Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Ancient Egypt Scene, Mythology. Egyptian Gods And Pharaohs. Hieroglyphic Carvings On The Exterior Walls Of An Ancient Temple. Egypt Background. Murals Ancient Egypt.

EGIPTE

8 dies. Sortida 28 de març de 2020 (dissabte)

PDF
PREU: 2050
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

DIA 28.- MANRESA – AEROPORT BARCELONA – LUXOR
Sortida Manresa direcció a l’aeroport de Barcelona – El Prat. Trobada amb el nostre guia, tràmits de facturació i embarcament en el vol directe a Luxor. Tràmits de Visat i trasllat al vaixell. Acomodació, sopar i allotjament.
NOTA. En funció de l’horari del vol el sopar podria ser en forma de buffet o sopar fred en el camarot..

DIA 29.- LUXOR – ESNA – EDFU
Pensió completa al vaixell. Sortida per visitar la Necròpolis de Tebas. Passejarem per la Vall dels Reis, on estan enterrats 62 reis en les tombes excavades a la muntanya. Continuarem amb el Temple de Deir el Bahari o La Reina Hatshepsut. A continuació visitarem les ruïnes del Temple d’Amnofis III i els Colosos de Memnon. Seguidament creuraem el riu Nil i visitarem el Temple de Luxor, que està unit al Temple de Karnac, meravellosa obra de l’Egipte Faraònic dedicat al deu Amon Ra, per l’avinguda de les Esfinges. Trasllat al vaixell i navegació fins a Esna creuant l’enclusa. Allotjament a bord.

DIA 30.- EDFÚ – KOM OMBO – ASWAN
Pensió completa al vaixell. Sortida per visitar el Temple d’Edfú, dedicat a Horus, el deu Falcó. Construït sobre un temple més petit és junt a Karnak el segon més gran i millor conservat, ja que va estar enterrat sota la sorra del desert. Retorn al vaixell, dinar i navegació per visitar Kom Ombo, imponent temple ptolomeic construït a la riba del Nil, dedicat al déu cocodril Sobek i a Horus el Vell. Retorn al vaixell, i navegació fins a Aswan. Arribada al vespre i sortida per fer un passeig en carro de cavalls sobre la cornisa del Riu Nil, per descobrir com viuen actualment els seus habitants.
NOTA:depenent del dia aquesta sortida es farà a Aswan o a Luxor.

DIA 31.- ASWAN – ABU SIMBEL
Sortida de matinada en autocar fins a Abu Simbel, per visitar els dos temples salvats de les aigües per la construcció de la Presa d’Aswan. Esmorzar pic-nic. Retorn a Aswan i visita del Temple de Philae, dedicat a la deesa Isis. En acabat farem un passeig en faluca al voltant de l’Illa Elefantina. Dinar durant les visites. Retorn al vaixell, sopar i allotjament a bord.

DIA 1.- ASWAN – EL CAIRE
Esmorzar, desembarcament i trasllat a l’aeroport per sortir en vol amb destinació El Caire. Arribada i trasllat a l’hotel. Sortida per descobrir aquesta meravellosa ciutat amb més de 2000 anys d’història. Farem una visita panoràmica pels barris del El Caire amb la Ciutat dels Morts i el pujol del Mokatam, amb unes fantàstiques vistes de la ciutat. Continuarem amb una passejada nocturna pel carrer del Moez, un dels més antics on es troben les façanes de les Mesquites més grans del món musulmà. Continuació fins al famós basar Khan el Khalili i “El Fishaway” o bar dels miralls, on prendrem un te. Sopar en restaurant típic i allotjament a l’hotel.

DIA 2.- EL CAIRE: PIRÀMIDES I ESFINX
Esmorzar a l’hotel i sortida per fer la visita Panoràmica de les Piràmides Keops, Kefren i Micerinos, amb entrada inclosa a una Piràmide. Passejarem pel recinte i ens aproparem fins a la Esfinx. Dinar en restaurant local. A la tarda continuarem amb la visita de la necròpolis de Sakkara, on es troba la Piràmide esglaonada, i l’antiga ciutat de Memfis, on es troba l’Esfinx d’Alabastre. Sopar en restaurant local i allotjament a l’hotel.

DIA 3.- EL CAIRE
Esmorzar a l’hotel. Visita del museu Egipci, amb joies de més de 5.000 anys d’antiguitat, incloent el tresor de Tutankhamon. Continuarem amb la visita de la Ciutadella de Saladí, la mesquita d’Alabastre i el barri copte. Dinar en restaurant. Acabarem al concorregut Basar Khan El Khalili. Sopar en restaurant local i allotjament a l’hotel.

DIA 30.- EL CAIRE – BARCELONA – MANRESA
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe a Barcelona. Trasllat de nou fins a Manresa

PREU: 2050
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »