciosos parcs naturals del món per l’UNESCO. Dinar.
Travessa en vaixell pel llac Kozjak, passejada pels camins vorejant el llac de Galovac, i tren panoràmic. Sortida cap a Zagreb. Sopar i allotjament.

12 JULIOL
ZAGREB – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Visita de la capital amb guia local; el barri medieval de Kaptol, el palau de la ferradura verda i les places i terrasses del barri Ban Jelacic. Dinar.
Temps lliure per passejar per aquesta ciutat o realitzar les últimes compres. A última hora de la tarda, trasllat a l’aeroport per sortir en vol destinació Barcelona. Arribada i trasllats en autocar cap al nostre punt d’origen.

 

PREU PER PERSONA : 1.690 € + Taxes 139 €
Suplement habitació individual : 374 €

SERVEIS :

 • Vols directes Barcelona – Dubrovnik i Zagreb – Barcelona.
 • Trasllats punt d’origen – aeroport del Prat – punt d’origen.
 • Hotels 3* / 4* Dubrovnik, ribera Split, Zadar i Zagreb.
 • Pensió completa.
 • Autocar privat durant tot el viatge.
 • Guia acompanyant durant tot el viatge.
 • Visites i guies locals: Zadar, Zagreb, Sibenik, Parc Natural dels Llacs de Plitvice, Trogir, Split: Catedral, Palau Dioclesià, Temple de Jupiter, Pont de Mostar, Dubrovnik: Palau Rectoral i Monestir Franciscà,
 • Navegació en vaixell a l’Illes Elafiti.
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació, inclou nova normativa Covid-19.

*Tots els restaurants i l’hotel segueixen les mesures higièniques i distàncies de seguretat marcades pel govern

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA 

 • DNI VIGENT.
 • CERTIFICAT VACUNACIÓ COVID EU

 

PREU: 1829
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »