Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Aqueduct Of Los Milagros, Merida, Badajoz Province, Extremadura, Spain

EXTREMADURA

6 dies. Sortida 21 de setembre de 2020 (dilluns)

PREU: 790
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

Dia 21: MANRESA –EXTREMADURA (OLIVENZA)
Sortida de Sant Vicenç a les 06:00 h i de Manresa a les 06:30 h amb direcció a terres aragoneses. Esmorzarem a Alfaharin. Dinar en ruta per l’àrea de Madrid. A la tarda continuació fins a Extremadura. Arribada, distribució d’habitacions. Sopar i allotjament.

DIA 22: OLIVENZA – MERIDA – ELVAS
Esmorzar i sortida cap al sud per visitar la ciutat d’Olivenza, per a la història ciutat estratègicament situada entre Portugal i Espanya carregada d’història de la nostra relació amb el país lusità. Dinar en ruta i a la tarda farem la visita guiada de Mèrida a aquesta localitat plena de vestigis romans com el seu amfiteatre (ENTRADA INCLOSA). De retorn entrarem a la població portuguesa d’Elvas, famosa pels seus carrer s amb encant. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 23: CACERES – TRUJILLO – BADAJOZ
Esmorzar. Al matí farem la visita de Trujillo, bressol de conqueridors. Dinar en ruta i continuarem fins Càceres per visitar-la, aquesta ciutat destaca per les seves innombrables esglésies i palauets al centre històric. De retorn a l’hotel farem una passejada pel centre de Badajoz. Sopar i allotjament.

Dia 24: OLIVENZA – PARQUE DE MONFRAGUE – GUADALUPE – PLASENCIA
Esmorzar. Check out. Sortida cap al Parc Natural de Monfrague, Després d’un recorregut en autocar pel cor del Parc arribarem a Guadalupe per la visita del seu emblemàtic Monestir. Dinar i a la tarda continuarem fins al nostre hotel situat a l’àrea de Plasencia. Sopar i allotjament.

DIA 25: VALLE DE JERTE – VALLE DE LA VERA – PLASENCIA
Esmorzar. Sortida cap al Valle de Jerte, enclavat entre paisatges de cirerers, castanyers, roures i una infinitat d’espècies vegetals, veurem els seus cirerers en flor, espectacle de la naturalesa que no ens podem perdre, continuarem el recorregut per un altre de les valls més boniques d’Extremadura el Valle de la Vera. Dinar en ruta, acabarem amb la visita de la ciutat de Plasencia i tarda lliure per a les ultimes visites o compres. Sopar i allotjament.

Dia 26: PLASENCIA – MANRESA
Esmorzar a l’hotel. A primera hora sortirem de terres extremenyes per endinsar-nos en terres castellanes. Dinar de comiat en ruta. A última hora del dia arribada a les nostres ciutats d’origen.

 

EL PREU INCLOU:

  • Circuit en autobús durant tot el viatge
  • Visites a Vall de Jerte; Entrada al Monestir de Guadalupe; Guies locals a Trujillo, Càceres i Mèrida; Entrada al Teatre i Amfiteatre de Mèrida; Visites a Vall de Montfrague; Vall de la Vera; Plasencia; Caceres, Elvas, Merida, Trujillo, Badajoz i Olivenza
  • 5 nits d’hotel 3 *** SUP / 4 *
  • Pensió Completa en hotels i restaurants
  • Vi i aigua en dinars i sopars
PREU: 790
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »