Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Santiago De Compostela Cathedral - Galicia, Spain

GALÍCIA MÀGICA -ANY XACOBEO

8 dies. Sortida 14 de setembre de 2021 (dimarts)

PREU: 925
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP REDUÏT I GUIA ACOMPANYANT
ANY XACOBEO

 

DIA 1r. MANRESA – LOGRONYO – LEÓN
Sortida des de Manresa, direcció Lleida i Saragossa, fins arribar a Logronyo per dinar. Continuació del viatge per Burgos i arribada a León. Acomodació, sopar i allotjament.

DIA 2n. LEÓN – ORENSE, RÍAS BAIXAS
Esmorzar i continuarem viatge fins arribar Orense. Parada i dinar.
Els principals atractius d’aquesta ciutat són: la seva Pont Romà, la Capella de Sant Crist a la Catedral de Sant Martí i les Burgas, brolladors d’aigües termals situades al centre de la ciutat. A la tarda, Trasllat a l’hotel a Rias Baixas. Arribada, acomodació, sopar i allotjament.

DIA 3r. VIGO, PAZO DE CASTRELOS / CAMBADOS, CELLER D.O. RÍAS BAIXAS
Esmorzar. Al matí sortida cap a Vigo. Farem una visita panoràmica coneixent les principals artèries de la ciutat, com la Gran Via, Plaça d’Espanya o Plaça d’Amèrica. Parada a la Muntanya del Castro, des d’on contemplarem les impressionants vistes de la Ria de Vigo i la seva riba nord amb els pobles de Cangas do Morrazo i Moaña. Després visitarem el Pazo de Castrelos també conegut com Museu Quiñones de León. Aquest “Pazo”, palau habitat per la noblesa gallega, és un dels més ben conservats. Finalitzarem la visita al “Casc Borrissol”, on es troba la cocatedral de Santa Maria, la Plaça de la Constitució i el famós Mercat de la Pedra. Temps lliure per gaudir de les seves apreciades ostres i realitzar compres. Retorn a l’hotel per dinar. A la tarda visita a la vila de Cambados, bressol del famós vi d’albariño i declarada Conjunt Històric – Artístic pel seu valor arquitectònic, on destaca el Pazo de
Fefinans, les Ruïnes de Santa Mariña i la Torre de Sant Sadurniño. A continuació visitarem un celler de vi (DO Rias Baixas) per veure tot el procés d’elaboració de tan notable brou. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 4t. PONTEVEDRA, COMBARRO / O GROVE
Esmorzar. Al matí sortida a la ciutat de Pontevedra, on gaudirem d’un passeig pel seu nucli antic, visitant el Santuari de la Mare de Déu Pelegrina i a pocs metres d’aquesta, la plaça de la Ferreria i església Convent de Sant Francesc, des d’aquí podrem conèixer els diferents edificis del Museu i les belles i acollidores places de la Llenya i de la Verdura. Destaquen també les Ruïnes de Sant Domingo i la Basílica de Santa Maria. A continuació visitarem Combarro, Conjunt Històric Artístic des de 1973 i famós pels seus innombrables “hórreos” sobre la Ria de Pontevedra que envolten el seu casc històric de singular bellesa. Retorn a l’hotel per dinar. A la tarda visita a O Grove, coneguda com la capital del marisc. Pujarem al Mirador de la Muntanya A Siradella per gaudir d’unes boniques vistes. A continuació visitarem el Museu del salaó (entrada inclosa). La nostra següent parada serà el port de O’Grove on es troben els vaixells musclaires. Realitzarem un creuer per la ria, amb degustació de musclos. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 5è. PADRÓN / ÉZARO, FISTERRA – SANTIAGO DE COMPOSTEL.LA
Esmorzar. Sortida cap a les Rias Altas. Primera parada a Padrón on podrem veure el famós “Pedrón” on la tradició explica que es va amarrar la barca de pedra que portava les restes de l’Apostol Santiago. Continuem cap al nord per visitar la Cascada de Ézaro, que forma el riu Xallas a la seva desembocadura al mar, únic a Europa. Trasllat a Finisterre, on podrem gaudir de l’ambient mariner, del seu port i els seus carrers. Dinar en restaurant. Trasllat al Far de Finisterre, on gaudirem d’unes impressionants vistes de la costa al lloc que els romans consideraven el fi de el món. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 6è. LA CORUNYA / SANTIAGO DE COMPOSTEL·LA
Esmorzar.  i sortida per visita de La Corunya, coneguda com “la ciutat de vidre” per les seves famoses galeries modernistes. Gaudirem amb una panoràmica per la ciutat recorrent el seu passeig marítim amb parada a la Torre d’Hèrcules. Far d’origen romà encara en funcionament. Les platges de Orzán i Riazor. La “cidade” vella, com a punts d’interès turístic podem assenyalar Porta Reial, la plaça de María Xiula o plaça major, autèntic cor de la ciutat. Retorn a l’hotel per dinar. A la tarda visita amb guia oficial a el casc històric de Santiago de Compostel·la, on destaca la Plaça de l’Obradoiro, Pazo de Raxoi, Hostal dels Reis Catòlics, la catedral i el Pòrtic de la Glòria, Plaça de Platerías i Plaça de la Quintana . Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 7è. SANTIAGO DE COMPOSTEL·LA – VALLADOLID
Esmorzar a l’hotel. Sortida per Orense, amb dinar en ruta, per arribar a Valladolid, capital de provincia, amb nombrosos monuments religiosos medievals, amb una plaça major porticada i banyada pel riu Pisuerga.
Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 8è. VALLADOLID – MANRESA
Esmorzar a l’hotel. Sortida per iniciar el viatge de tornada amb direcció a Manresa, amb parada en ruta per dinar de comiat.

PREU PER PERSONA: 925€
Suplement individual: 222€
Grup mínim 20 persones

EL PREU INCLOU

• Viatge en còmode autocar
• Guia acompanyant durant tot el viatge
• Estada en hotels *** (a Santiago, degut a l’any Xacobeo, es possible que sigui a voltants)
• Pensió completa
• Begudes (aigua i vi) en els àpats.
• Mariscada Gallega
• Queimada a l’hotel
• Guia oficial ½ dia a Santiago de Compostel·la.
• Visita el celler D.O. Rías Baixas amb tast.
• Entrada al Pazo de Castrelos.
• Assegurança mèdica i de cancel.lació.

 

EXCURSIONS INCLOSES:
• Ourense: ½ dia
• Vigo, Pazo de Castrelos: ½ dia
• Cambados, Bodega DO Rías Baixas: ½ dia
• Pontevedra, Combarro: ½ dia
• Grove, St. Vincent: ½ dia
• Grove, Creuer per la ría amb degustació de musclos
• Padrón, Ézaro, Fisterra: dia complet
• La Corunya: ½ dia
• Santiago de Compostel·la ½ dia.

PREU: 925
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »