Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Caryatids, Erechtheion Temple Acropolis, Athens Greece

GRÈCIA CLÀSSICA i CRUER 3 dies

7 dies. Sortida 28 de setembre de 2021 (dimarts)

PREU: 1653
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

 

28 SETEMBRE
PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – ATENES, POSTA DE SOL TEMPLE SÚNION
Trasllat a l’aeroport del Prat, per sortir en vol a les 07’00 h amb destinació Atenes. Arribada a les 11’25 h i trasllats al centre i dinar. A la tarda, excursió al Cap Súnion per visitar el majestuós Temple de Poseidon, situat amb impressionants vistes al mar Egeu, des d’on s’observa una de les millors postes de sol del món. Retorn a Atenes, sopar i allotjament a l’hotel.

29 SETEMBRE
ATENES – CANAL CORINT – TEATRE EPIDAURE – MICENAS – OLIMPIA
Esmorzar. Visita del Peloponès. Sortida cap a Corint i visita del seu estratègic canal de 6 quilòmetres que comunica l’Egeu amb el mar Jònic, inaugurat al 1893, però ja planificat per l’emperador Neró. Recorregut per la regió de l’Argòlida fins a Epidaure. Visita del museu i del seu espectacular teatre del segle IV aC. També coneixerem el seu estadi on es celebraven jocs cada quatre anys. Dinar. Després visita a la ciutat de Micenas, coneguda per la seva porta dels lleons, el tresor d’Atreo del rei Agamèmnon, un dels herois de la guerra de Troia. Sopar i allotjament a l’hotel.

30 SETEMBRE
OLIMPIA – DELFOS; TEMPLE APOLO
Esmorzar. Sortida en direcció a Delfos, ciutat coneguda com el centre del món pel seu antic oracle. Visita de la zona arqueològica, on destaca el Santuari d’Apolo i la font de Castalia. Després de dinar, visitarem el seu museu admirant la famosa auriga de Delfos, situat en un entorn meravellós a la muntanya mítica de la Grècia clàssica: El Parnàs. Sopar i allotjament a l’hotel.

1 OCTUBRE
DELFOS – KALAMBAKA – MONESTIRS DE METEORA
Esmorzar. Sortida cap a Kalambaka, ciutat coneguda per les seves oliveres mil·lenàries. Dinar. A la tarda, coneixerem les magnífiques formacions rocoses coronades amb els seus monestirs ortodoxos, visitarem els dos més importants, on podrem gaudir d’una impressionant bellesa natural. Sopar i allotjament a l’hotel.

2 OCTUBRE
METEORA – TERMÒPILAS – ATENES
Després d’esmorzar, ens dirigirem cap aquest congost, on tingué lloc la famosa batalla de marató. Visita detallada on podrem contemplar l’estàtua del rei espartà; Leonidas. Dinar. A la tarda, continuació cap a Atenes, Passejarem pel típic barri de la Plaka per gaudir dels seus carrerons i realitzar compres. Sopar i allotjament a l’hotel.

3 OCTUBRE
CREUER 3 ILLES MAR EGEU: PORUS, HYDRA I EGINA
Esmorzar. Trasllats al famós port del Pireu per realitzar un creuer pel mar Egeu. Visitarem Porus, d’una bellesa excepcional, paradís verd ple llimoners i tarongers. Després cap a Hydra, recorregut pels seus petits carrerons, esplèndides mansions i agradables tavernes que ens recordarà que fou antic refugi de pirates. Dinar al vaixell. A la tarda, arribada a l’illa d’Egina, pintoresc port de pescadors, el seu mercat flotant de fruites i gaudirem de la seva tradicional música en alguna taverna. Retorn a Atenes. Sopar i allotjament.

4 OCTUBRE
ATENES – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Visita completa de la ciutat amb la famosa Acròpolis, el seu museu, el Partenón, Erecteón i pòrtic de les Cariàtides, el Temple Olímpic de Zeus, etc. Dinar. També assistirem al canvi de guàrdia al Parlament grec. Visita panoràmica als monuments més importants de la ciutat; Arc d’Adriano, Palau de la Presidència de la República, Parlament, monument al soldat desconegut, acadèmia d’Atenes, Biblioteca Nacional, Plaça Sintagma, etc. Finalitzada la visita, trasllat a l’aeroport per sortir en vol a les 22’30 h cap a Barcelona. Arribada i trasllats al nostre punt d’origen.

 

PREU PER PERSONA :  1.525 €  + Taxes 128 €
Suplement habitació individual: 287 €

 

SERVEIS:

 • Vols directes Barcelona – Atenes -Barcelona. Facturació d’una maleta 23kg.
 • Pensió Completa.
 • Hotels 4*, 3 nits Atenes, 1 nit a Olimpia, 1 nit a Delfos i 1 nit a Meteora.
 • Expert guia acompanyant de Viatjalia Destins.
 • Servei de ràdio-guies a les totes les visites per mantenir la distància social.
 • Autocar privat amb seients assignats per mantenir la distància de seguretat.
 • Creuer 1 dia a les illes Saròniques: Poros, Hydra i Egina amb dinar i trasllats al port del Pireo.
 • Entrades i visites incloses : Acròpolis amb museu, Delfos, Olimpia, Epidauro, Micenas, 2 Monestirs de Meteora i Temple de Cap Sounión.
  *Suplement 50 € pels menors de 65 anys.
 • Trasllats punt d’origen – aeroport – punt d’origen.
  Descompte -30€ per no utilitzar aquest servei
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació, inclou nova normativa Covid-19.
  *Tots els restaurants i l’hotel segueixen les mesures higièniques i distàncies de seguretat marcades pel govern.

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

 • D.N.I. vigent.
 • CERTIFICAT DE VACUNACIÓ O PCR NEGATIU.
PREU: 1653
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »