Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Ribera Sacra – Depositphotos 523126494 XL2

GALICIA – RIBEIRA SACRA

7 dies. Sortida 11 de juliol de 2022 (dilluns)

PDF
PREU: 1235
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT
CIRCUIT EN AUTOCAR

 

DIA 11.- TERMINALS – OURENSE
Sortida a primeres hores del matí en direcció a Saragossa, Soria, Aranda de Duero. Dinar en ruta i continuació per Valladolid, Benavente i fins arribar a la ciutat d’ Ourense. Acomodació al nostre cèntric hotel. Sopar i allotjament

DIA 12.- OURENSE CAPITAL I BANYS TERMALS
Esmorzar a l’hotel, aquest matí farem la visita al centre de la ciutat, per a conèixer la capital termal i interior de la Catedral, i un passeig caminant pel riu i els ponts. Dinar en restaurant. A la tarda gaudirem d’un relaxant bany termal de la zona. En acabar tornada a l’hotel pel sopar i allotjament.

DIA 13.- RIBADAVIA – BODEGA D.O. – I RIBEIRO – CARBALLIÑO – ALLARIZ – CELANOVA
Esmorzar a l’hotel i sortida per a fer una visita guiada a la població de Ribadavia. A continuació visitarem una Bodega típica de la zona on ens explicaran la importància de la D.O Ribeiro a la regió. El dinar ens el serviran a un restaurant típic de Carballiño, la capital del pop, on el degustarem. A la tarda visitarem aquest poble i la seva impressionant Església de la Vera Cruz. A continuació ens dirigirem a la població d’Allariz, una de les més belles de Galícia i que avui coneixerem, a més, visitarem el seu interessant Museu del Cuiro. Seguirem fins a Celanova , on visitarem el seu Monestir i Capella de Sant Miquel del s.X. Tornada a l’hotel pel sopar i allotjament.

DIA 14.- RIBEIRA SACRA OURENSANA
Esmorzar. Avui visitarem la Ribeira Sacra gaudint d’una ruta pels monestirs gallecs, com el de San Estevo, San Pedro de Rocas,…. També podrem contemplar el paisatge des dels miradors entre castanyers. Dinar en restaurant de la zona de plats tradicionals. A la tarda visitarem la famosa localitat de Castro Candelas, amb el seu Castell. Tornada a Ourense, sopar i allotjament (avui farem l’autèntic “conxuro de la queimada”)

DIA 15.- RIBERA SACRA LUCENSE
Esmorzar i sortida cap a la Ribera de Lugo. Visita del convent romànic de les Bernardas de Ferreira de Pantón. Seguidament visitarem la zona monumental de Monforte de Lemos, amb la muralla, el parador, la Torre de l’homenatge, etc. Dinar en un restaurant autèntic de la zona. A la tarda gaudirem d’un passeig en catamarà pel Sil. Parada en un mirador per admirar el Canyó del Sil i les bancades de ceps de l’anomenada viticultura heroica. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 16 – OURENSE – ZAMORA – TORDESILLAS
Esmorzar i sortida en direcció Zamora. Arribada a la ciutat i dinar. A la tarda seguirem fins a Tordesillas, visita guiada pel seu centre històric. La nit la farem al seu Parador Nacional. Sopar i allotjament.

DIA 17 – TORDESILLAS – TERMINALS
Esmorzar al Parador i sortida tot travessant la comunitat de Castella-Lleó fins arribar a Aragó. A la població de Calatayud és on dinarem. En acabat continuació fins arribar a les nostres terminals.

 

Preu per persona:  1.235€
Supl. habitació individual: 196€

 

AQUEST PREU INCLOU :

  • Sortida des de Manresa (mínim 4 persones) 
  • Autocar última línea
  • Hotel de 4****centre ciutat i Parador Nacional
  • Pensió completa amb vi i aigua als àpats
  • Guia acompanyant i Guia local
  • Totes les excursions anomenades
  • Visita Bodega D.O. Ribeiro, Banys Termals, Església de la Vera Cruz,Entrada Catedral, Museu del Cuiro, Monestir de St. Miquel, Convent Bernardas, Passeig catamarà, Col.legi Escolapis, Monestirs Ribeira, Castell Castro Candelas, Visita Tordesillas)
  • Assegurança bàsica de viatge i de cancel·lació

 

NO INCLOU : Extres personals a l’ hotel –  Tot allò no detallat en l’apartat INCLOU

PREU: 1235
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »