Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

25e17ed48afed2722547cfbebed7a1a3

CULTURA, TURISME I PESSEBRES A BOLÒNIA

5 dies. Sortida 11 de gener de 2019 (divendres)

PDF
PREU: 995
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT


Dia 11 Gener.- MANRESA – BARCELONA – BOLONYA
Sortida de la nostra ciutat a primera hora del matí, direcció a l’aeroport del Prat de Barcelona, amb el guia que ens acompanyarà durant tot el viatge.  Tràmits de facturació i sortida a les 07.00 hores amb  vol cap a Bolonya. Arribada a les 08.40 hores, recollirem l’equipatge i començarem la visita panoràmica de la ciutat, que es la capital de la regió d’Emilia Romanya, situada prop dels Apenins. Visitarem la Piazza Maggiore que es el centre de la vida ciutadana, El Palazzo del Podesta,  i el del Comunale , l’església de Sant Petronio, que hauria sigut  la mes gran del món si s’hagués acabat. A l’Església de Sant Estefano, visitarem al pessebre, les torres de Garisenda i la Degli Asinelli, que son les icones de la ciutat. Dinar,  i a la tarda, visitarem el museu Davia Bargelini, on es conserva un pessebre històric de terracota. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 12 Gener.- BOLONYA – MARANELLO -MODENA – BOLONYA
Desprès d’esmorzar sortirem cap a Maranello, per visitar el museu Ferrari que es un autèntic espectacle des de cotxes esportius a autèntics súper luxe. Continuarem cap a Mòdena, la ciutat del tenor Luciano Pavarotti, d’alguns productes culinaris com el vinagre balsàmic, el parmesà,  el vi de Lambrusco, i de l’ Osteria Francescana, considerat el millor restaurant del món l’any 2018. Visitarem el pessebre de la Catedral i el conjunt format per el Duomo, la torre Ghirlandina i la Piazza Grande (patrimoni de la humanitat per la UNESCO). Dinar, i a la tarda, seguirem fins a Vilanova de Mòdena per visitar al museu de pessebres. Retorn a Bolonya, sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 13 Gener.- BOLONYA –  URBINO – SAN MARINO – BOLONYA
Esmorzar i sortida cap a Urbino. Visitarem el centre històric amb els seus carrers estrets i edificis construïts un al costat de l’altre,  que ens faran retornar al temps de l’Edat Mitjana. Anirem a veure l’Oratori di San Giuseppe i al seu gran pessebre del segle XVI, obra de Federico Brandini, de  figures a tamany natural. Dinar, i a la tarda, arribarem a la República de San Marino, un micro-estat que es troba rodejat amb la seva totalitat per Itàlia, sobre la vessant de la muntanya Titano. Es la República més antiga del món malgrat els seus 61 km2. i un gran museu viu, especialment la ciutat vella, rodejada per les seves muralles. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 Dia 14 Gener.- BOLONYA – RAVENNA – BOLONYA
Desprès d’esmorzar, sortirem direcció Ravenna, una rica ciutat d’art, història i cultura, que fou capital de l’Imperi Romà, entre els segles V i VII. Ravenna es coneix com a “Ciutat del Mosaic”. Visitarem un pessebre de Francesco di Francesco i els  mosaics de l’Església de San Apollinare Nuovo. Dinar, i a la tarda, a la hora convinguda, retorn a Bolonya, sopar i allotjament.

 Dia 15 Gener.-  BOLONYA – FERRARA – BOLONYA – MANRESA
Esmorzar i sortida cap a Ferrara, coneguda com la ciutat del pal·li més antic del món.  Avui en dia la ciutat conserva molt bé el seu aspecte medieval i del renaixement. Visitarem la Catedral de Sant Jordi que representa un dels edificis històrics més importants de la ciutat. Seguidament sortida en direcció a Bolonya, amb dinar en ruta, fins arribar a l’aeroport on desprès dels tràmits d’embarcament, sortirem a les 16.55 hores, amb vol de retorn cap a Barcelona. Arribada a les 18.35 hores i trasllat fins als punts de sortida, on donarem per acabar aquesta viatge,  del que esperem en guardin un gran record.

Serveis inclosos i no inclosos

 • Trasllat Manresa – aeroport de Barcelona – Manresa
 • Bitllet d’avió Barcelona – Bolonia – Barcelona amb la Cia. Vueling
 • Transport amb modern i confortable autocar, places reservades i numerades
 • Estada 4 nits a l’hotel ****  de Bolonia  a règim d’allotjament i esmorzar
 • Dinars i sopars a restaurants locals ó a l’hotel
 • Visites i entrades als llocs  esmentats a l’itinerari
 • Guies locals de parla castellana
 • Acompanyant de l’agència tot el viatge
 • Assegurança de viatge i anul·lació
 • Reunió informativa per conèixer el nostre guia i rebre l’itinerari i els detalls finals del viatge

Serveis no inclosos

 • Tot allò no especificat en l’apartat d’inclòs

Preu:

 • Preu per persona en habitació doble 995€

PREU: 995
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »