Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

METEORA

GRÈCIA -ATENES/DELFOS/METEORA

8 dies. Sortida 7 d'octubre de 2019 (dilluns)

PDF
PREU: 2690
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP

7 Oct. Terminal / Barcelona / Atenes
• Dilluns • Dinar + Sopar
Trasllat des de la nostra terminal fina a l’aeroport de Barcelona on desprès de realitzar els tràmits de facturació, sortirem en vol regular destinació Atenes. Arribada i visita de la ciutat d’Atenes. Aquest circuit, ens permetrà observar el gran contrast existent entre la capital de la Grècia clàssica i la ciutat cosmopolita. Quant entrem a l’Acròpolis podrem admirar el Temple d’Atenea Nike, els Propileus, la bella geometria del Partenon, l’Erecteion amb el seu famós pòrtic de les Cariàtides. Visitarem el turó de Filopapo, el barri de Plaka, l’Arc d’Adriano, el parlament amb la Tomba del Soldat Desconegut i la ciutat moderna d’Atenes, la ciutat consentida dels Déus. Allotjament.

8 Oct. Atenes – Nàuplia – Olimpia
• Dimarts • Pensió Completa
Al matí sortida cap a Canal d’corintis (breu parada), seguirem cap a Micenes on visitarem l’Acròpolis, amb la seva imponent Porta de Lleons, la tomba d’Agamèmnon o dels Atreudes.
A la tarda, visitarem el Teatre d’Epidaure, el teatre de l’antiguitat amb millor acústica del món. Va ser dissenyat per Policlet el jove en el S. IV a.C. que va utilitzar un desnivell natural del terreny per construir-lo. Es conserva en perfecte estat ia l’estiu se celebra el Festival Anual de Teatre Heleno en el qual es representen tragèdies i comèdies clàssiques.
Breu parada a Nàuplia. Nauplia gaudeix d’un atractiu sense igual en les costes del mar Egeu. Es tracta d’una ciutat on podem veure atractius antics però també medievals. Aquesta vila grega té una orientació marítima privilegiada al golf d’Argos. Travessant el Peloponès central, arribem a Olímpia. Allotjament.

9 Oct. Olimpia – Delfos
• Dimecres • Pensió Completa
Els primers Jocs Olímpics de la història van tenir lloc en l’any 776 a.C. a la ciutat d’Olimpia, d’on prenen el seu nom. Estaven dedicats a Zeus.
Els Jocs Olímpics formaven part dels quatre Jocs Panhel·lènics celebrats a l’Antiga Grècia. Visita de les antigues instal·lacions de l’antic estadi Olímpic. Visitarem el Museu d’Olímpia que exhibeix les peces de l’Antiga Grècia trobades en les excavacions del Santuari d’Olímpia. Inaugurat el 1885, va ser el primer museu grec construït fora de la capital.
A la tarda passarem pel nou Pont Penjant, el més gran del món, i arribarem a Delfos. Allotjament a Delfos.

10 oct Delfos – Kalambaka
• Dijous • Pensió Completa
Per als antics grecs Delfos era el centre del món, per als nous viatgers, una de les parades més importants a l’hora de conèixer l’Antiga Grècia. Actualment, Delfos és un petit poble turístic situat en el vessant sud de la muntanya Parnàs, amb unes vistes sorprenents de la vall i el mar. Visitarem el Museu Local amb la seva famosa Estàtua “El Auriga de Bronze”, i el lloc arqueològic.
A la tarda, sortida cap a Meteora amb destinació a Kalambaka. Allotjament en Kalambaka.

11 Oct Kalambaka – Meteora – Atenes
• Divendres • Pensió Completa
Sortida cap a Meteora, es tracta d’un dels llocs més especials del món. Per a molts, raó més que suficient per visitar Grècia. És un panorama únic a la plana de Tesaliacon. Meteora vol dir “roques en l’aire”, una expressió que defineix perfectament el que trobarem allà. És un conjunt de penyals de pedra sorrenca formats sota el mar fa 30 milions d’anys. Aquestes fascinants formacions esculpides al llarg de la història van quedar al descobert en baixar el nivell del mar. Els monestirs emplaçats sobre les roques, és una cosa que no se’ls oblidés mai. Baixant sobre el mapa de Grècia, passarem les Termopilas, saludant pel camí al fidel rei espartà Leònides.
A la tarda, ens vam acomiadar d’un paisatge que en el seu si alberga tota la majestuositat del misticisme Hel·lènic, a Delfos, amb el Cristianisme dels Meteors. Retorn a Atenes on s’arriba al voltant de les 18:00 hrs. Allotjament a Atenes

12 oct Atenes
• Dissabte • Pensió Completa
Al matí sortida per a la visita del Nou Museu de l’Acròpolis. Es tracta d’una meravella de l’arquitectura moderna, que es troben total perspectiva amb els monuments de l’Acròpolis, on podrem observar les col·leccions de les troballes trobats en les excavacions adjacents a la mateixa.
A la tarda, sortida cap a Cap Sounion. En el punt més meridional de l’Àtica, a uns 70 km. D’Atenes, s’aixeca el Cap Sounion, un petit promontori, en el qual es troba el Temple de Posidó, ja peus del qual s’estén la Mar Egeu, centre de les grans cultures de la humanitat. Des d’aquí es pot contemplar una de les postes de sol més famoses de tota Grècia. Retorn a Atenes i trasllat a l’hotel, parada per als que vulguin estar al centre per a compres. Retorn a l’hotel per compte del client. Allotjament a l’hotel.

13 oct Atenes (creuer d’1 dia)
• Diumenge • Pensió Completa
trasllat a l’port de Pireu. Sortida per al creuer d’1 dia.
Sortida des del port de Pireu, al golf Sarònic, per visitar les illes de Aegina, Hydra i Poros.
Aegina: Aquesta illa compta amb assentaments humans des del 2.500 A.C., i va ser dominada per doris, aqueus, romans, bizantins, catalans, venecians i turcs. Arribada al seu port natural, amb temps lliure per passejar pels seus carrerons. A les 11:30 embarcament i dinar.
HYDRA: Petita illa de 55 km2, que no té cotxes, amb blanques casa davant del blau de la mar, que mostren la riquesa d’aquest poble, on viuen diversos armadors grecs. Temps per passejar i fer compres.
PORUS: Aquesta illeta aquesta situada davant del Peloponès. Té unes boniques cases que pugen escalonadament pel vessant de les muntanyes.
Retorn a Atenes a la tarda.
A la nit sopar de comiat en un restaurant típic al barri de Thissio on gaudirem del menjar grega. Retorn a l’hotel. Allotjament.

14 oct Atenes – Barcelona – Terminal
• Dilluns • Esmorzar
A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport d’Atenes per sortir en vol regular a Barcelona. Arribada i trasllat fins a la nostra terminal de sortida. Fi d’aquest viatge, del que esperem guardin un bon record.

Serveis inclosos i no inclosos

Serveis inclosos:

 -Trasllats terminal / aeroport de Barcelona / Terminal
 – Guia acompanyant des de Barcelona
– Bitllet aeri, Barcelona / Atenes / Barcelona
– 07 nits d’allotjament als hotels seleccionats o similars
– Règim alimentari de pensió completa
– 07 esmorzars, 07 dinars i 07 sopars (1 sopar de comiat)
– Visites com s’indica en l’itinerari
– Guia local de parla castellana
– Entrades: Acropolis, circuit per Meteora, nou museu Acropolis, Cap Saunio
– Propines a xofer i guia
– Regal de comiat
– taxes aeroport
– Assegurança de viatge i cancel.lació
– Bossa de viatge.

Serveis no inclosos

– Maleters
– Begudes en els menjars
– Com no indicat en l’apartat anterior

Preu:

  • Preu per persona (amb mínim 15-19 persones: 2.690€
  • Preu per persona (amb mínim 20-25 persones: 2.425€

PREU: 2690
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »