Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Cuba

CUBA

9 dies. Sortida 27 de febrer de 2019 (dimecres)

PDF
PREU: 2175
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT

 

27 FEBRER
PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – L’HAVANA

Sortida en autocar cap a l’aeroport de Prat, per volar a les 12’00 h cap l’Havana (via Madrid). Arribada a l’aeroport José Martí a les 18’45h. Trasllat a l’hotel amb breu panoràmica de la capital de Cuba, Havana moderna, per l’avinguda del Malecón, acomodació a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel Tryp Habana Libre.

28 FEBRER
HAVANA

Esmorzar. El nostre primer dia per gaudir de l’Havana. Començarem el recorregut de la ciutat. Gaudint el ritme dels seus carrers i de la seva gent. Caminarem per les places més boniques de la zona: Plaça Vella, Plaça de Sant Francesc, Plaça de la Catedral. Podrem degustar el típic mojito a la coneguda Bodeguita de Enmedio, on gaudirem de l’atmosfera havanera dels anys 50. Dinar. A la tarda, continuarem el nostre recorregut fins el Templete, des d’on iniciarem una visita panoràmica de l’Havana moderna, passant pel emblemàtic Hotel Nacional. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament. A les 21’00h assistirem a la tradicional cerimònia del “cañonazo”, a la fortalesa de “El Morro”. També podrem conèixer el mundialment cèlebre bar “El Floridita”, on hi ha uns dels millors còctels Daiquiri del món.

1 MARÇ
HAVANA PINAR DEL RIO – VIÑALES

Esmorzar. Excursió a la província de Pinar del Río, i admirar els singulars paisatges naturals d’aquesta regió cubana, amb les seves plantacions de tabac. Dinar a la zona. Visitarem al llarg del dia la Vall de Viñales, ubicada en una bonica plana en la qual es troben unes curioses formacions anomenades mogotes: petits turons de parets verticals, la Cova de l’Indi, la que recorrem en llanxes pel riu subterrani; el mirador dels Jazmines, des d’on tindrem una de les vistes més boniques de la vall. Visita la fàbrica de Ron Guayabita. Retorn a La Habana, sopar i allotjament. La nostra guia ens acompanyarà per l’Havana Vieja, gaudir del seu l’ambient a la zona de l’Havana Café, etc.

2 MARÇ
HAVANA – GUAMÀ – CIENFUEGOS

Esmorzar. Sortida direcció al Parc Natural Pantà de Zapata. En arribar a Guamà visitarem el viver de cocodrils, Taina i les rodalies de la Llacuna del Tresor. Dinarem a la Llacuna, la qual recorrerem en llanxes. Després de dinar, continuarem rumb a Cienfuegos. Visita panoràmica: Teatre Terry, Boulevard i Palau de la Vall. Després d’instal·lar-nos, anirem a veure la posta de sol des de la Terrassa del Palau de la Vall, serà una experiència única. Sopar i allotjament a l’hotel Unión o Jagua a Cienfuegos.

 3 MARÇ
CIENFUEGOS – TRINIDAD

Esmorzar. Sortida direcció a Trinidad, la ciutat colonial més ben conservada. Recorrerem Trinidad, que és com viatjar enrere en el temps, i ens deixarem sorprendre per la singularitat d’aquesta vila… visitarem “La Canchánchara”. Dinar. Tarda lliure per gaudir de la vila… hi ha moltes coses a fer abans del capvespre. Però sobretot a la nit cal visitar l’escalinata, al costat de la catedral: música en viu, gent ballant, molta vida … Sopar i allotjament a l’hotel Iberostar Trinidad.

4 MARÇ
TRINIDAD – SANTA CLARA – CAYO SANTA MARIA

Esmorzar. Sortida cap a Santa Clara. Visita al monument del CHE a la Plaça de la Revolució, el parc principal de la ciutat; l’antiga estació de ferrocarrils amb el famós tren brindat. A continuació sortida a primer cap al Carib cubà. Gaudirem de les espectaculars platges del famós Cayo Santa Maria. Dinar, sopar i allotjament a l’Hotel Melia Cayo Santa Maria o similar.

5 MARÇ
CAYO SANTA MARIA

Estada en règim de Tot Inclòs. Dia lliure per gaudir de les platges. Possibilitat opcional de realitzar navegació per l’escull. Temps lliure a les instal·lacions de l’hotel.

6 MARÇ
HAVANA – NIT A BORD

Esmorzar i dinar a Cayo Santa Maria. A 1ª  hora de la tarda, trasllats a l’aeroport de l’Havana per sortir en vol a les 21’00 h cap a Madrid. Nit a bord.

7 MARÇ
MADRID – BARCElONA – PUNT D’ORIGEN

Arribada a Madrid i enllaç en vol cap a Barcelona. Arribada a les 16’20 h i trasllats en autocar cap al nostre punt d’origen.

Serveis inclosos i no inclosos

  • El preu inclou: 

Vols Barcelona – Havana – Barcelona, via Madrid.
Trasllats privats aeroport – hotel – aeroport.
Hotels 4*/5*, 3 Nits a La Habana, 1 nit a Cienfuegos, 1 nit a Trinidad i 2 nits Cayo Santa Maria
Pensió Completa.
Visita completa a L’Havana
Excursió d’un dia a la Vall de Viñales
Circuit privat amb guia local pel recorregut a Guamà, Cienfuegos, Trinidad, Cayo Santa Maria i Santa Clara.
Trasllats punt d’origen – aeroport del Prat – punt d’origen
Guia acompanyant durant tot el viatge.
Assegurança d’assistència mèdica

Serveis no inclosos

  • Tot allò no especificat en l’apartat d’inclòs

Preu:

  • Preu per persona en habitació doble 2.175 €
  • Suplement habitació individual: 440 €

PREU: 2175
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »