Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Alhambra 6fy3vuh2v47vqt3tniuxahna4a 3  Pagina Oficial

GRANADA EN AVE

4 dies. Sortida 24 d'abril de 2021 (dissabte)

PREU: 895
INFORMACIÓ / RESERVA

Viatge en grup i guia acompanyant

 

Dia 1r  MANRESA – BARCELONA – GRANADA – ALBAICIN – SACROMONTE
Sortida des de Manresa per agafar tren Ave directe des de l’estació de Sants a les 07.30 hrs. Després 6,30 hrs arribada a Granada. Trasllat a l’hotel. Dinar inclòs. A la tarda farem una visita panoràmica de la ciutat amb guia local, visitarem també el Albaicín i Sacromonte amb temps per visitar les seves famoses coves i admirar l’Alhambra majestuosa des del mirador de Sant Nicolau. Sopar en restaurant situat en aquesta zona. Allotjament.

Dia 2n GRANADA – LES ALPUJARRAS – TREVELEZ – GRANADA.
Esmorzar a l’hotel i sortida amb direcció a Las Alpujarras Granadines, visita de dia complet on passarem per Lanjarón, Orgiva, Pampaneira, Capileira fins Trevélez per visitar algun dels seus famosos assecadors de pernil. Dinar en restaurant “menú de Las Alpujarras”. Retorn a Granada. Sopar en restarurant de renom en el centre de la ciutat. Allotjament.

Dia 3r GRANADA – L’ALHAMBRA – TREN HOP ON / HOP OFF
Esmorzar. Al matí visitarem el llegat andalusí més important, el Palau de l’Alhambra. Passejarem pel seu interior, passant per El Pati dels Lleons i els Jardins del Generalife. Dinar en restaurant amb mirador sobre la ciutat de Granada. A la tarda continuarem visitant Granada amb el trenet hop on – hop off. Sopar especial de comiat als afores de la ciutat amb trasllat inclòs. Allotjament.

Dia 4t .- GRANADA – BARCELONA – MANRESA
Esmorzar. A peu amb el nostre guia la visita panoràmica de centre històric de la ciutat passarem per la Catedral on reposen les restes dels Reis Catolicos Isabel i Fernando, Plaça Isabel la Catolica, l’Alcaicería o antic mercat de la seda, etc. Dinar inclòs i sortida amb tren a les 15.30 amb direcció a Barcelona. Arribada a les 22.00 hrs aprox, i trasllat de nou fins a Manresa.

 

Preu per persona:  895€
Suplement individual: 120€

 

EL PREU INCLOU:

• Trasllats Manresa-estació-Masnresa
• Bitllet de tren au directe Barcelona-Granada-Barcelona
• Guia acompanyant des de l’estació de Sants
• Autocar modern i confortable, amb aire condicionat i vídeo
• 3 nits d’estada en hotel 4 **** hotel Abba o similar
• Allotjament en habitacions dobles amb bany o dutxa
• 7 àpats inclosos amb aigua i vi: 1 en hotel, la resta en restaurants especialment seleccionat per a aquest grup, tots ells amb encant i menús reforçats de qualitat
• Entrada a l’Alhambra
• Guia per a totes les visites i auriculars per a totes les visites indicades
• Assegurança de viatge i IVA


EL PREU NO INCLOU:
• Extres en hotels o qualsevol servei no indicat en l’itinerari.

 

 

PREU: 895
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »