Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

CRISTO REDENTOR

MERAVELLES DE BRASIL

11 dies. Sortida agost 2018

INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT


DIA 1. MANRESA · BARCELONA · SAO PAULO

Sortida de la nostra ciutat a les hores convingudes i de manera personalitzada cap a l’aeroport de Barcelona. Arribada i tràmits d’embarcament amb l’ajuda del nostre guia que ens acompanyarà tot el viatge. Sortida del vol de la Cia Lufthansa amb destinació a Frankfurt i Sao Paulo.

DIA 2. SAO PAULO · IGUAÇÚ

Després d’aterrar ens esperarem per embarcar amb un vol d’una Cia . local cap a Iguaçu. Arribada als voltants de les 10,30 hores (hora local). Recollirem maletes i ens traslladarem a l’hotel. Temps per descansar i dinar. A la tarda sortirem a explorar el costat brasiler de les cascades d’Iguaçu. Descobertes l’any 1541 per Àlvar Nuñez Cabeza de Vaca, aquestes cascades salten des d’un espadat de roques negres i vermelloses que contrastant vivament amb el verd tropical de la vegetació i escuma blanca dels salts d’aigua. Durant l’excursió passejarem per un seguit de passeres de fusta i camins dels quals es gaudeix d’una vista excel·lent de les cataractes. Les cascades d’Iguaçu estan formades per 270 salts d’aigua que es precipiten des d’una alçada de 80 mts i una amplada en semicercle de 2700 mts formant un quadre natural d’extraordinària bellesa. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 3. IGUAÇÚ

Esmorzarem a l’hotel i tot seguit començarem una excursió pel costat argentí de les cascades. Aquí iniciarem un espectacular recorregut que culmina al mirador de la cascada del Diable, una petita terrassa situada directament sobre els salts més espectacular d’Iguaçu. Continuarem el nostre recorregut pel Parc Nacional. Dinarem a un restaurant local i tornarem cap a l’hotel. Resta de tarda per gaudir de l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 4. IGUAÇÚ · MANAUS

Esmorzar a l’hotel i a l’hora convinguda trasllat cap a l’aeroport de Iguaçu per agafar el vol amb destinació a Manaus. A l’arribada a Manaus porta d’entrada a la selva tropical més gran del món. Capital de l’ Estat d’Amazones, la ciutat té un inventari extraordinari d’increïbles recursos naturals, representats pel 20% de reserva d’aigua dolça al món, un patrimoni energètic inestimable i grans dipòsits de minerals, petroli i gas. Manaus ha sorgit a la segona meitat del segle XVII amb la construcció del Fort de San José Barra, amb el propòsit de protegir la regió contra la invasió estrangera. La capital d’Amazones va ser la primera ciutat brasilera tenir llum elèctrica, drenatge pluvial, tractament d’agua i el clavegueram i el servei de tramvies elèctrics. Dinar a l’hotel. A la tarda sortirem en canoes per disfrutar dels sons de la selva amb la possibilitat de centrar-se en petits caimans . Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 5. MANAUS

Esmorzar a l’hotel. Al mati farem l’excursió “Encuentro de las Aguas” sortirem a bord d’un vaixell per fer la navegació pel riu Negro amb vistes a la ciutat de Manaus: Cúpula del Teatre Amazones, el port, els costums i els aspectes interessants de la vida local, incloïen cases sobre pilones. Arribada. Dinar a un restaurant local. A la tornada farem una parada per intentar pescar piranyes. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 6. MANAUS

Pensió completa. Al matí sortida en canoa (motoritzada o no), per aprendre els seus costums i tradicions dels habitants de la costa, anomenats “mestís” (entre indis blancs i amazònics). En el lloc s’explica l’història de la població amazònica.

DIA 7. MANAUS · RIO DE JANEIRO

Esmorzar i sortida cap a l’aeroport de Manaus per sortir en el vol amb destinació a Rio de Janeiro Arribada a Rio de Janeiro coneguda a tot el món, la segona ciutat més gran de Brasil i és la ciutat que atreu més l’atenció del món i l’admiració. Després de tot, no serà difícil trobar arguments que justifica que……. El Crist Redemptor va ser elegit una de les Set Meravelles del Món; La Samba és un dels ritmes més admirats; Rio té les festes més grans i excitants del món – Any Nou i el Carnaval. La riquesa cultural extraordinària, el paisatge i la gastronomia de Río de Janeiro son part d’aquest destí obligatori i una experiència. A l’arribada ens esperarà un autocar per portar-nos cap a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 8. RIO DE JANEIRO

Esmorzarem a l’hotel i després sortirem a descobrir aquesta metròpoli fascinant i anirem a pujar amb telefèric al Páo d’Azucar. L’ascens es fa per mitjà de dos moderns telefèrics suspensos per cables i moguts per rodes mecàniques, amb capacitat per 70 persones, que fan un recorregut en dues etapes: acabant a 396 metres sobre el nivell del mar. Des d’aquí podrem contemplar una excepcional panoràmica de la Badia de Guanabara, el bosc verd i humit, l’Atlàntic i la immensa ciutat de Rio als nostres peus. Dinarem a una charrusqueria local. A la tarda farem un passeig per les platges de Copacabana acompanyats pel nostre guia. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 9. RIO DE JANEIRO

Esmorzarem a l’hotel i sortirem cap a la fabulosa roca del Corcovado de 704 mts d’altitud. El cim està presidit per la colossal estàtua del Crist Redemptor, una de les postals més famoses de Río, de 30 mts d’alçada i 1145 tones de pes que, amb els braços oberts sembla donar la benvinguda als milions de turistes que visiten el país. Des del Corcovado podrem veure les platges de Copacabana, Ipanema i Leblon. Després passarem pel frondós bosc de Tijuca, veurem el famós estadi de Maracaná i passarem pel Sanbodromo on cada any durant el Carnaval, les diferents escoles de samba celebren la seva competició anual. Dinar a un restaurant local. A la tarda continuarem visitant la ciutat acompanyants pel nostre guia. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 10. RIO DE JANEIRO · FRANKFURT

Esmorzar i dinar a l’hotel. matí lliure. A la tarda als voltants de les 18,30 hores assistència a l’hotel per fer el trasllat cap a l’aeroport per sortir en el vol de la Cia. Lufthansa a les 22 .00 hores amb destinació a Frankfurt. Nit a bord.

DIA 11. FRANKFURT · BARCELONA · MANRESA

Arribarem a Frankfurt i connectarem amb el vol a Barcelona. Quan aterren a l’aeroport del Prat als voltants de les 18.00 hores, ens estarà esperant un autocar per portar-nos cap a la nostra ciutat, on donarem per acabat aquest viatge.

Serveis inclosos i no inclosos

Serveis inclosos

 • Trobada prèvia de tots els companys de viatge per conèixer el nostre guia acompanyant i rebre l’itinerari i els detalls finals del viatge.
 • Bitllet d’avió Barcelona – Sao Paulo.
 • Bitllet d’avió Sao Paulo – Iguaçu.
 • Bitllet d’avió Iguaçu – Manaus.
 • Bitllet d’avió Manaus – Rio de Janeiro.
 • Bitllet d’avió Rio de Janeiro – Barcelona.
 • Transport en bus privat pel grup.
 • Estada a règim de pensió completa als hotels 4*.
 • Visites esmentades a l’itinerari durant la estada a Iguaçu – Manaus – Rio Janeiro.
 • Guies locals de parla hispana durant les visites.
 • Taxes aèries.
 • Trasllats Manresa – aeroport de Barcelona – Manresa.
 • Guia acompanyant de l’agencia tot el viatge.
 • Assegurança de viatge i d’anul·lació.

Serveis no inclosos

 • Visites no citades a l’itinerari.

Preu:

 • Preu per persona: en elaboració €
INFORMACIÓ / RESERVA