Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

MOSTAR Depositphotos 64627493 XL

GRAN TOUR DELS BALCANS: “SÈRBIA – MACEDÒNIA – ALBÀNIA – MONTENEGRO i BÒSNIA”

10 dies. Sortida 1 de juliol de 2022 (divendres)

PREU: 2285
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP REDUÏT  I GUIA ACOMPANYANT

SERBIA – MACEDÒNIA – ALBANIA – MONTENEGRO i BÒSNIA 

 

1er. dia  MANRESA – BARCELONA – BELGRAD
Trasllat fins a l’aeroport de Barcelona, on desprès dels tràmits de facturació, sortirem en vol destí a Belgrad.
A l’arribada, recepció a l’aeroport i trasllat fins a l’hotel. Sopar i allotjament.

2n dia.- BELGRAD – SKOPJE
Esmorzar i sortida per visita de la ciutat, acompanyats del guia local, durant la que veurem entre altres, la fortalesa Kalemagdan i el carrer comercial Knez Mihailova.
Un cop finalitzada la visita, dinarem en restaurant i seguidament creuarem la frontera de Macedònia, per arribar a Skopje, la seva capital. Acomodació  l’hotel i sopar.

3r. dia.- SKOPJE –  TETOVO – OHRID 
Esmorzar i sortirem passejant per el seu casc antic, amb la fortalesa de Kale i el gran basar, així com el pou Alejandro Magno i la casa memorial de la Mare Teresa, on farem visita amb entrades incloses-
Dinar en restaurant i a la tarda sortirem direcció Tetovo, on visitare l’anomenada mesquita “colorida”. Continuarem viatge fins arribar a Ohrid. Acomodació, sopar i allotjament a l’hotel.

4t. dia.- OHRID – TIRANA 
Desprès d’esmorzar, començarem el dia fent un passeig en vaixell per el llac Ohrid, un dels més antics i profunds del món. A continuació farem una passejada per la ciutat i veurem els llocs dem és interès com per exemple la fortalesa del Rei Samuel, l’esglèsia de San Periblebtos. Dinar en restaurant.
A la tarda continuiarem fins arribar a Triana. Sopar i allotjament.

5è dia.- TIRANA – KRUJE – SHKORDER – BAR – PODGORICA
Esmorzar i sortida cap a la ciutat de Kruje, on farem visita amb guia local, a la ciutat de l’heroi nacional Skanderbek.  Dinar en restaurant.
A la tarda continuarem fins a la ciutat més al nord d’Albània, anomenada Shkoder, per fer un recorregut guiat per la fortalesa de Rozafa, i creuarem la frontera de Montenegro, fent una parada a Stari Bar i saber una mica més de la vida en segles passats.
A la tarda arribarem a Podgorica, acomodació, sopar i allotjament a l’hotel.

6è dia.- PODGORICA – CETINJE – NJEGUSI – KOTOR – PERAST – PODGORICA
Esmorzar i sortida cap a Cetinje, antiga capital, on visitarem el Palau Reial -entrades incloses-, i continuarem direcció al poblet de muntanya de Njegusi, on tindrem l’oportunitat de provar el famòs pernil cuit.  Una carretera panoràmicaúnica ens conduirà fins al fiord de Kotor. Seguirem fins a Perast on agafarem el vaixell fins a la illa del Monestir de “Ntra. Señora de las Rocas”. Finalitzada la visita, retornarem a Podgorica. Sopar i allotjament a l’hotel.

7è dia.- PODGORICA -DUBROVNIK – MOSTAR 
Esmorzar i desrpès de creuer la frontera amb Croàcia, arribarem a Dubrovnik, l’anomenada “Perla de l’Adriàtic” , on farem una visita guiada per els llocs més importants, com la Catedral o la muralla de la ciutat, amb entrades incloses al MOnestir Franciscà.  Tindrem una mica de temps lliure per acabar de desocbrir aquesta “perla” i tot seguit,  dinar en restaurant.
A la tarda sortirem cap a la ciutat Bosnia de Mostar. Acomodació, sopar i allotjament a l’hotel.

8è dia.- MOSTAR – SARAJEVO 
Esmorzar i visita amb guia local a la ciutat on entre altres, veurem el seu famós pont i visitarem la Casa Turca -amb entrades incloses-
Dinar en restaurant i a la tarda, sortida direcció a Sarajevo, on farem visita amb guia local, amb entrades incloses al “Tinel de la Vida”:
Sopar i allotjament a l’hotel.

9è dia.-  SARAJEVO – TUZLA – BELGRAD
Desprès d’esmorzar, ens dirigirem a Tuzla,  on farem breu parada a la que va ser el més gran proveïdor de sal de l’antiga Iugoslàvia. Dinar en restaurant i a la tarda arribada de nou a Belgrad. Acomodació, sopar i allotjament a l’hotel.

10è dia.- BELGRAD – BARCELONA – MANRESA
Esmorzar i a la hora cnvinguda, sortida cap a l’aeroport per agafar vol de retorn a Barcelona.
A l’arribada, recollida d’equipatge i trasllat fins a Manresa.

 

Preu per persona:
Grup mínim 15 places: 2.285,00€

 

 

PREU: 2285
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »