Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Etiopia Sur Norte Foto

ETIÒPIA HISTÒRICA

11 dies. Sortida 12 d'abril de 2019 (divendres)

PDF
PREU: 3330
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP

12 abril   TERMINAL – BARCELONA – MADRID – ADDIS ABABA

Sortida de la nostra terminal fins a l’aeroport de Barcelona,. Tràmits d’embarcament i duana. Sortida amb vol regular amb destí Addis Ababa, via Madrid. Nit a bord.

 

13 abril   ADDIS ABABA

Arribada a l’aeroport. Assistència i trasllat privat fins a l’HOTEL HILDON o similar. Matí lliure. A la tarda, trobada amb el guia per realitzar la visita de la capital d’Etiòpia. S’inclouran els museus més importants del l’Africa Sub-Sahariana. Recentment es va descobrir l’esquelet de Selam actualment exposat al museu. Selam fou trobat al desembre del 2000 a Dikika, Afar, al nord d’Etiòpia. Com Lucy, Selam és un Astralopitecus Aphaèresis. Tot i així, la gran diferencia entre les dues és que Selam va viure més de 150.000 anys abans de Lucy. A continuació, visita de l’església de la Santíssima Trinitat. Finalment, visita al Mercato, mercat a l’aire lliure de diferents articles des de espècies fins a joies. Un cop finalitzada, trasllat a l’hotel. Allotjament.

 

14 abril   ADDIS ABABA – BAHIR DAR

Esmorzar a l’hotel. A l’hora concertada, trasllat a l’aeroport. Tràmits d’embarcament. Sortida amb vol regular amb destí Bahir Dar. Arribada i trasllat fins al Llac Tana. Recorregut amb barca per visitar els monestirs del segle XIV. Trasllat a l’HOTEL GOHA o similar. Dinar. A la tarda, sortida per carretera per a visitar les Cascades Blaves del Nil. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

15 abril   BAHIR DAR – GONDAR

Esmorzar a l’hotel. Sortida per carretera fins a Gondar travessant un formós paisatge rural fins arriba a Gondar. Dinar. A la tarda, visita de la ciutat de Gondar incloent  el Recinte Reial i la famosa església Debre Berhan Sellassie. Trasllat a l’HOTEL GOHA o similar. Sopar i allotjament.

 

16 abril   GONDAR – SIMIEN – GONDAR

Esmorzar a l’hotel. A primera hora, sortida per carretera cap al Parc de la Muntanya Simien, passejada pel del parc on es troben els primats Gelada Baboons. Dinar al restaurant més alt del continent. A última hora, tornada a Gondar. Sopar i allotjament.

 

17 abril   GONDAR – AXUM

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport. Tràmits d’embarcament. Sortida amb vol regular amb destí Axum. Arribada i trobada amb el guia per realitzar la visita de la ciutat amb dinar incloent la Plaça Stele, les Tombes Kaleba, la Inscripció Cristiana del segle IV del Rei Ezana, el Palau de la Reina Sheba, el Museu Arqueològic i l’església de Tsion Mariam on es troba l’Arca original del Pacte. Trasllat a l’HOTEL SABEAN o similar. Sopar i allotjament.

 

18 abril   AXUM – LALIBELA

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport. Tràmits d’embarcament. Sortida amb vol regular amb destí Lalibela. Arribada i trasllat a l’HOTEL MEZENA LODGE o similar. Trobada amb el guia per realitzar la visita de la ciutat amb dinar. A finals del segle XII i principis del segle XIII, el Rei Lalibela, de la dinastia Zaghwe, va ordenar construir una sèrie d’esglésies  excavades dins la roca, anomenant a l’emplaçament la “Nova Jerusalem”. Actualment, Lalibela és merescudament reconeguda com una de les millors meravelles del món. Al poble, batejat en memòria de l’emperador, hi ha 11 esglésies, mentre que d’altres excavades a la roca es troben a la proximitat. Totes es troben en funcionament. A la tarda, trobada amb un família local per assistir a la cerimònia del cafè. Temps lliure per explorar pel seu compte la ciutat. Sopar i allotjament.

 

19 abril   LALIBELA (Divendres Sant)

Esmorzar a l’hotel. A primera hora, sortida per carretera fins a l’emplaçament on es troba una concentració d’algunes de les esglésies d’Etiòpia excavades a la roca més famoses, freqüentment conegudes per molts com “les meravelles vivents del món”. Les esglésies que es visitaran son: Bete Medhani Alem, Bete Mariam, Bete Meskel, Bete Denagil, Bete Golgotha Michael i Bete Giorgis. Dinar. A la tarda, seran testimonis de la cerimònia del Divendres Sant a l’església de Bete Meskel. Aquest és un dia especial per l’església ortodoxa d’Etiòpia., i es celebra amb gran devoció i d’una manera molt antiga. En aquest dia, els fidels que han estat en dejuni durant tot el dia sense aigua ni menjar, vestits amb les seves túniques blanques, caminen fins a l’església de Santa Maria per assistir a les oracions i al rendiment del sacerdot. És una oportunitat especial per ser testimoni de la devoció dels fidels i les seves pràctiques recorden el sofriment de Crist quan fou crucificat. Cada cerimònia de pregaria del sacerdot i dels devots el transportaran a èpoques passades. Sopar i allotjament.

 

20 abril   LALIBELA

Esmorzar a l’hotel. Al matí, continuaran la visita de les esglésies més importants de la ciutat de Lalibela s’inclouran les esglésies de Bete Amanuel, Bethlehem i Bete Aba Libano. Dinar. A la tarda, visita d’un dels mercats anuals amb més color de Lalibela i que es dur a terme cada Setmana Santa. A la nit, assistència a una de les cerimònies més importants de la Setmana Santa que es celebra en una de les esglésies més grans excavades a la roca, BeteMedhanialem. Aquest dia les esglésies estan plenes de gent que ha estat en dejuni durant 55 dies. Cap ha menjat ni a begut res durant al menys un dia i mig. Aquí celebren la resurrecció de Jesús, i preguen i celebren amb espelmes enceses acompanyats de cants i danses fins a les tres de la matinada. Només després de la cerimònia que la gent pot torna ha menjar i beure. La celebració que comença a l’església continua durant tot el dia i les setmanes posteriors. Sopar i allotjament.

 

21 abril   LALIBELA – ADDIS ABABA – BARCELONA

Esmorzar a l’hotel. Trasllat fins a l’aeroport. Tràmits d’embarcament. Sortida amb vol regular amb destí Addis Ababa. Arribada, assistència i trobada amb el guia per realitzar la visita de la Muntanya d’Entoto amb dinar, l’emplaçament des de on Menelik, fundador d’Addis Ababa, va baixar a les esplanades. Es van fundar dues esglésies construïdes per Menelik, en una d’elles hi fou coronat. A prop, es troba el vell palau de Menelik encara intacta i obert per visitar. Aquí es on es troba un petit museu amb exposicions de vestimenta reial, articles de guerra, mobles, llibres,… Des de la Muntanya d’Entoto s’hi pot observar una meravellosa panoràmica de la ciutat. Trasllat a l’HOTEL HILTON o similar, habitació de dia. Al vespre, sopar especial d’acomiadament de Setmana Santa amb un bufet especial i begudes locals incloses acompanyats de danses tradicionals de diferents grups ètnics del país. Un cop finalitzat, trasllat a l’aeroport. Tràmits d’embarcament i duana. Sortida amb vol regular amb destí Barcelona, via una ciutat europea. Nit a bord.

 

22 abril   BARCELONA –  TERMINAL

Arribada, i trasllat de nou fins a la nostra terminal de sortida.

Serveis inclosos i no inclosos

Serveis inclosos:

 • Bitllet d’avió, classe turista, companyia ETHIOPIAN AIRLINES: BARCELONA – ADDIS ABABA – BAHIR DAR, GONDER – AXUM – LALIBELA – ADDIS ABABA – BARCELONA.
 • Trasllats terminal- aeroport – terminal
 • Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
 • Estada d’un allotjament immediat, una nit més un day use a l’HOTEL HILTON o similar a Addis Ababa.
 • Estada d’una nit al RESORT KURIFTU o similar a Bahir Dar.
 • Estada de dues nits a l’HOTEL GOHA o similar a Gondar.
 • Estada d’una nit a l’HOTEL SABEAN o similar a Axum.
 • Estada de tres nits al LODGE MEZENA o similar a Lalibela.
 • Àpats: 8 esmorzars, 8 dinars i 8 sopars.
 • Visites privades segons itinerari.
 • Creuer de mig dia al Llac Tana.
 • Entrada al Festival de Lalibela.
 • Entrades necessàries segons itinerari.
 • Guia local de parla espanyola durant tot el programa.
 • Guia acompanyant de la nostra agència amb un mínim de 20 persones.
 • Taxes d’aeroport
 • Documentació de viatge.
 • Assegurança assistència en viatge i cancel.lació

Serveis no inclosos

 • Visat d’entrada a Etiòpia (pagament directe, 50USD per persona).
 • Begudes durant els àpats inclosos.
 • Taxa per utilitzar càmeres i vídeos durant les visites.
 • Maleters a aeroports i hotels.
 • Propines a guies i xofers.
 • Serveis no especificats amb anterioritat.

Preu:

 • Preu per persona: 3.330€
 • Supledment individual:  700€

PREU: 3330
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »