Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Marqués De Riscal

ESCAPADA A LA RIOJA

4 dies. Sortida 27 d'agost de 2021 (divendres)

PREU: 450
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP REDUÏT I GUIA ACOMPANYANT
FESTA MAJOR DE MANRESA

 

Dia 27.- MANRESA – TUDELA – NÁJERA – LA RIOJA
Sortida  amb direcció a La Rioja. En el trajecte visitarem Tudela, ciutat d’origen islàmic en la qual van conviure durant més de 400 anys, musulmans, jueus i mossàrabs, mestissatge que es reflecteix en passejar entre els seus carrerons, passadissos, muralles i talaies. Dinar en restaurant. Sortida cap a Nájera, ciutat d’origen preromà situada a les ribes del Riu Najerilla, antiga capital del Regne de Navarra, en ella visitarem el famós Monestir de Santa María la Real, on es troben els mausoleus dels reis i infants del regne de Nájera-Pamplona, antecessor del qual fos regne de Navarra i un dels llocs més emblemàtics de La Rioja perquè, a part dels valors artístics que posseeix, és un fidel reflex de la preeminència històrica d’aquesta zona de La Rioja durant els segles medievals. Sortida cap a la ciutat d’Haro, coneguda pels seus vins i que compta amb un conjunt Històric Artístic on destaca especialment l’obra civil amb quantitat de palaus senyorials que podem trobar-nos en diverses dels seus carrers, la majoria construïts entre els segles XVI i XVIII. La mescla d’estils és palès en les seves façanes i interiors: renaixentistes, barrocs, neoclàssics…. Tots ells, ens transporten a una època en la qual el poder d’algunes famílies es plasmava en els seus habitatges que per sort, ens queden com a herència fins als nostres dies. Trasllat al hotel. Sopar i allotjament.

Dia 28.- MONESTIRS DE SUSO I YUSO – SANTO DOMINGO DE LA CALZADA
Esmorzar. Al matí ens traslladarem a San Millán de la Cogolla on visitarem el Monestir de Suso (entrada inclosa), que va ser un antic cenobi visigòtic i es creu que és el més antic d’Espanya. Continuem fins al Monestir de Yuso (entrada inclosa), considerat com l’Escorial de La Rioja. Retorn a l’hotel. Dinar. A la tarda, anirem a la població de Santo Domingo de la Calzada, punt clau en el camí de Sant Jaume, en la catedral del qual es troba el Sepulcre del Sant així com la cèlebre gallina de la seva llegenda. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 29.- LOGRONYO – VISITA A CELLERS – LAGUARDIA – LA RIOJA
Esmorzar. VIsita a la ciutat de Logronyo. iniciarem el recorregut pel centre històric, amb múltiples al·lusions al Camí de Santiago, com un gran joc de l’oca que marca les fites principals del Camí. Podrem contemplar la Concatedral de Santa María de la Rodonda amb les seves “Torres Bessones” i tindrem temps lliure per a passejar pel famós carrer  “Laurel” i degustar els tradicionals pintxos i vins locals. Retorn a l’hotel. Dinar. A la tarda realitzarem una visita amb degustació al reconegut celler Marquès de Riscal i coneixerem Laguardia, bonic poble de la Rioja Alabesa custodiat per la serra de Cantàbria i envoltat de vinyes que recorda molt a la Toscana per la seva situació, a la part alta d’un turó, la seva muralla i els seus carrers empedrats que li donen un aire medieval. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 30.- LA RIOJA – CALAHORRA – MANRESA
Esmorzar i sortida per a conèixer Calahorra, on, en el seu centre històric, queden nombrosos vestigis del seu passat, com la Catedral, d’alçat gòtic tardà: la porta de Sant Jerònim i el barri antic musulmà. Continuació del viatge cap al nostre lloc d’origen realitzant el Dinar en restaurant de la ruta. Arribada i fi del viatge.

 

Preu por persona…450€
Suplement habitació individual: 105€

 

El preu inclou:
• Viatge en autocar, amb mínim 20 persones
• Guía-Acompanyant durant tot el circuit
• Totes les excursions detallades a l’itinerari
• Hotels de 3*
• Pensió completa amb aigua i vi
• Assegurança de viatge

Visites incloses:
• Tudela
• Haro
• Logronyo
• Monastirs de Yuso i Suso
• Visita a Bodeguess Marqués de Riscal
• LaGuardia
• Calahorra
• Santo Domingo de la Calzada
• Monestir de Santa María la Real en Nájera

 

PREU: 450
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »