Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Liubliana, EsloveniaDepositphotos 47215173 Ds

ESLOVÈNIA

7 dies. Sortida 13 d'agost de 2022 (dissabte)

PDF
PREU: 1780
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

13 AGOST
PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – VENÈCIA – KOPER – PIRAN – BLED
Sortida del punt d’origen trasllat a l’aeroport del Prat, per sortir en vol a les 07:00h del matí cap a Venècia. Arribada a les 08:50h. Assistència i sortida en autocar cap a Koper. Visita de la ciutat de l’època romana. Dinar. Continuació a Piran, visita d’aquesta joia eslovena que solia ser part de la República Veneciana pel que la seva arquitectura recorda a la famosa San Marco i és considerada una de les ciutats més boniques d’Eslovènia. Seguirem la ruta fins arribar a Bled. Sopar i allotjament a l’hotel.

14 AGOST
LLAC BOHINJ; FUNICULAR – LLAC BLED
Esmorzar a l’hotel. Sortida tot caminant al voltant del llac Bled. Embarcarem en un tradicional vaixell per visitar l’illa al centre del llac, on hi ha l’església de l’Assumpció, del segle XVII. Visita al castell en el pujol, el qual és una atracció única a veure a Bled. Dinar. A la tarda, continuarem cap a un dels llacs alpins més grans d’Eslovènia – el llac Bohinj. Podrem admirar la seva bellesa i gaudir d’un moment relaxant al costa del llac. Possibilitat opcional d’anar en funicular a la Muntanya Vogel que ens mostrarà les joies amagades dels Alps Julians, des d’on divisarem el món Triglav. Retorn a l’hotel. Sopar en un restaurant local. Allotjament.

15 AGOST
BLED – LJUBLJANA
Després d’esmorzar, sortida cap a Ljubljana. Visita de la ciutat de Ljubljana, centre cultural, polític, econòmic i científic del país. Inici del tour per Ljubljana, visitarem el magnífic casc antic, podrem conèixer la plaça Preseren, el pont Tripple, el Palau Municipal, la font de Robba, el famós mercat del peix i altres. Dinar. Pujada en funicular fins al castell medieval i visita d’aquest. Temps lliure per passejar per la bonica capital eslovena. Sopar en restaurant local. Allotjament.

16 AGOST
LJUBLJANA – RUTA DEL VI; JERUZALEM – MARIBOR
Esmorzar a l’hotel. Visita de la ciutat i museu de Ptuj, la més antiga d’Eslovènia. Després realitzarem la ruta del vi a Jeruzalem. Visita i degustació a una famosa bodega. Dinar. A la tarda, ens dirigirem cap a Maribor, on s’hi troben les vinyes més antigues. Visita de l’interessant casc antic borejat pel riu. Retorn a Ljubljana, sopar i allotjament a l’hotel.

17 AGOST
LJUBLJANA – CASTELL OTOCEC – NOVOMESTO – PLETERJE
Esmorzar. Sortida en direcció a Novomesto, per visitar el sorprenent Castell d’Otocec, envoltat per les aigües del riu Krka, actualment convertit en un hotel 5*, Després ens dirigirem cap a Pleterje, per visitar la seva cartoixa, fundada en el segle XV pels monjos ermitans d’Egipte, on podrem veure l’església gótica i el museu a l’aire lliure d’arquitectura popular. Dinar en un ecoturisme, on la família ens donarà la benvinguda amb vestits folklòrics tradicionals i ens oferiran una degustació de vi local. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

18 AGOST
LJUBLJANA – COVES POSTOJNA – CASTELL PREDJAMA
Esmorzar. Visita el famós Castell Predjama, únic situat en una cova. Dinar. Postojna. Visita de la reina de totes les coves: La Cova de Postojna, l’única cova al món amb un tren al seu interior, on podrem veure formacions d’estalactites i estalagmites multiformes i acolorides. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

19 AGOST
LJUBLJANA – AQUILEIA – VENÈCIA – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar.Sortida en direcció a Nova Gorica. Seguirem cap a Aquileia per visitar aquesta interessant ciutat. Dinar. A la tarda, trasllat a l’aeroport de Venècia per sortir en vol a les 21:55h del vespre cap a Barcelona. Arribada a les 23:55h i trasllat al punt d’origen.

PREU PER PERSONA: 1.665 € + 132 € tax

 SERVEIS INCLOSOS:

 • Vols Barcelona-Venècia-Barcelona. Facturació 1 maleta 20kg.
 • 2 Nits Hotel 4* a Bled.
 • 1 Nit Hotel 3* a Maribor.
 • 3 Nits Hotel 3* a Ljubljana.
 • Estada en Pensió completa.
 • Totes les visites descrites a l’itinerari.
 • Entrades: Barca Pletna, castell de Bled, funicular castell de Ljublijana, Castell de Ptuj, degustació vi Jeruzalem i Nove Mesto, Vall de Logarska, castell de Predjama, tren a les coves Postojna i Aquileia.
 • Autocar privat durant tot el circuit, grup reduït amb seients assignats per mantenir distància seguretat.
 • Guia acompanyant  i guía local.
 • Servei de radioguia, a fi de garantir la millor audició i distància social.
 • Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
 • Assegurança d’assistència i cancel.lació amb cobertures per la Covid-19

SERVEIS OPCIONALS:

 • Suplement habitació individual : 359 €
 • Funicular al mont Vogel amb vistes al Mont Triglav : 28 €

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

 • D.N.I. vigent
 • CERTIFICAT DE VACUNACIÓ EU
PREU: 1780
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »