Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Ancient Egypt Scene, Mythology. Egyptian Gods And Pharaohs. Hieroglyphic Carvings On The Exterior Walls Of An Ancient Temple. Egypt Background. Murals Ancient Egypt.

EGIPTE AMB ABU SIMBEL

8 dies. Sortida 2 de novembre de 2020 (dilluns)

PDF
PREU: 1975
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

DIA 02 novembre: TERMINAL – BARCELONA –CAIRO – LUXOR
Trasllat des de la nostra terminal fins a l’aeroport de Barcelona, on desprès dels tràmits de facturació, sortirem amb vol especial destí LUXOR. Tràmit de visat i trasllat al creuer. Temps lliure fins a l’hora del Sopar. Allotjament.

DIA 03 novembre: LUXOR / VALL DELS REIS / RAMSES III / COLOSSOS / KARNAK / LUXOR / ESNA -Pensió Completa-
Esmorzar a bord. Sortida aviat al matí cap a la Vall dels Reis on es troben enterrats 62 faraons, a la riba oest del Nil. Continuem al temple de Ramsès III, un exemple magnífic de l’arquitectura de l’Imperi Nou que conserva múltiples relleus i algunes pintures. Passem pels Colossos de Memnon en el camí de tornada. Visita del temple de Luxor, construït per Amenofis III i Ramsès II al s. XVIII a.C. El temple va ser unit amb el temple de Karnak per la famosa avinguda de les esfinxs. Visita de Karnak amb els seus impressionants columnes, obeliscs i estàtues. Dinar a bord. Tarda de navegació. Sopar i allotjament.

DIA 04 novembre: ESNA / EDFÚ / KOM OMBO / ASWAN -Pensió Completa-
Esmorzar a bord. A l’arribada a Edfú, visita del temple construït per Ptolemeu III l’any 235 a.C. Destaca la seva façana en forma de talús sòlid. Està dedicat a Horus, el déu Falcó. Retorn al vaixell. Dinar i navegació fins Kom Ombo. Visita del temple dedicat al déu cocodril Sobek i a Horus el Vell. Navegació a Aswan. Sopar i allotjament.

DIA 05 novembre: ASWAN / ABU SIMBEL / ASWAN -Pensió Completa-
Sortida de matinada en bus per la visita als temples d’Abu Simbel per carretera. Esmorzar pícnic. Després de la visita tornada a Aswan, visitarem l’obelisc inacabat i la gran presa. Dinar. Temps lliure per gaudir del mercat. Sopar i allotjament.

DIA 06 novembre: ASWAN / EL CAIRE -Esmorzar, dinar (pícnic) i sopar-
Esmorzar a bord. Desembarcament. Continuació de les visites d’Aswan i l’illa Elefantina. Opcional: excursió als pobles nubis, visitant alguns temples a la vora del llac Nasser. Temps lliure i trasllat a l’aeroport per sortida en vol destí El Caire, arribada i trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 07 novembre: EL CAIRE / GIZEH / EL CAIRE -Pensió Completa-
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Gizeh, als afores de Cairo. Visita del conjunt de les mítiques piràmides i l’Esfinx. Dinar. Visita de la piràmide esglaonada de Zoser a Sakkara i la necròpolis de Memphis. Retorn a l’hotel. Visita del Caire de nit, amb panoràmica pels barris i els seus monuments il·luminats. Sopar en restaurant. Allotjament.

DIA 08 novembre: EL CAIRE -Pensió Completa-
Esmorzar a l’hotel. Visita del museu Egipci, amb joies de més de 5.000 anys d’antiguitat, incloent el tresor de Tutankhamon. Dinar. Visita de la ciutadella de Saladí, la mesquita d’Alabastre i el barri copte, amb l’església Penjant, l’església d’Abu Serga i la sinagoga de Ben Izra. Acabem al basar Jan el Jalili. Retorn a l’hotel. Espectacle de llum i so a les piràmides de Gizeh i sopar en restaurant. Allotjament.

DIA 09 novembre: EL CAIRE – BARCELONA -TERMINAL -Esmorzar-
Esmorzar a l’hotel .. Trasllat a l’aeroport. Sortida del vol de lìnia regular destinació Barcelona, arribada i trasllat fins a la terminal de sortida. FI DELS NOSTRES SERVEI

 

PREU: 1975
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »