Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Belchite – Turismo De Aragón

MERCAT NADAL A SARAGOSSA, FANTASMES DE BELCHITE i ALCAÑIZ

4 dies. Sortida 5 de desembre de 2020 (dissabte)

PREU: 545
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

05 desembre.- MANRESA – ALQUÉZAR – OSCA – SARAGOSSA
ESMORZAR BUFFET i sortida cap a Lleida, Montsó i arribada a Alquézar, al cor de la serra de Guara. Efectuarem la visita acompanyats d’un guia local, per aquesta preciosa vila medieval coronada per la gran Col·legiata de Santa Maria la Major, declarada Conjunt Històric Artístic en 1931. És tot un delit caminar pels seus carrerons i aturar-se en els seus miradors, per contemplar vistes impactants del paisatge que l’envolta. Visita també del seu Museu Etnogràfic. Continuació cap a Osca. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda, acompanyats d’un guia local, visita a la ciutat on destaca: la seva catedral, ajuntament i el barri del Coso. A hora indicada, continuació cap a Saragossa, acomodació a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

06 desembre.- SARAGOSSA – BELCHITE – SARAGOSSA
PENSIÓ COMPLETA. ESMORZAR BUFFET i sortida cap a Belchite. Acompanyats d’un guia local recorrerem Belchite Vell, ja que es mantenen en peu les famoses ruïnes, bombardejat i arrasat durant la Guerra Civil. Sorprenentment, moltes d’aquestes ruïnes encara conserven la grandesa del passat, com les de l’església de Sant Martí de Tours, la torre del Rellotge, els arcs de la Vila i de Sant Roc. A continuació farem un recorregut pel Belchite Nou construït a mitjan el segle XX, amb carrers amples i rectes i amples places com la d’Espanya, seu de l’ajuntament i l’església. A hora convinguda retorn a l’hotel i DINAR. A la tarda farem un recorregut panoràmic per la ciutat de Saragossa. 2.000 anys d’història amb un impressionant llegat monumental en els seus carrers, ja que romans, musulmans, jueus i cristians van deixar la seva empremta en aquest lloc: ruïnes de la civilització romana com el Teatre; el Palau de l’Aljafería; esglésies d’estil mudèjar, declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO; joies del barroc com la basílica del Pilar; l’obra del genial Francisco de Goya … I també, el modern recinte de l’Expo 2008. Disposarem de temps lliure per recórrer el seu bell Mercat Nadalenc. Tot aquest mercat gira entorn de la Plaça del Pilar on es donen cita unes 40 casetes amb productes artesanals de la regió amb curiositats i idees per regalar per nadal. A hora indicada, SOPAR I ALOJAMIENT a l’hotel.

07 desembre.- SARAGOSSA – CALATAYUD – DAROCA – SARAGOSSA
ESMORZAR BUFFET i sortida en direcció cap a Calatayud. Farem la visita  amb guia local a la localitat, tradicional cruïlla de camins, és una bella ciutat, el passat es remunta a l’època romana. En el seu casc històric es conserven algunes de les millors mostres de l’arquitectura mudèjar d’Aragó. Visitarem la Plaça del fort, el Complex Jesuític, Santa Maria, Sant Andreu, Plaça Espanya, el Mesón de la Dolores, etc. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda sortida cap a la població de Daroca, un lloc carregat d’història. Quatre quilòmetres de muralles gairebé intactes, que segueixen el curs del riu Jiloca, són el llegat dels seus antics pobladors. Més enllà dels murs, el poble està envoltat de vinyes i camps de cereals que confereixen a l’entorn un aire menys defensiu. El traçat del seu casc històric és tortuós, ja que la vila s’obre pas robant terreny a les muntanyes Sant Cristòfol i Sant Jordi, el que afegeix encant al nostre passeig pels seus costeruts carrerons. En els seus carrers trobarem la Pastisseria de Manuel Segura, de 1874, una de les més antigues de país, que elabora els típics “baturricos”, rics bombons trufats amb xocolata negra. Farem un recorregut  pel centre de la població. A hora prudencial, tornada a Saragossa, SOPAR I ALLOTJAMENT.

08 desembre.- SARAGOSSA – ALCAÑIZ – MANRESA

ESMORZAR BUFFET CALENT i sortida cap a Alcanyís. Acompanyats d’un guia local recorrerem el nucli antic de la ciutat on el seu fascinant patrimoni històric-artístic comença a la plaça d’Espanya, bell conjunt medieval on es localitzen la llotja i l’edifici de l’ajuntament, obra mestra de l’arquitectura renaixentista. El seu ex col·legiata de Santa Maria la Major, és un temple de grans dimensions. També perviuen construccions militars com el castell dels Calatravos, transformat en l’actualitat en Parador de Turisme, en ell destaca. DINAR DE COMIAT. A la tarda, prossecució de el viatge fins arribar de nou a Manresa.

Preu per persona: 545€
Suplement habitació individual:  150€
Assegurança cancel·lació: 20€

VISITES INCLOSES:
ALQUÉZAR,  amb guia oficial
HUESCA, amb guia oficial
BELCHITE NOU, visita peatonal
BELCHITE VELL, visita peatonal amb guia oficial
SARAGOSSA, recorregut panoràmic
CALATAYUD, visita peatonal amb guia oficial
DAROCA, visita peatonal
ALCAÑIZ, visita peatonal

EL PREU INCLOU:
Autocar dotat de les últimes mesures de seguretat i confort
Guia acompanyant en tot el circuit
Hotel **** a Saragossa
esmorzar Buffet
PC en hotels i restaurants amb vi i aigua en dinars i sopars
Assegurança de viatge

EL PREU NO INCLOU:
Res no especificat
Tot tipus d’extres

EC

PREU: 545
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »