Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Cuba

CUBA

9 dies. Sortida 27 de febrer de 2019 (dimecres)

PDF
PREU: 2213
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT

 

27 febrer

PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – L’HAVANA
Sortida en autocar cap a l’aeroport de Prat, per volar a les 12’00 h cap l’Havana (via Madrid). Arribada a l’aeroport José Martí a les 18’45h. Trasllat a l’hotel amb breu panoràmica de la capital de Cuba, Havana moderna, per l’avinguda del Malecón, acomodació a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel Tryp Habana Libre.

28 FEBRER

L’HAVANA
Esmorzar. El nostre primer dia per gaudir de l’Havana. Començarem el recorregut de la ciutat. Gaudint el ritme dels seus carrers i de la seva gent. Caminarem per les places més boniques de la zona: Plaça Vella, Plaça de Sant Francesc, Plaça de la Catedral. Podrem degustar el típic mojito a la coneguda Bodeguita de Enmedio, on gaudirem de l’atmosfera havanera dels anys 50. Dinar al restaurant Paris. A la tarda, continuarem el nostre recorregut fins el Templete, des d’on iniciarem una visita panoràmica de l’Havana moderna, passant pel emblemàtic Hotel Nacional. Sopar al Café Oriente. A les 21’00h assistirem a la tradicional cerimònia del “cañonazo”, a la fortalesa de “El Morro”. També podrem conèixer el mundialment cèlebre bar “El Floridita”, on hi ha uns dels millors còctels Daiquiri del món. Allotjament.

1 MARÇ

L’HAVANA PINAR DEL RIO – VIÑALES
Esmorzar. Excursió a la província de Pinar del Río, per admirar els singulars paisatges naturals d’aquesta regió cubana, amb les seves plantacions de tabac. Dinar “criollo” amb música local. Visitarem al llarg del dia la Vall de Viñales, ubicada en una bonica plana en la qual es troben unes curioses formacions anomenades mogotes: petits turons de parets verticals, la Cova de l’Indi, la que recorrem en llanxes pel riu subterrani; el mirador dels Jazmines, des d’on tindrem una de les vistes més boniques de la vall. Retorn a La Habana, sopar i allotjament. La nostra guia ens acompanyarà per l’Havana Vieja, gaudir del seu l’ambient a la zona de l’Havana Café, etc.

2 MARÇ

L’HAVANA – GUAMÀ – TRINIDAD
Esmorzar. Sortida direcció al Parc Natural Pantà de Zapata. En arribar a Guamà visitarem el viver de cocodrils, Taina i les rodalies de la Llacuna del Tresor. Dinarem aquesta zona, la qual recorrerem en llanxes. Després de dinar, continuarem rumb a Trinidad. Acomodació a l’hotel Iberostar per gaudir de la vila… hi ha moltes coses a fer abans del capvespre. Però sobretot a la nit cal visitar l’escalinata, al costat de la catedral: música en viu, gent ballant, molta vida! Sopar i allotjament a l’Hotel Iberostar Trinidad 4*

3 MARÇ

TRINIDAD – CIENFUEGOS
Esmorzar. Visita de la ciutat colonial més ben conservada de Cuba. Recorrerem Trinidad, que és com viatjar enrere en el temps, i ens deixarem sorprendre per la singularitat d’aquesta vila… visitarem “La Canchánchara”. Dinar. A l’hora convinguda, sortida cap a Cienfuegos, Després d’instal·lar-nos, anirem a veure la posta de sol des de la Terrassa del Palau de la Vall, serà una experiència única.Sopar i allotjament a l’hotel MELIA SAN CARLOS 4* Sup.

4 MARÇ

CIENFUEGOS – SANTA CLARA – CAYO SANTA MARIA
Esmorzar. Visita panoràmica: Teatre Terry, Boulevard i Palau de la Vall. Sortida cap a Santa Clara. Visita al monument del CHE a la Plaça de la Revolució, el parc principal de la ciutat; l’antiga estació de ferrocarrils amb el famós tren brindat. Dinar. A la tarda, continuació cap al Carib cubà. Gaudirem de les espectaculars platges del famós Cayo Santa Maria. Sopar i allotjament a l’Hotel Melia Cayo Santa Maria.

5 MARÇ

CAYO SANTA MARIA
Estada en règim de Tot Inclòs. Dia lliure per gaudir de les platges. Possibilitat opcional de realitzar navegació per l’escull. Temps lliure a les instal·lacions de l’hotel.

6 MARÇ

CAYO SANTA MARIA – L’HAVANA – NIT A BORD
Esmorzar. Mati lliure  per gaudir de les instal·lacions de l’hotel i la platja. Dinar. A la tarda, trasllats a l’aeroport de l’Havana per sortir en vol UX 052 a les 22’10 h h cap a Madrid. Nit a bord.

7 MARÇ

MADRID – BARCElONA – PUNT D’ORIGEN
Arribada a Madrid i enllaç en vol cap a Barcelona. Arribada a les 16’20 h i trasllats en autocar cap al nostre punt d’origen.

Serveis inclosos i no inclosos

  • El preu inclou: 

Vols Barcelona – Havana – Barcelona, via Madrid.
Trasllats privats aeroport – hotel – aeroport.
Hotels 4*/5*, 3 Nits a La Habana, 1 nit a Cienfuegos, 1 nit a Trinidad i 2 nits Cayo Santa Maria
Pensió Completa.
Visita completa a L’Havana
Excursió d’un dia a la Vall de Viñales
Circuit privat amb guia local pel recorregut a Guamà, Cienfuegos, Trinidad, Cayo Santa Maria i Santa Clara.
Trasllats punt d’origen – aeroport del Prat – punt d’origen
Guia acompanyant durant tot el viatge.
Assegurança d’assistència mèdica

Serveis no inclosos

  • Tot allò no especificat en l’apartat d’inclòs

Preu:

  • Preu per persona en habitació doble 2.213 €
  • Suplement habitació individual: 440 €

PREU: 2213
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »