Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Panoramic Aerial View Of San Sebastian (Donostia) In A Beautiful Summer Day, Spain

PAÍS BASC FRANCÈS – SANT SEBASTIÀ i TREN DE LA RHUNE

6 dies. Sortida 5 d'abril de 2022 (dimarts)

PREU: 1150
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

1r dia – MANRESA – LOGRONYO – VITÒRIA – OIARTZUN
Sortida del punt indicat en direcció a Lleida, Saragossa i arribada a Logronyo. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda continuació cap a Vitòria on realitzarem la visita de vianants acompanyats d’un guia local. Vitòria posseeix un dels conjunts urbans més ben conservat d’Europa i el més bell del País Basc. Destaca la seva Catedral Nova que alberga el Museu d’Art Sacre, el Parc de la Florida, el més antic de la ciutat, carrers de vianants on s’observen els palaus renaixentistes de Vila Suso, Montehermoso i Escoriaza-Esquivel, la bella església gòtica de Sant Miquel , seu de la Verge Blanca, patrona de la ciutat i el seu Muralla de segle XI. A hora indicada continuació cap a Oiartzun, acomodació a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

2n dia  – OIARTZUN – SANT SEBASTIÀ – HONDARRIBIA – OIARTZUN
PENSIÓ COMPLETA A L’HOTEL. ESMORZAR i sortida en direcció a Sant Sebastià. Visita panoràmica i vianants de la ciutat amb la pujada a la Muntanya Igueldo des d’on s’obté una magnífica vista de la Badia de la Concha, la muntanya Santa Clara, el palau Miramar, etc. i un recorregut per la part vella de la ciutat on destaca l’Església de Santa Maria del Cor, la qual els donostiarres consideren la seva autèntica catedral, ajuntament, etc. Retorn a l’hotel i DINAR. A la tarda sortida cap a Hondarribia. Farem un recorregut de vianants de la part vella totalment emmurallada i de el raval de la marina, antic barri de pescadors, situat a extramurs. A hora indicada, tornada a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

3r. dia – OIARTZUN – TREN DE LA RHUNE – SAINT JEAN DE LLUZ – BAYONNE – BIARRITZ – OIARTZUN
ESMORZAR i sortida cap a Sare on farem un preciós recorregut amb el Tren de la Rhune que ens portarà en 35 minuts fins al cim de Larraun que es troba a 925 mts. d’altura. A hora indicada descens en tren fins a Sare. Continuació cap a Saint Jean de Luz on farem un recorregut panoràmic on destaca entre altres edificis la Joanoenia, la Casa de la Infanta d’estil clàssic pur de segle XVII famosa per acollir la infanta Maria Teresa d’Àustria l’any 1660. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda continuació cap a Biarritz on farem un recorregut panoràmic d’aquesta bella població costanera que al segle XIX es va posar de moda perquè els metges recomanaven els banys de mar per les seves propietats terapèutiques. Biarritz va aconseguir la fama en 1854, any en què l’Emperadriu Eugènia, esposa de Napoleó III, va fer construir un palau a la platja, avui dia conegut com Hotel du Palais. Seguidament prossecució fins Bayonne on realitzarem un recorregut de vianants pel seu casc vell amb les seves muralles, castell vell, catedral gòtica, carrers antics, etc. L’any 2012 li va ser atorgat la classificació de Ciutat d’Art i Història i és el reconeixement de 2000 anys d’història i de la seva riquesa patrimonia. A hora indicada retorn a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT

4t. dia – OIARTZUN – BILBAO – BERMEO – GERNIKA – OIARTZUN
ESMORZAR i sortida cap a Bilbao. Acompanyats d’un guia local, farem una visita panoràmica amb el Santuari de Begoña, proclamada patrona de el Senyoriu de Biscaia en 1735 i en 1903 de la província de Biscaia. Seguidament farem un recorregut de vianants per la ciutat on destaca el traçat medieval de les 7 carrers on es troba la plaça vella, l’església de Sant Antón, catedral de Santiago, el Teatre Arriaga, el Mercat, etc. Un altre edifici emblemàtic de la ciutat és el Museu Guggenheim, dissenyat per Frank O. Ghery. Icona d’avantguarda, modernitat construït en titani, pedra i vidre on destaca els seus originals “mascotes”, el cadell “Puppy” o la inquietant aranya “Mamma”. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda sortida en direcció a Gernika, on es realitzarà la visita de la Casa de Juntes i l’arbre de Gernika, un roure sota el qual es venien celebrant les Juntes de el Senyoriu de Biscaia. Continuació fins Bermeo, poble en el qual destaca el seu port pesquer de litoral, el més important del Cantàbric. Al Port Vell s’alça la històrica Torre d’Ercilla, declarada Monument Nacional, els murs tanquen des de 1948 les sales del Museu del Pescador. A hora indicada retorn a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

5è – OIARTZUN – ZARAUTZ – GUETARIA – ZUMAYA – AZPEITIA – OIARTZUN
ESMORZAR i sortida cap a Zarautz. Aquest petit poble costaner va ser elegit per grans personalitats europees com la Reina Maria Cristina, el Rei Eduard d’Anglaterra o Alfons XIII per passar llargues estades estiuenques. Continuació per la costa cap a Guetaria. Un impressionant paratge costaner, un carismàtic port pesquer i un preciós nucli històric donen lloc al municipi que va veure néixer a 2 dels grans personatges de la història basca, Juan Sebastián Elkano i Cristóbal Balenciaga. Prossecució fins Zumaya, un paradís natural, que, fusionat amb el seu impressionant casc històric, ens ofereix una bellesa impressionant. Continuació cap a Azpeitia. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda visita de el Santuari de Sant Ignasi de Loiola i la Santa Casa on Íñigo de Loiola, el futur Sant Ignasi, va néixer l’any 1491 i es va convertir a Déu en l’any 1521. A hora indicada retorn a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT .

6è dia – OIARTZUN – SARAGOSSA – MANRESA
ESMORZAR i sortida cap a Saragossa on farem un recorregut panoràmic per la ciutat que compta amb més 2.000 anys d’història amb un impressionant llegat monumental declarat Patrimoni de la Humanitat. DINAR DE COMIAT. A la tarda continuació cap a Lleida i arribada a el punt d’origen.

 

Preu per persona:
Grup mínim 15 places………1.150€
Grup mínim 25 places………  915€

Suplement habitació individual: 190€

 

VISITES INCLOSES:

• VITÒRIA, visita amb guia local a la ciutat
• SANT SEBASTIÀ, recorregut panoràmic amb pujada a la Muntanya Igueldo i vianants
• HONDARRIBIA, recorregut de vianants
• TREN DE LA RHUNE
• SAINT JEAN DE LUZ, recorregut panoràmic
• BIARRITZ, recorregut panoràmic
• BAYONNE, recorregut de vianants
• BILBAO, visita amb guia local a la ciutat
• GERNIKA, visita a la Casa de Juntes
• AZPEITIA, visita al Santuari de Sant Ignasi de Loiola
• SARAGOSSA, recorregut panoràmic

 

EL PREU INCLOU:
• Autocar a disposició segons l’itinerari especificat i d’acord amb la normativa vigent respecte als descansos del condutor
• Hotel 3 *
• PC des del dinar del primer dia fins al dinar de l’últim dia
• Aigua i vi en dinars i sopars
• Guies locals per a les poblacions de Vitòria i Bilbao
• Entrades incloses segons descripció itinerari
• Guia  acompanyant especialista en aquestes destinacions
• Assegurança de viatge i cancel.lació

EL PREU NO INCLOU:
• Res no especificat
• Tot tipus d’extres

 

 

PREU: 1150
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »