Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

ALEMANYA BERLIN

DRESDEN, LEIPZIG I BERLÍN

7 dies. Sortida 21 de juliol de 2019 (diumenge)

PDF
PREU: 1665
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT


Dia 1r.- TERMINAL – BARCELONA – DRESDEN
Sortida des de la nostra terminal fins a l’aeroport de Barcelona, per agafar vol directe fins Dresden, arribada després de 2.30 hrs de vol, trasllat a l’hotel distribució d’habitacions, sopar fred inclosa. Allotjament.

Dia 2n .- DRESDEN LA SUÏSSA SAXONA
Esmorzar. Avui farem la visita de la Suïssa Sajona. A prop de Dresden es troba aquest Parc Nacional de muntanyes arenoses al llarg del riu Elba, formacions rocoses i romàntics valls. Coneixerem la roca saxona de Loreley i descobrirem la fortalesa de Königstein (entrada inclosa). Durant la visita guiada aprendrem més sobre la història d’aquesta fortalesa, sent la més gran del seu tipus a Europa. Continuarem cap al Castell i els Jardins de Pillnitz (entrada inclosa), és el palau més gran d’Europa construït en aquest estil d’Àsia oriental seguint les tendències, amb estil de la cort saxona a segle XVIII. Retorn a Dresden. Dinar inclòs. A la tarda visita de la ciutat amb guia local, Dresden li obre un món de possibilitats de primera, ja sigui històric i cultural. La bellesa i l’esplendor de Dresden es coneix més durant la visita, l’itinerari selecte per recórrer tots els llocs més importants i famosos del nucli històric de Dresden oferint una idea general dels monuments històrics, l’estructura urbanística, de la vida cultural i comercial de la ciutat. Aquest tour els facilita conèixer més profundament la ciutat. S’inicia amb la visita cap a la manufactura transparent de Volkswagen, coneixem els barris elegants i arribem al famós pont “Miracle Blau” igual que als castells situats a la vora del riu Elba. Després d’haver recorregut els carrers del Barri de la Ciutat Nova, acabarem recorrent a peu el centre històric de la ciutat: la Plaça de l’Òpera, centre de la Ciutat Antiga de Dresden, aquesta plaça deu el seu nom a un dels símbols de la ciutat, la famosa opera l’arquitecte Gottfried Semper i la Pinacoteca amb la seva llegendària col·lecció de les pintures dels mestres antics, com Raffael Santi, Tiziano, Rubens i Rembrandt. El passeig continua cap a la Ronda, un dels palaus més coneguts de la ciutat, aquesta ja ens condueix al Palau Reial en estil renaixentista, cap a la catedral Catòlica i el cor de la ciutat, sopar i allotjament.

Dia 3r.- DRESDEN – LEIPZIG – DRESDEN
Esmorzar i sortida en autocar per visitar Leipzig amb guia local. Leipzig és una ciutat amb gran rellevància històrica i des de sempre ha atret a grans figures. Napoleó va estar aquí, així com Brockhaus, Reclam i Nietzsche; i per descomptat, és la ciutat de la gran tradició musical. Aqui va néixer Richard Wagner i aqui trabjaban Robert Schumann i Felix mandelsohn Bartholy es va fer director del Gewandhaus Orchester. Però abans de res Leipzig és la ciutat de Johann Sebastian Bach. A més, a la ciutat es troba una de les universitats -tant clàssica com de música- més antigues d’Alemanya. En les últimes dècades, Leipzig va passar a la història a causa de les manifestacions dels dilluns (Montagsdemonstrationen) de 1989, les quals li van donar l’impuls necessari a la reunificació alemanya, recorregut a peu per veure el Monument a la Batalla de les Nacions, la església russa i la biblioteca alemanya. També visita a l’església de Sant Tomàs, on Bach va estar treballant durant més de 27 anys de la seva vida i on a dia d’avui està enterrat. Dinar inclòs i retorn a la tarda fins al nostre hotel. Sopar i allotjament.

Dia 4t.- DRESDEN CASTELLS DEL NORD
Esmorzar. Sortida en bus per visitar la zona de Castells i vinícola de la regió, arribarem a Radebeul amb temps per visitar una de les seves bodegues més conegudes, visita i degustació de 2 vins típics de la zona. Posteriorment embarcarem en un tren històric de vapor que ens recorrerà aquesta regió durant una hora. Arribarem a Moritzburg per visitar el seu famós Castell barroc, tresor de l’Estat de Saxònia, orgullós mostra les seves quatre torres circulars descansant sobre una simètrica illa artificial. El seu nom prové del Duc Moritz de Saxònia, que va construís allà un pavelló de caça entre els anys 1542 i 1546 i fora residència de la noblesa. Més tard l’Elector Juan Jorge II de Sajonia va ampliar el pavelló i la capella li va ser afegida entre 1661 i 1671 i consagrada al catolicisme en 1697, quan l’elector Augusto II es convertís a aquesta religió per poder aspirar al tron de Polònia. Farem el dinar al restaurant del Castell per posteriorment tornar a Dresden, resta de tarda lliure per seguir coneixent la ciutat. Sopar i allotjament

Dia 5è DRESDEN – POSTDAM- BERLIN
Esmorzar i sortida en autocar a 20 km de Berlin es troba Postdam on aprofitarem per visitar-la, aquesta petita ciutat Capital de l’estat de Brandenburg, amb 287 hectàrees de parcs i jardins, esquitxats de Palaus com el Neues Plais, Celienhof, Sans Souci construïts en el segle XVIII i Patrimoni de la Humanitat. Visita de l’interior d’un d’aquests palaus construïts durant l a presència de la família reial prussiana. Dinar i continuació fins a Berlín, distribució d’habitacions. A la tarda farem una primera visita panoràmica de la ciutat, amb Potsdamer Platz, el Kurfürstendamm, els arxius de la Bauhaus, el Districte Diplomàtic, a la Columna de la Victòria, l’esplèndid Palau de Charlottenburg, el Reichstag, la Porta de Brandenburg, que marca el començament del passeig més antic de Berlín: Unter den Linden, el Monument commemoratiu de l’Holocaust, el Gendarmenmarkt, amb les catedrals francesa i alemanya i l’auditori. És aquí, al centre històric de Berlín, on trobarem una gran quantitat de símbols de la ciutat incloent l’Òpera Staatsoper, i la Catedral de Berlín. L’Església de Santa Maria, l’Ajuntament Vermell, el pintoresc Barri de Sant Nicolau. Tot això a l’ombra de la impressionant Torre de la Televisió a la autènticament oriental Alexanderplatz. Sopar i allotjament.

Dia 6è BERLIN
Pensió completa. Al matí es farà una visita a la qual anomenarem La ciutat dividida: després de les petjades del Mur de Berlín “. Nombroses petjades ens marquen la Història del segle XX a Berlín. Totes les alteracions i catàstrofes del passat alemany es concentren aquí. La Guerra Freda, la divisió d’Alemanya i finalment l’aixecament del mur de Berlín el 1961, totes les seves empremtes es poden trobar avui al Berlín modern. Des de la reunificació, Berlín ha sofert un gran canvi, tant que els turistes d’avui tenen dificultats per poder entendre per on transcorria el mur. Començarem el nostre tour a la plaça Potsdamer Platz, la qual a partir de l’any 1961 es trobava en “terra de ningú” en la línia divisòria. Wim Wenders va capturar aquest escenari històric en la seva pel·lícula poètica “El cel sobre Berlín”. Alguns metres més endavant ens trobarem amb les restes originals del deteriorat mur de Berlín, situat entre la Topografia del Terror i l’antiga Casa dels ministeris. Encara més conegut és el proper pas de Checkpoint Charlie, lloc en el qual un dia van estar apuntant-tancs soviètics i americans. Ahir i avui, aquesta zona constitueix el barri de la premsa berlinès. Quan es va construir el mur, l’editor Axel Springer va fer aixecar aquí un gratacel com a seu de la seva editorial en senyal de protesta, just a la frontera on el jove Peter Fechter va ser disparat en el seu intent d’escapar a l’oest i on es va dessagnar fins a la seva mort . En aquesta zona es pot veure avui una columna commemorativa a aquest tràgic succés. Continuarem per la Wilhelmstrasse, que va ser reconstruïda per impedir, encara en 1989, la visibilitat del mur quan es mirava des de l’est. Aprofitarem per entrar a l’Altes Museum per conèixer una mica més de la història i poder admirar el bust de Nefertiti que aquí es troba. Sopar i allotjament

Dia 7è BERLIN – BARCELONA – TERMINAL
Esmorzar. Avui al matí tindrem temps per a les últimes visites i compres, visitarem la Cúpula del Reichstag / Parlament Alemany (subjecte a que ens donin l’autorització, previ enviament de noms i DNIs). Dinar, temps lliure fins l’hora del trasllat a l’aeroport de Berlín, per tornar en vol directe fins a Barcelona, i trasllat a la nostra terminal de sortida.

EL PREU INCLOU

– Bitllet d’avió BCN-DRESDEN i BERLIN-BCN (no inclou les taxes 120 €)
– 4 nits a Dresden l’hotel tipus IBIS CENTRUM / PULLMAN 3 *** sup / 4 **** ben situat
– 2 nits a l’hotel tipus PARK INN 4 **** ben situat a Berlín
– 7 dinars i 6 sopars, amb aigua en gerra inclosa
– Trasllat d’arribada i sortida
– Autocar per realitzar tota la ruta
– Guia local per a totes les visites del programa
– Entrades a Catedral, Fortalesa Königstein, Castell i els Jardins de Pillnitz, Castell Moritzburg, tren històric de vapor, entrada i degustació celler a Radebeul, entrada 1 Palau Postdam, entrada a Altes Museum, petició i entrada a la Cúpula del Reischtag (subjecta a autorització i disponibilitat).
– Assegurança d’assistència mèdica bàsica

Serveis no inclosos

  • Tot allò NO especificat a l’apartat “Inclou”

Preu:

  • Preu per persona:  1.665€
    Suplement individual: 395€
PREU: 1665
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »