Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Expo2020 Aerial 1 3200 X 1800 Af

DUBAI – EXPO 2020

7 dies. Sortida 9 de desembre de 2020 (dimecres)

INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN PREPARACIÓ

 

La exposicón unviersal de l’any 2020 se celebrarà a Dubai, el que significa que, d’una banda és la primera Expo que se celebrarà a l’Orient Mitjà, Àfrica i Àsia de Sud, i per un altre que podem garantir per endavant que serà espectacular i futurista, com gairebé tot el que podem trobar a Dubai. Començarà el 20 d’octubre de 2020 i finalitzarà el 10 abril de 2021. Durant sis mesos el majestuós esdeveniment celebrarà la cultura i la col·laboració a través de projectes i exposicions innovadors. Hi assistiran un total de 192 països, i s’espera que milions de visitants acudeixin als EAU des de tot el món.

Hi ha tres subtemes principals per a l’esdeveniment: Oportunitat, Mobilitat i Sostenibilitat. Aquests ocuparan un lloc d’honor dins de tres impressionants pavellons dels EAU, però també es trobaran en els pavellons d’altres nacions.

Pavellons temàtics
El Pavelló de les Oportunitats explora la nostra capacitat de donar forma a el futur. Està fet de materials orgànics com fusta, pedra i corda teixida, i ha estat dissenyat per inspirar empatia, encoratjant el desig de millorar el nostre món a través d’elements interactius que s’incorporen a tot arreu. Per exemple, els visitants tindran el desafiament de pensar en qüestions basades en les necessitats més bàsiques de la humanitat: aigua, aliments i energia, per exemple.

Després, hi ha el Pavelló de la mobilitat, que investiga com es mouen les persones, els béns, les idees i les dades, i què significa tot això. Ha estat dissenyat pels arquitectes Foster + Partners i porta els visitants en un viatge en el temps, des de la Casa de la Saviesa a l’Iraq del segle IX fins a un món futurista d’intel·ligència artificial i realitat virtual.

Finalment, hi ha el pavelló Terra Sustainability. L’experiència reveladora el porta a través de boscos, oceans i meravelles corruptes de la Terra en una sèrie d’exhibicions interactives i elements.

Pavellons nacionals
Cada nació participant tindrà un pavelló, cadascun amb la seva pròpia agenda. Per exemple, Nova Zelanda es basarà en el Districte de Sostenibilitat i se centrarà en el tema de Cura per a les persones i el lloc. Reflecteix el valor maorí de «kaitiakitanga», que emfatitza la connexió entre els humans i el seu entorn. La seva arquitectura il·lustra el «waka taonga», la tradició maorí d’utilitzar contenidors artesanals per mantenir assegurances les articles valuosos. En general, els visitants experimentaran una introducció a la cultura, els valors, la cuina i el disseny de la nació, i també podran visitar un restaurant i una botiga dedicats.

Al Districte d’Oportunitats, el pavelló d’Aràbia Saudita de 13,000 metres quadrats s’erigeix ​​com el segon més gran en tota l’exposició (després dels Emirats Àrabs Units). El seu tema és «el cel és el límit», i l’arquitectura s’assembla a una gran finestra que es dispara des del terra i s’eleva cap al cel. Això pretén simbolitzar el caràcter acollidor de la nació. Als visitants se’ls mostra la transformació de país i com ha equilibrat el seu patrimoni amb meravelles naturals, i mostrarà la creativitat de la seva població.

Al Pavelló d’Espanya: Lema: Espanya, Intel·ligència per a la vida
El lema sintetitza els objectius de comunicació prioritaris de l’Pavelló: el nostre enginy, capacitat d’innovació i el nostre afany per preservar una bona qualitat de vida al planeta, per a nosaltres i les generacions futures. El Pavelló presentarà i representarà a Espanya a l’Expo, esdeveniment privilegiat per intensificar la marca país, i plataforma única per a la diplomàcia científica, tecnològica, empresarial i cultural. La visita a el Pavelló d’Espanya ha de ser una experiència inoblidable per als visitants i un aparador de les capacitats i aportacions del nostre teixit creatiu i productiu.

Altres activitats
Fora dels pavellons, hi haurà moltes altres experiències perquè els visitants explorin. La superfície de projecció de 360 ​​graus més gran de món es trobarà a la cúpula d’acer de A l’Wasl Plaza, mentre que més de 200 punts de venda d’aliments i begudes oferiran de tot, des de menjar de carrer fins a alta cuina i opcions de restaurants sostenibles. Una torre d’observació giratòria permetrà als visitants una vista panoràmica de l’exposició, mentre que una gran quantitat d’arbres Ghaf proporcionaran ombra en tot el lloc, juntament amb instal·lacions d’art d’artistes locals i internacionals.

Entreteniment
Sempre hi haurà alguna cosa que fer, ja que s’ha elaborat un programa ple. Això inclou actuacions en viu de comediants, ballarins, acròbates, poetes i artistes itinerants, així com desfilades de moda, tallers educatius i un munt de taules rodones i xerrades. Les activitats de benestar i condicionament físic inclouen des de sessions de mindfulness fins esports extrems i experiències de realitat virtual. També hi haurà un calendari complet d’activitats culturals, ja que tots els dies l’atenció se centra en una de les 192 nacions participants, el que permet a cada país mostrar les seves pròpies peculiaritats; un dia, els visitants poden provar una festa finlandesa, mentre que a el següent poden veure experimentar balls tradicionals d’Àfrica. A la nit, s’han programat focs artificials i concerts per mantenir ocupada a la gent fins a la matinada.

INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »