Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Poznan

GRAN TOUR DE POLÒNIA

8 dies. Sortida 11 de juliol de 2019 (dijous)

PDF
PREU: 1605
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT

DIA 11.- TERMINAL – BARCELONA- VARSOVIA.
Sortida de les nostres terminals en direcció a l’aeroport de Barcelona. Tràmits a l’aeroport i embarcament a l’avió destinació Varsòvia . Arribada, assistència i trasllat a l’ hotel. Sopar i allotjament.

DIA 12.- VARSÒVIA- GDANSK.
Esmorzar. Visita panoràmica de Varsòvia, situada entre les dues ribes del riu Vístula i que abans de la II Guerra Mundial va ser bressol de la més gran comunitat jueva d’ Europa. Començarem la visita amb la Ruta Reial, que ens permetrà admirar el Parc de Lazienki amb el seu Palau sobre l’ aigua, el monument de Chopin i el seu casc antic, patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, reconstruït després de la II Guerra Mundial. En aquest casc antic, cal destacar-hi la Plaça del Castell Reial, la Catedral de Sant Joan, la Plaça del Mercat, “La Barbacana” i el monument de l’ aixecament de Varsòvia. Dinar. A la tarda sortirem en direcció a Gdansk, ciutat que sorprèn pels seus monuments d’arquitectura burgesa, religiosa, militar i portuària, amb un passat de deu segles de fascinant cultura i tortuosa història. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 13 .- TRICIUTAT: GDANSK : PORT DEL BÀLTIC.
Esmorzar i visita de la ciutat de Gdansk amb el carrer Dluga, característic per les seves pintoresques cases d’estil gòtic, la font de Neptú, símbol de la ciutat, la Mansió de Artus i l’ Ajuntament. Continuarem cap a la Catedral de Oliwa, famosa pel seu òrgan d’ estil rococó on sentirem un concert. Dinar en restaurant local. Tarda lliure per seguir disfrutant dels seus carrers i botigues repletes d’àmbar. Sopar i allotjament a l’ hotel.

DIA 14. GDANSK- MALBORK- TORUN-POZNAN.
Esmorzar. Sortida en direcció a Malbork, on visitarem el seu castell, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, i que alberga l’ antiga seu de la gran contramestre de l’Ordre dels Cavallers Teutònics i considerada la major construcció medieval d’ aquest estil en tota Europa. Continuarem la ruta cap a Torun, una de les ciutats culturals més important de Polònia, on hi nasqué el científic Nicolau Copèrnic l’any 1473. Destaquen l’Ajuntament del segle XII i la ciutat vella. Dinar. A la tarda seguirem cap a Poznan. Acomodació a l’ hotel, sopar i allotjament.

DIA 15.- POZNAN- WROCLAW.
Esmorzar. Començarem la jornada amb la visita panoràmica de la ciutat de Poznan; el casc antic amb la Plaça del Mercat, la Torre de l’Ajuntament i el carrer de Sant Martí, patró de la ciutat. Seguirem amb un recorregut a través dels edificis més importants de la ciutat: el Museu Arqueològic, el Palau de Grokow, l’església dels jesuïtes, la Biblioteca Raczynski, el “Collegium Maiaux”, el Teatre de l’Òpera i la Universitat de Mickiewicz. Dinar. Continuació en direcció a la ciutat de Wroclaw, fundada l’ any 1241 en la cruïlla d’ importants rutes comercials. Realitzarem una visita de la ciutat, remarcant la seva part més antiga, on cal destacar-hi el casc antic, l’Ajuntament, considerat una perla d’estil gòtic silecià, i la catedral D’Ostrow Tumski. Acomodació a l’ hotel, sopar i allotjament.

DIA 16.- WROCLAW- CZESTOCHOWA-AUSCHWITZ – CRACOVIA.
Esmorzar. Sortida en direcció Czestochowa, on a l’ arribada visitarem el Monestir de Jasna Góra, el santuari més famós de tota Polònia, degut a la miraculosa imatge de la Verge de Czestochowa, anomenada també “Madonna Negra”. Dinar en ruta. Continuació cap a Auschwitz, per realitzar la visita del camp de concentració construït pel règim de l’Alemanya Nazi durant la II Guerra Mundial i que posteriorment ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. En acabar la visita, ens dirigirem a Cracòvia. Arribada, sopar i allotjament a l’ hotel.

DIA 17.- CRACOVIA.
Esmorzar. Visita de la ciutat de Cracòvia, antiga capital de Polònia i actualment considerada el centre cultural del país. La visita consta del turó Wawel amb el Castell Reial; la Catedral Gòtica amb les seves espectaculars capelles, criptes i sarcòfags dels reis i ducs polonesos; els casc antic i la plaça del Mercat, una de les més grans d’Europa; la famosa llotja de los “Paños” o “Sukiennice”, que acull en el seu interior petites botigues d’artesania i una nombrosa col·lecció de pintura polonesa; l’ Església de Santa Maria la qual conté elements d’ art gòtic, renaixentista i barroc i que posseeix l’altar de Wit Stwosz, joia de l’ art gòtic. Dinar. Tarda lliure per a poder gaudir tranquil·lament de la ciutat de Cracòvia. Sopar en un restaurant jueu amb música klezmer. Allotjament.

DIA 18.- CRACOVIA – WIELICZKA- CRAVOVIA-BARCELONA – TERMINAL
Esmorzar a l’hotel. Sortirem en direcció a Wieliczka per a realitzar la visita de les Mines de Sal, una meravella única al món i considerada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Veurem les cambres originals on s’arrencava la sal, les capelles úniques amb relleus i escultures esculpides en la pròpia sal pels miners, les grutes de vidre i els llacs subterranis a 250 metres de profunditat. En acabar la visita, retorn a Cracòvia. Dinar i a trasllat a l’aeroport. Tràmits de facturació i embarcament en el vol amb destinació Barcelona. Arribada i trasllat a les nostres terminals.

Serveis inclosos:

 • Trasllat de les nostres terminals a l’aeroport anada i tornada
 • Vol anada i tornada des de Barcelona
 • 7 nits Hotels 4**** durant tot el circuit
 • 7 esmorzars, 7 dinars i 7 sopars
 • Totes les visites especificades a l’itinerari
 • Visites amb guia local: Varsòvia, Torun, Malbork, Poznan, Wroclaw, Czestochowa, Auscwitz, Cracòvia i Wieliczka .
 • Entrades: concert a la Catedral de Oliwa Malbork, Czestochowa, Auscwitz, Wieliczka amb ascensor
 • Guia de parla espanyola
 • Guia acompanyant de l’agència
 • Assegurança d assistència en viatge i cancel·lació
 • Taxes d’aeroport ( 50 € a confirmar a l’emetre els bitllets )

Serveis no inclosos

Extres a l’ hotel – Begudes – Propines – Visites o entrades no especificades a l’itinerari – Tot allò no especificat a l’apartat Inclou.

Preu:

 • Preu per persona en habitació doble 1.605 €
  Suplement habitació individual: 305€

PREU: 1605
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »