Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Village Of Anso, Valley Echo And Anso, Huesca, Aragon, Spain

EL PIRINEU ARAGONÈS – SOMONTANO i SELVA DE OZA

4 dies. Sortida 15 d'octubre de 2020 (dijous)

PREU: 520
INFORMACIÓ / RESERVA

Viatge en grup i guia acompanyant

 

DIA 1r.- MANRESA -BARCELONA – BENAVARRI – PARC TEMÀTIC LASPAÚLES – AINSA – SABIÑÁNIGO
Sortida  en direcció a Benavarri i Pont de Suert, des d’on ens endinsarem a la comarca de la Ribagorçana aragonesa fins a arribar al bonic enclavament de Lespaúles on destaca en el seu casc ubano el color vermellós que presenten la majoria dels seus habitatges. Visitarem el Centre d’Interpretació de les Bruixes de Laspaúles. A continuació ens dirigirem al Parc Temàtic de Laspaúles en un marc natural privilegiat on en la història d’aquesta població a la fi del segle XIV, es va ajusticiar a 24 dones per bruixeria. Ocults en el campanar de la seva església, es van trobar uns manuscrits on es relataven aquests fets. El que en molts llocs del Pirineu és tradició i llegenda, aquí va ser una trista realitat. Es diu que cada divendres, les bruixes celebraven els seus aquelarres. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda sortida cap a la Vila de Ainsa, declarada Conjunt-Historicoartístic, presenta en el seu barri antic un conjunt uniforme i apinyat de cases enormement harmònic, en el qual destaquen l’esvelta torre de la Col·legiata i l’enorme recinte del castell, gairebé tan gran com la resta del poble. Realitzarem un recorregut per als vianants per aquesta localitat. Va ser la capital de l’antic regne de Sobrarbe incorporat al d’Aragó en el segle XI, la vila constitueix un magnifico exponent de l’urbanisme medieval. A hora indicada continuació cap a Sabiñánigo, acomodació a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

DIA 2n.- SABIÑÁNIGO – ALQUÉZAR – OSCA – SABIÑÁNIGO
Esmorzar i sortida cap a Alquézar, en el cor de la serra de Guara. Efectuarem la visita acompanyats d’un guia local, per aquesta preciosa vila medieval coronada per la gran Col·legiata de Santa María la Major, declarada Conjunt Històric Artístic en 1931. És tot un delit caminar pels seus carrerons i detenir-se en els seus miradors, per a contemplar vistes impactants del paisatge que l’envolta. Visita també del seu Museu Etnogràfic. Continuació cap a Osca. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda, acompanyats d’un guia local, visita a la ciutat on destaca: la seva catedral, ajuntament i el barri del Coso. A hora indicada, continuació cap a Sabiñánigo, acomodació a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

DIA 3r.- SABIÑÁNIGO – SELVA DE OZA – VALLS DE ANSO I FET – RONCAL – EMBASSAMENT DE YESA – JAVIER – SOS DEL REY CATÓLICO – SABIÑÁNIGO
Esmorzar i sortida cap a Fet per a seguir en direcció la Selva de Oza, contemplant un majestuós paisatge de muntanya amb les goles del riu Aragó Subordán d’incomparable bellesa. Realitzarem un bell recorregut panoràmic per les valls de fet i Ansó. Prossecució fins al Roncal on els seus habitants estan dedicats gairebé íntegrament a l’elaboració del famós formatge del “roncal”. Bressol de l’insigne tenor Julián Gayarre, la seva casa ha estat convertida en museu i el seu mausoleu és una de les millors obres de Mariano Benlliure. Continuació per la Foz de Burgui i vorejant l’embassament de Yesa, arribada al castell de Javier que data del segle X, el qual visitarem. Un pont llevadís ens introduirà en un món de torres, masmorres, matacanes, troneres i sageteres i ens permetrà conèixer el lloc on va néixer i va viure San Francisco Javier, patró de Navarra, un dels missioners més universals. Continuació cap a la bella localitat de Sos del Rey Católico, pertanyent a la comarca de les cinc viles. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda realitzarem un recorregut per als vianants per aquesta localitat que en estar en una elevació de terreny rocosa, la va convertir, durant molt de temps, en plaça forta i des del segle X, en què va ser reconquerida, va tenir gran importància com a ciutat fronterera. A hora prudencial, retorn a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

DIA 4t.- SABIÑÁNIGO – BARBASTRE – CELLERS LAUS – MONTSÓ – BARCELONA – MANRESA
Esmorzar i sortida cap a Barbastre. Realitzarem un recorregut per als vianants per aquesta localitat on destaca la seva Catedral (s. XVI), declarada monument Historicoartístic, en l’entorn del qual pot visitar-se el Jardí Arqueològic, amb valuoses mostres dels s. XII-XVII. La vila pertany a la comarca denominada Somontano de Barbastre, terra de vins amb denominació d’origen famosos a tot el món. Continuació cap als Cellers Laus les quals visitarem i tindrem un tast de 3 vins. Prossecució fins a Montsó, on la imatge del seu inconfusible castell, elevat sobre un pujol està declarat Monument Nacional, va ser erigit pels musulmans; posteriorment seria seu de la principal de la Corona d’Aragó, on es va educar a l’infant Jaume I, futur rei d’Aragó. Un altre dels monuments més excel·lents de Montsó és la Catedral de Santa María del Romeral, d’origen romànic. El seu barri antic atresora altres edificis d’interès com l’Ajuntament, Casa de Pano, el Palau dels Luzán o la Casa de Zazurca. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda retorn fins a Barcelona i de nou fins a Manresa.

PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE: 520 €
SUPLEMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL: 120
COBERTURA DE DESPESES DE CANCEL·LACIÓ: 20 €

 

VISITES INCLOSES:
LASPAÚLES, visita al Centre d’Interpretació de les Bruixes de Laspaúles
LASPAÚLES, Parc Temàtic Laspaúles
AINSA, recorregut per als vianants
ALQUÉZAR, visita per als vianants amb guia
ALQUÉZAR, visita al Museu Etnogràfic
HUESCA, visita per als vianants amb guia
SELVA DE OZA, recorregut panoràmic
VALLS DE ANSÓ I FET, recorregut panoràmic
CASTELL DE JAVIER, visita
SOS DEL REY CATÓLICO, recorregut per als vianants
BARBASTRE, recorregut per als vianants
CELLERS LAUS, visita i tast de 3 vins

EL PREU INCLOU:
Autocar dotat de les últimes mesures de seguretat i confort
Guia acompanyant en tot el circuit
Hotel 3* amb desdejuni-bufet
PC en hotels i restaurants amb vi i aigua en menjars i sopars
Assegurança de viatge

EL PREU NO INCLOU:
Res no especificat
Tot tipus d’extres

 

 

Eurocon

PREU: 520
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »