Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Cordoba, Spain. Interior Of The Mosque.

FESTA DE LA LLUM – SEVILLA I CÒRDOVA

4 dies. Sortida 21 de febrer de 2019 (dijous)

PDF
PREU: 620
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT


Dia 21 Febrer.-  TERMINAL – LLEIDA  – SEVILLA

Sortida de la nostre ciutat en direcció a l’estació de Lleida, on agafarem tren AVE destí a Sevilla.
Arribada sobre les 14.00 i trasllat a l’hotel i dinar. A la tarda tindrem temps lliure per passejar tranquil·lament pels principals carrers de l’animada ciutat. Sopar i allotjament.

Dia 22 Febrer.-SEVILLA

Esmorzar a l’hotel i visita amb guia local de la ciutat, amb l’entrada als Reales Alcázares i de la Catedral de Santa Maria de la Seu, impressionants construccions declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Tot seguit ens perdrem un moment pels carrerons de l’antiga Jueria de Sevilla, que va ser llar de la segona comunitat jueva més gran del país i que actualment correspon al barri de Santa Cruz. Visitarem la Giralda, imponent símbol de la ciutat que ens permetrà gaudir de les belles vistes de Sevilla a 98 metres d’altura….etc. Dinar i a la tarda, temps per passejar i acabar de conèixer la ciutat

Dia 23 Febrer.- SEVILLA – CÒRDOVA

Desprès d’esmorzar, sortirem direcció a Còrdova. Acomodació a l’hotel i dinar. A la tarda acompanyats d’un guia oficial, visitarem la ciutat, amb el seu centre històric i el Barri de la Judería. Sopar i allojament.

Dia 24 Febrer.- CÒRDOVA – LLEIDA – TERMINAL

Esmorzar a l’ hotel i sortida per visita amb entrada inclosa La Mesquita-Catedral de Còrdova que és el monument més important de tot l’occident islàmic i un dels més sorprenents del món. La Gran Mesquita consta de dues zones diferenciades, el pati o sahn porticat, on s’aixeca el minaret (sota la torre renaixentista), única intervenció d’Abd al-Rahman III, i la sala d’oració o haram. L’espai interior es disposa sobre un concert de columnes i arcades bicolors de gran efecte cromàtic. Cinc són les zones en què es divideix el recinte, corresponent cadascuna d’elles a les diferents ampliacions dutes a terme. Finalitzada la visita dinar i trasllat fins a l’estació de l’AVE, per sortir sobre les 15.30 amb AVE fins arribar a Lleida, on agafarem trasllat privat que ens retornarà a la nostre terminal de sortida.

Serveis inclosos i no inclosos

EL PREU INCLOU

Trasllats Terminal-estació AVE -terminal
Tren AVE anar i tornar
Trasllats en bus entre Sevilla i Còrdova
Estada en hotels al centre
Règim de Pensió completa
Visites amb guia a Sevilla i Còrdova
Guia acompanyant durant tot el viatge.

NO INCLOU

En general res no especificat a l’apartat anterior
extres

Serveis no inclosos

  • Tot allò no especificat en l’apartat d’inclòs

Preu:

  • Preu per persona en habitació doble 620 €

PREU: 620
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »