Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Slovenia - Aerial View Resort Lake Bled.

DOLOMITES I ESLOVÈNIA

8 dies. Sortida 16 d'agost de 2022 (dimarts)

PDF
PREU: 1995
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT /


DIA 16 BARCELONA – VENÈCIA – TRENTO-BOLZANO 230 kms
05.00 HRS Presentació a l’aeroport de Barcelona, ​​el nostre guia estarà esperant per la zona del taulell 451 de vueling. Tràmits d’embarcament i 07:00 hrs sortida en vol directe a Venècia. Arribada i sortida amb autocar en direcció a Trento. Arribarem al migdia a Trento. Dinar ia la tarda farem la visita de la ciutat. Situada a la Vall de l’Adigi, al Tirol del Sud, aquesta ciutat va ser el punt de partida de la Contrareforma, moviment que va canviar la història de l’Església Catòlica. Visitarem el seu centre històric on destaca la seva majestuosa Catedral de Sant Virgili, Segles XII i XIII, d’estil romànic llombard, la font barroca de Neptú, el Palau Pretori, les Cases Rella i els seus frescos. Continuarem fins al nostre hotel situat a la població de Bolzano, acomodació. Sopar i allotjament.

DIA 17 – VAL DE GARDENA – BOLZANO 160 km
Esmorzar a Hotel. Sortida a primera hora del matí en direcció a bellíssim Pas de Gardena, situat a 2136 m., creuant pintoresques poblacions del Tirol del Sud a la província de Bolzano, com Ponte Gardena amb menys de 100 habitants al seu nucli i Ortisei, principal localitat del Val de Gardena, una de les valls més boniques de Los Dolomitas i envoltat d’espectaculars muntanyes. Dinar inclòs. Sortida en direcció a la ciutat de Bolzano, frontissa entre la cultura italiana i alemanya, el nostre guia acompanyant ens introduirà en aquesta ciutat enclavada en una vall envoltada de vinyes muntanyoses i porta d’entrada a la serralada dels Dolomites, als Alps italians. Al centre de la ciutat medieval hi ha el Museu d’Arqueologia del Tirol del Sud, que custòdia la mòmia neolítica Ötzi, l’Home de gel. Per gaudir de la ciutat de Bolzano el millor és recórrer els seus carrers i places, on els negocis mostren les antigues insignes de ferro, amb els seus palaus burgesos, i sobretot Via dei Portici centre vital de la ciutat. Tornada a Trento. Sopar i allotjament.

DIA 18 – TRENT – MARBRE – ARABBA – CORTINA D´AMPEZZO – SANT VITO DI CADOE 210 km
Esmorzar a Hotel. Los Dolomitas és una cadena muntanyosa d’Itàlia que s’estén per les províncies de Belluno, Bolzano, Trento, Udine i Pordenone. El nom prové de Deodat de Dolomieu, geòleg francès que va descobrir la composició de la roca el 1791. Anteriorment se’ls coneixia per “Monti Pallidi”. Durant aquest dia descobrirem el conjunt muntanyós del Sella. Pujarem el famós Passo Pordoi, un Port de muntanya a 2239 metres que connecta les poblacions de Canazzei i Arabba. Aquest pas és una de les pujades més famoses del Giro d´Itàlia i tot un referent per als aficionats al ciclisme. En només 4 minuts, el Funivia del Pordoi ens portarà des de la carretera fins al Mirador de Sass Pordoi a 2950 md´alçada, batejat com la Terrassa de Dolomites. Es tracta d’un altiplà envoltat de muntanyes. Seguirem vorejant el Sella fins arribar a Arabba, dinar inclòs. Continuarem el nostre viatge fins a Cortina D´Ampezzo, després de visitar-la continuarem fins al nostre hotel. Acomodació, sopar i allotjament.

DIA 19 CORTINA D´AMPEZZO – ALPS JULIANS – BLED 270 km.
Esmorzar. Sortida fins a Cortina D’Ampezzo, ciutat de la província de Belluno, a la regió del Vèneto, al nord d’Itàlia. Es troba al bell mig dels Alps Dolomites, i avui és una de les principals destinacions turístiques internacionals. Al matí pujarem en telefèric a la Muntanya Faloria, de 2.123 metres, podrem contemplar la Muntanya Cristall i una perspectiva espectacular de tot el conjunt muntanyenc. Seguim amb el nostre viatge. Dinar inclòs en ruta. Ja a Eslovènia, ens dirigirem als Alps Julians, Arribada a Bled, acomodació, sopar a l’hotel i allotjament.

DIA 20 – BLED – GARANTES DEL VINTGAR – LIUBLIANA 110 km
Esmorzar. Temps per visitar la ciutat o als que vulguin farem l’excursió a les Gorges del Vingtar, recorregut a peu de 2 kms-2 hrs per les passarel·les de fusta que discorren entre les muntanyes Hom i Borst, Tornada a l’hotel i visitarem el Castell de Bled . És el més antic d’Eslovènia. Dinar en restaurant ia la tarda amb barca navegarem per les seves aigües fins a l’Illa que es troba al mig del llac amb la famosa Església de Santa Maria, entrada a l’Església inclosa. Continuació a Ljubljana Capital d’Eslovènia. Arribada al nostre hotel. Sopar i allotjament.

DIA 21 – LJUBLIANA
Esmorzar. Al matí i amb guia local el dedicarem a visitar aquesta ciutat, Capital d’Eslovènia i la ciutat més gran del país, coneguda per la seva població universitària i zones verdes, com l’extens parc Tivoli. El riu Ljubljanica, de formes corbes, està vorejat d’animades cafeteries i separa el nucli antic de la ciutat del nucli comercial. Compte amb una rica vida cultural. Destaquen el Castell Medieval, la Catedral, l’Església Franciscana de l’Anunciació, edificis de l’època barroca italiana, mostres arquitectòniques de l’Art Nouveau o el Pont del Drac entre d’altres.
Tarda lliure. Sopar i allotjament

 DIA 22 – LJUBLIANA – PREDJAMA – POSTOJNA – ÀREA TRESTE. 120 km
Esmorzar. Check out a l’hotel i sortida cap a dos dels llocs més coneguts d’Eslovènia. El Castell De Predjama, visita inclosa, és majestuós i desafiador, regnant en una paret rocosa de 123 metres d’alçada des de fa més de 800 anys. Continuarem fins a la Cova de Postojna per visitar-la, és el paradís de les estalactites, un univers natural i una experiència única esculpida al llarg del temps. El tour dura 90 minuts aproximadament, després d’emprendre un divertit i fascinant trajecte de 3,7 km en un tren que ens endinsarà a les entranyes de la terra, la segona part de la visita serà a un passeig a peu, descobrirem les parts més impactants de la gruta. Dinar inclòs en un restaurant. Continuarem fins a Trieste, després d’una ràpida visita amb el nostre guia, continuarem fins al nostre hotel. Sopar i allotjament

DIA 23 – TREST – VENÈCIA – BARCELONA – MANRESA
Esmorzar. Sortida cap al centre de Venècia, que millor manera de finalitzar un viatge amb un passeig i dinar al cor dels canals de Venècia. Trasllat a la tarda a l’aeroport per sortir en vol de tornada a Barcelona i a l’arribada, ens esperen per tornar-nos a Manresa.

PREU PER PERSONA: 1.995€
Suplement habitació individual: 320€

 

EL PREU INCLOU

-Guia acompanyant tot el viatge
-bitllet d’avió bcn-vce-bcn, taxes incloses i 1 maleta facturada a bodega, A CABINA NOMÉS POT PORTAR BOSSA
20X30X40CMS
-autocar per a tot el recorregut.
-7 nits de viatge a Hotels de 4* i 3*sup
-Pensió Completa amb aigua inclosa, des del dinar del primer dia fins al dinar del darrer dia.
-Guies locals per a les visites de Trento i Ljubljana, la resta la realitza el guia correu
-Entrades als Castells de Bled i Predjama, la Cova de Postojna, Església illa de Bled. Passarel·la Gorges Vingtar
Passeig amb barca pel Llac Bled i entrada a l’església
-taxes turístiques a les ciutats
-Funiculars a La Marmolada ia Llac Bohinj
-Segur assistència mèdica i cancel.lació

No inclou:
– Res no especificat a l’itinerari.
– No inclou altres begudes no esmentades, propines o extres de caràcter personal.

 

PREU: 1995
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »