Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Taxe Habitation Dijon

ESCENARIS MEDIEVALS A LA BORGONYA

6 dies. Sortida 10 d'agost de 2019 (dissabte)

PREU: 971
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT

Dia 1r: ORIGEN – DIJON Dinar, sopar i allotjament
Sortida cap a la frontera. Creuarem el Llenguadoc en direcció a Lió. Dinar en un restaurant de la nostra ruta. A la tarda, arribada a Dijon, capital de la Borgonya i acomodació al nostre hotel.

Dia 2n: DIJON (Dijon, Dole) Pensió completa
Al matí podrem conèixer al nostre ritme la ciutat de Dijon, on va brillar la Cort dels Ducs de Borgonya, deixant un extens patrimoni arquitectònic i artístic. S’organitzarà una visita opcional amb guia local, que ens mostrarà els millors atractius d’aquesta ciutat. A la tarda, sortida cap a Dole, ciutat natal de l’insigne científic Louis Pasteur, amb un harmoniós centre històric, els seus canals i la col·legiata dominant el conjunt.

Dia 3r: DIJON (Beaune, Celler, Côtes de Bourgogne, Autun)Pensió completa
Sortida cap a Beaune, centre del comerç del vi de Borgonya. Visitarem els ‘Hospices’, joia de l’arquitectura de la Borgonya, famosa pels seus bells teulades policromats. Visitarem uns cellers per degustar l’apreciat vi de la regió. Dinar. Seguidament, travessant els camps de vinyes de la denominació ‘Côtes de Bourgogne’, arribarem a Autun, que conserva el seu encant medieval més dels vestigis del seu gloriós passat romà.

Dia 4t: DIJON (Noyers, Avallon, Vézelay) Pensió completa
Sortida cap a Noyers, pintoresc poble niat en un bucle del riu Serein amb un gran encant medieval en els seus peculiars cases, les seves muralles, la Casa del Toisó d’Or, etc. Seguirem fins Avallon, al Parc Natural de Morvan, amb la seva Torre del Rellotge i la seva Col·legiata St. Lazare. Dinar. Arribarem a Vézelay, lloc mític de pelegrinatge en el Camí de Santiago. La seva basílica de Sta. Maria Magdalena, magnífica joia de l’art romànic de Borgonya, visitarem amb un guia local, i el poble estan classificats en el Patrimoni Mundial de la UNESCO.

Dia 5è: DIJON (Fontenay, Semur-en-Auxois, Flavigny) Pensió completa
Sortida per visitar la magnífica Abadia de Fontenay, inclosa en el Patrimoni Mundial de la UNESCO, obra mestra de l’arquitectura medieval cistercenc i exemple de l’autosuficiència monacal. Seguirem fins Semur-en-Auxois, en un bucle del riu Armaçon, amb un bell centre històric. Dinar. Continuarem per visitar l’Abadia dels ‘Anis de Flavigny’, delicioses caramels apreciades ja per la Cort de Lluís XIV que degustarem. En la visita veurem la Fàbrica, el Museu i la Cripta carolíngia de l’Abadia, així com el seu típic poble borgoñés.

Dia 6è: DIJON – ORIGEN Esmorzar i dinar
Sortida cap a Lió i descendint per la Vall del Roine, farem una parada per dinar en restaurant. A la tarda, creuarem el Llenguadoc per tornar als nostres llocs d’origen.

Serveis inclosos:

 • S’INCLOU
  • Modern Autocar amb butaca numerada i expert guia acompanyant.
  • Pensió Completa
  • Entrada inclosa als ‘Hospices’ de Beaune amb audioguia i a l’Abadia de Fontenay
  • Guia Local per visitar la Basílica Sta. Maria Magdalena de Vézelay
  • Visita d’uns cellers de vi de Borgonya
  • Visita dels ‘Anis de Flavigny’, incloent la fàbrica, el Museu, la Cripta carolíngia i una degustació
  • Taxes hoteleres
  • Assegurança d’assistència amb cobertures mèdiques

Serveis no inclosos

Extres a l’ hotel – Begudes – Propines – Visites o entrades no especificades a l’itinerari – Tot allò no especificat a l’apartat Inclou.

Preu:

 • Preu per persona en habitació doble 971€
  Suplement habitació individual:

PREU: 971
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »