Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Scottish Marching Band At City Parade

ESCÒCIA

8 dies. Sortida 15 de setembre de 2020 (dimarts)

PDF
PREU: 2200
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

 

15 de setembre. MANRESA – BARCELONA – EDIMBURG
Trasllat a l’aeroport de Barcelona, Terminal 1 a les 08.30 h. Presentació en els mostradors de Vueling a les 09.15 h per sortir en vol directe a Edimburg. Arribada i trasllat directe a l’hotel. Sopar i allotjament.

16 de setembre. EDIMBURG
Desdejuni a l’hotel. Aquest matí descobrirem Edimburg amb un Tour Panoràmic de la ciutat. Des dels històrics carrers estrets de “Old Town” fins a les grans avingudes de “New Town”, explorarem aquesta excepcional ciutat de contrastos i catalogada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Veurem el Turó de Calton i el seu Monument Nacional. Visitarem el Castell d’Edimburg. La roca del Castell d’Edimburg ha servit de Fortalesa durant uns 3000 anys. Dinar en un restaurant local. Després ens dirigirem al lloc de naixement de MarIa, Reina d’Escòcia. Es tracta del Palau de Linlithgow, construït pels reis Stewart. Explorarem les magnífiques ruïnes. Sopar i allotjament a l’hotel.

17 de setembre. EDIMBURG – ST ANDREWS – ABERDEEN
Desdejuni a l’hotel. Sortida cap a St. Andrews, una de les ciutats més riques i belles d’Escòcia. Durant el recorregut creuarem el cèlebre Forth Bridge, per a endinsar-nos en els dominis del Regne de Fife: petits poblets i fèrtils terres de cultiu ens acompanyaran durant el nostre recorregut. Podrem passejar per St. Andrews, esquitxada per immenses platges de sorra fina al costat del Mar del Nord i possiblement el cap de golf més famós del món. Dinar en un restaurant local. A continuació recorrerem la costa oriental del país fins a arribar a Aberdeen. Els elegants carrers, les construccions victorianes i l’ús sistemàtic del granit fan d’ella una estampa única en el món, presidida per l’imponent edifici de la seva universitat, repleta de museus i d’una rica vida cultural. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

18 de setembre. DESTIL·LERIA – CREUER PEL LLAC NESS – CASTELL D’URQUHART
Desdejuni a l’hotel. Avui seguirem el curs del riu Spye. La puresa de les seves aigües és peça clau per a l’elaboració de la beguda més famosa del país: el whisky. Visitarem una de les seves cèlebres destil·leries i gaudirem d’una degustació. Aprendrem el tradicional procés d’elaboració de la beguda nacional, part important de l’economia escocesa i de la seva cultura popular. Continuació fins a Inverness. Dinar en un restaurant. Creuant l’històric Canal de Caledònia arribarem a les imponents ribes del famós Llac Ness. Realitzarem un creuer pel llac i visitarem les ruïnes del Castell d’Urquhart. Arribada a l’hotel en la zona de les Terres Altes, sopar i allotjament.

19 de setembre. WESTER ROSS – INVEREWE GARDENS – AVIEMORE
Desdejuni a l’hotel. Avui dedicarem el dia a conèixer en profunditat la regió de les Terres Altes. Recorrerem els paisatges d’Escòcia que tots tenim al cap: la regió de Wester Ross, amb les seves belles costes, fiords, valls, llacs, cascades… Començarem delectant-nos amb les Cascades Rogie. Seguirem la nostra ruta travessant els boscos de Dundonnell fins a arribar a la costa nord de la regió, amb els seus immensos llacs que aboquen les aigües al Mar del Nord. Arribarem a un dels llocs més curiosos del país, els Jardins de Inverewe, on tindrem temps per a visitar-los i descobrir l’exòtica riquesa natural que alberguen. Continuarem vorejant la costa fins a arribar a la petita localitat de Gairloch. Dinar en un restaurant. A continuació, seguirem la nostra ruta per la zona oest de la regió, on el paisatge està dominat per un dels llacs més grans d’Escòcia: Loch Maregi. Travessarem la vall de Docherty. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

20 de setembre. LOCH LOMOND – CASTELL DE STIRLING – GLASGOW
Desdejuni a l’hotel. Recorrerem els bells paisatges de Loch Lomond fins a arribar a la ciutat de Stirling. Visitarem el seu Castell, on Maria Stuart va ser coronada reina d’Escòcia amb només 9 mesos. Dinar en un restaurant. Seguirem la nostra ruta fins a arribar a la ciutat més cosmopolita i dinàmica d’Escòcia: Glasgow. Passejarem per la ciutat per a descobrir els seus racons més interessants: en aquesta ciutat es va viure com en cap altre lloc del món la Revolució Industrial i la seva petjada encara pot apreciar-se. Amb la crisi industrial de finals del s. XX, la ciutat s’ha reconvertit en un dinàmic centre comercial i de comunicacions, amb una agitada agenda cultural i un patrimoni arquitectònic únic. Sopar i allotjament a l’hotel.

21 de setembre. GLASGOW
Desdejuni a l’hotel. Visita panoràmica de la ciutat. Entrada a la Catedral de Glasgow. És un superb exemple d’arquitectura gòtica i la seva història està connectada directament amb la història de la ciutat. Pel que sembla, està situada precisament en el lloc en el qual el patró de la ciutat, St Mungo, va construir la seva església. Dinar en un restaurant local. Tarda lliure. Sopar i allotjament a l’hotel.

22 de setembre. GLASGOW – EDIMBURGO – BARCELONA – MANRESA
Desdejunial’hotel.Trasllatcapa Edimburgperasortirenvoldirectea Barcelona a les 13.45 h. Arribada a Barcelona a les 17.35h i trasllat fins a casa. FI DEL VIATGE.

PREU: 2200
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »