Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Pueblos Negros – Oficina Turisme Guadalajara Ruta Arquitectura Slide Interior

ELS POBLES NEGRES I L’ALCARRIA

3 dies. Sortida 10 d'octubre de 2020 (dissabte)

PREU: 545
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

Dia 1r.- BARCELONA – CALATAIUD – TORIJA – ALCALÁ DE HENARES
Sortida del punt indicat a les 07,00 hores en direcció a Lleida, Saragossa i Calataiud. ESMORZAR EN RESTAURANT. A la tarda continuació del viatge en direcció a Torija on visitarem amb guia local el Centre d’Interpretació de la Província de Guadalajara i el Museu del Viatge de la Alcarria, situat a la Torre de l’Homenatge de la fortalesa. Continuació fins a Alcalá de Henares, acomodació a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

Dia 2n.- ALCALÁ DE HENARES – PASTRANA – POBLES NEGRES – ALCALÁ DE HENARES
ESMORZAR BUFET. Al matí realitzarem un recorregut  per la població d’Alcalá de Henares. La ciutat compta amb importants restes arqueològiques que testifiquen la presència de diferents pobles i cultures en la zona. La seva fundació es remunta a la ciutat celtibera. El Rei Alfons VII de Castella va donar, en 1129, Alcalá i les seves terres als arquebisbes de Toledo, els qui van construir un important castell, després palau, on van residir reis i nobles, van néixer un emperador i una reina i es van celebrar des de corts i concilis fins a la primera entrevista entre Cristóbal Colón i els Reis Catòlics. En 1499, el Cardenal Cisneros va fundar la Universitat Complutense i va ser un dels centres més importants quant al desenvolupament de l’idioma espanyol, va estar acompanyat per una circumstància que va donar sempre a Alcalá la categoria de ser el lloc on l’espanyol va adquirir la consideració d’idioma adult: el naixement de Miguel de Cervantes en 1547. El recinte històric de la ciutat, va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en 1998, és un dels més bells i millor conservats d’Europa. Alcalá pertany, a més, al grup de ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya i a rutes culturals com “El Camí de la Llengua Castellana”. A continuació ens dirigirem cap a Pastrana. Visita del Palau Ducal on la princesa de Éboli va estar empresonada 11 anys. Aquest palau destaca pels seus cassetonats i taulells del segle XVI. Retorn a l’hotel i dinar. A la tarda sortida en direcció a la “Ruta dels Pobles Negres”. Arribada a Tamajón que ens dóna l’entrada a aquests pobles proposats per a ser catalogats com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Tots ells presenten una característica comuna: la seva arquitectura. Les seves cases estan construïdes amb  pissarra i pedra fosca, la qual cosa els dóna un toc especial que les diferencia de la resta de les construccions populars. Visitarem els pobles de Campillejo, El Espinar, Campillo de Ranas i Robleluengo fins a arribar als peus del pic Ocejón que, amb els seus 2048 metres, domina tota la comarca. A hora indicada retorn a l’hotel. SOPAR I ALLOTJAMENT.

Dia 3r.- ALCALÁ DE HENARES – GUADALAJARA – ALFAJARÍN – MANRESA
ESMORZAR BUFET i sortida en direcció Guadalajara on realitzarem un recorregut  pel seu barri antic. La fisonomia urbana del centre històric és la típica d’una ciutat andalusa, amb carrers curts i estrets i diverses placetes destacant: la cocatedral de Santa María de la Major, el palau de la Tafanera, convent de la Pietat i el palau del Infantado. Prossecució cap a Alfajarín. DINAR DE COMIAT. A la tarda, sortida en direcció a Lleida i arribada de nou fins a Manresa.

Preu per persona: 430€
Suplement habitació individual: 75€
Assegurança cancel·lació: 20€

VISITES INCLOSES:
TORIJA, visita del Centre d’Interpretació de la Província de Guadalajara, el Museu del Viatge de l’Alcarria
ALCALÁ DE HENARES,
PASTRANA, visita al Palau Ducal
RUTA DELS POBLES NEGRES
GUADALAJARA,

EL PREU INCLOU:
Autocar dotat de les últimes mesures de seguretat i confort
Guia acompanyant en tot el circuit
Hotel **
PC en hotels i restaurants amb vi i aigua en menjars i sopars
Esmorzar Bufet
Assegurança de viatge

EL PREU NO INCLOU:
Res no especificat.
Tot tipus d’extres.

EC

PREU: 545
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »