Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Overview On Ortisei (Sankt Ulrich) With The Sassolungo (Langkofel) In The Background, Italy.

DOLOMITES I TIROL DEL SUD

8 dies. Sortida 1 de setembre de 2021 (dimecres)

PDF
PREU: 1825
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

DIA 01.- MANRESA – AEROPORT BARCELONA – MILÀ –– TRENTO /LAVIS
Trasllat a l’aeroport de Barcelona/El Prat. Facturació i embarcament en el vol a Milà. Arribada i dinar. Continuació fins a Lavis, als afores de Trento. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 02.- LAVIS – CONGOST DEL RIU SASS – ELS DOLOMITES DE BRENTA I LA CASCADA DE NARDIS – LAVIS
Esmorzar i sortida cap a Mezzolombardo i la vall del Non fins a Fondo, el poble on comença l’impressionant congost del riu Sass. Visita i continuació fins a Madonna di Campiglio, famosa població hivernal on tenen lloc prestigiosos campionats d’esquí. Dinar i temps lliure. Proposarem pujar opcionalment en telefèric a un mirador des del qual tindrem una fantàstica vista dels Dolomites de Brenta. Després seguirem fins a Pinzolo i la Vall de Gènova, on farem un bonic passeig fins a la cascada de Nardis. En acabar, tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 03.- LAVIS – LLAC DE CAREZZA – CANAZEI – LA MARMOLADA
Esmorzar a l’hotel i sortida fins al bonic Llac de Carezza, on podrem divisar els primers cims dels llegendaris Dolomites, grup muntanyós únic per les formes dels seus cims. Seguirem fins a Canazei. Temps lliure en aquesta bella població de muntanya i continuació pel Pas Fedaia entorn a la Marmolada, la muntanya més alta dels Dolomites. Dinar i continuació cap al Sud passant per Canale d’Agordo, poble on va néixer el Papa Joan Pau I, mort als 33 dies del seu pontificat. Seguirem cap al Passo San Pelegrino, Moena i Ora/Auer. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 04.- LAVIS – VESSANT NORD EL LLAC DE GARDA – TRENTO
Esmorzar i sortida cap a Rovereto i el nord del Llac di Garda. Hi visitarem els pobles més bonics. Després d’una estona lliure a Malcesine, travessarem en vaixell el llac i visitarem Limone sul Garda. En acabar, seguirem cap a Riva del Garda i dinarem. A la tarda anirem fins a Trento, ciutat famosa pel concili que l’Església catòlica va celebrar al S. XVI . Visita al Castell de Buonconsiglio, antiga residència dels prínceps-bisbes, i del centre històric. Temps lliure i tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 05.- LAVIS – TIROL DEL SUD – BOLZANO – LAVIS
Esmorzar i sortida cap al Pas de Brenner, que separa el Tirol austríac del tirol del Sud, territòri italià des de 1919. Continuarem cap a Sterzing/Vipiteno, un dels pobles més bonics del Tirol. Temps lliure i continuació fins a Clausen/ Chiusa, un altre bonic poble on dinarem. Continuzació fins a Bozen/Bolzano, la capital del tirol del Sud. Visita guiada del seu atractiu casc antic, on destaquen els seus carrers amb porxos i les seves placetes plenes d’encant. Temps lliure. En acabar, tornarema l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 06.- LAVIS – DOLOMITES DEL NORD – LAVIS
Esmorzar i sortida cap a la Vall de Gàrdena, regió on es parla el ladí, antiga llengua llatina. Parada a Selva amb possibilitat de pujar opiconalment en telecabines al Ciampinoi. Continuació cap als passos de Sella i de Pordoi. També hi pararem i , si el temps ens acompanya, proposarem pujar en telefèric a una altura de 2950 m. Per tenir la vista més completa i espectacular de tots els Dolomites. Dinar i continuació fins a Cortina d’Ampezzo, elegant població seu dels JJOO d’Hivern del 1956. Temps lliure. Seguirem fins al Llac de Braies, petit i encisador llac voltat de muntanyes. Tornada a l’hotel per sopar i allotjament.

DIA 07.- LAVIS – BOLÒNIA – BARCELONA – MANRESA
Esmorzar i sortida cap a Bolònia. Visita d’aquesta ciutat, famosa per la seva universitat i la seva gastronomia. Temps lliure. Dinar i trasllat a l’aeroport per emprendre el vol de tornada a Barcelona. Arribada i trasllat a les nostres terminals.

 

PREU PER PERSONA EN DOBLE:   1825 €
ASSEGURANÇA OPCIONAL CANCEL·LACIÓ  ……………… 45 €

 

INCLOU:

  • Vols Barcelona / Milà – Bolònia / Barcelona
  • Trasllats terminals / aeroport / terminals
  • Autocar durant tot el circuit
  • Hotel 4*
  • Pensió completa
  • Guia acompanyant
  • Entrades i excursions descrites en l’itinerari
  • Guies locals
  • Assegurança bàsica de viatge.

 

NO INCLOU:
Extres a l’hotel
Begudes
Telefèrics
Qualsevol mitjà de transport que no estigui especificat.
Tot allò no detallat a l’apartat “Inclou”.

 

 

PREU: 1825
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »