Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

PARIS

BRETANYA · NORMANDIA · PARÍS

En elaboració. Sortida 15 de juny

INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT


15 JUNY. MANRESA · FIGUERES · PARÍS

Sortida de Manresa cap a l’estació de FIGUERES Vilafant, on prendrem el tren d’alta velocitat amb destí a PARÍS. Dinar lliure en el tren. Viatge de 6h 30 minuts, aproximadament, fins a l’estació de PARÍS Gare de Lyon. Arribada a primera hora de la tarda i trasllat a la Torre de Montparnasse –els gratacels més alt de la ciutat-. Mitjançant un ascensor ascendirem fins a la planta 56 des d’on, a més de 200 m. d’alçada, gaudirem d’una vista incomparable sobre la Ciutat de la Llum. Acomodació i sopar a l’hotel. Tot seguit ens traslladarem a les riberes del Sena per fer un creuer fluvial damunt d’un Bateau-Mouche, durant el qual gaudirem de la il·luminació dels principals edificis de les seves riberes –declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO-. A la seva fi, retorn a l’hotel i allotjament.

16 JUNY. PARÍS

Havent esmorzat realitzarem un recorregut panoràmic en autocar que ens permetrà veure la grandiositat de les dimensions de la capital francesa, i la rica fisonomia urbanística que la història li ha donat des d’època preromana -quan fou fundada com a “Lutetia”sobre una petita illa dins del Sena-, fins als projectes més avantguardistes del segle XXI. Recorrerem elegants boulevards i grans places com la Plaça de la Bastilla, l’Arc de Triomf, els Camps Elisis, la Plaça de la Concòrdia, la Magdalena, l’Òpera, la Plaça Vendome o els Jardins de les Tulleries. Ja a les riberes del Sena, travessarem el riu per anar a conèixer la “rive gauche”, on ens espera el docte Barri Llatí -símbol del maig de 1968-, amb la universitat de la Sorbona, el boulevard Saint Michel, l’il·lustre Panteó, els Jardins de Luxemburg, les esglésies del Sant Sulpici i de Saint Germain des Prés. Altre cop en el Sena vorejarem les seves ribes amb els característics “boquinistes” i arribarem a la gran esplanada dels Invàlids i el Camp de Mart, des d’on podrem gaudir d’una bonica vista de la Torre Eiffel -símbol de l’Exposició Universal de 1889-. A migdia dinarem en un restaurant de la ciutat i a la seva fi continuarem per l’autopista cap a la vall del Sena. Arribada a ROUEN -capital administrativa i històrica de l’Alta Normandia, i important port fluvial sobre el Sena entre la conca parisina i el Canal de la Mànega-. Sopar i allotjament a l’hotel.

17 JUNY. ROUEN · ÉTRETAT · ROUEN

Esmorzar i sortida cap a la Costa d’Alabastre –inspiració de tants pintors impressionistes- per a visitar la població d’ÉTRETAT, on podrem admirar els seus incomparables penya-segats i el famós Ull de l’agulla o Trompa d’elefant. A migdia tornarem a Rouen per dinar. A la seva fi visitarem, amb un guia local, el nucli històric de ROUEN, on entre altres espais coneixerem la seva majestuosa catedral -considerada la més alta de França i important edifici del període anglès a Normandia (acull el cor del rei anglès Ricard Cor de Lleo)-. Coneixerem també el seu entramat de carrers històrics on sobresurten el Gran Rellotge i la Plaça del Mercat Vell -on recordarem el tràgic final de Sta. Joana d’Arc-. Sopar i allotjament a l’hotel.

18 JUNY. ROUEN · PLATGES I LLOCS DEL DESEMBARCAMENT · ARROMANCHES · RENNES

Esmorzar i sortida cap a la Baixa Normandia. Durant el dia d’avui recordarem les operacions que tingueren lloc en aquestes platges el 6 de juny de 1944 -l’anomenat “dia D”-, en què les ofensives aliades aconseguiren fer recular les tropes nazis, iniciant-se així el final de la Segona Guerra Mundial. Visitarem indrets com la platja d’Omaha, la Punta d’Oc o el cementiri americà de Sant Llorenç, entre d’altres. A migdia arribarem a la població d’ARROMANCHES, on s’aixecà un port artificial que va permetre el desembarcament de material pesat, les restes del qual es poden veure encara avui. Dinarem i a la tarda visitarem el Museu del Desembarcament en el qual podrem reviure el transcurs de les operacions militars que es van produir durant el Desembarcament. Havent dinat iniciarem el viatge cap a RENNES -capital de Bretanya i sèu del Parlament bretó des de mitjans del segle XVI-. Sopar i allotjament a l’hotel.

19 JUNY. RENNES · DINAN · SAINT MALO · MONT SAINT-MICHEL · RENNES

Esmorzar i sortida cap DINAN. Visita d’aquesta població de magnífics aires medievals considerada la “joia de la Bretanya” en què hi sobresurten els suggerents carrerons de la ciutat vella plens de tipisme. A migdia ens dirigirem cap a l’elegant Costa Esmeralda i l’estratègica ciutat portuària de SAINT-MALO. Temps per a la visita d’aquesta població, destruïda gairebé en la seva totalitat durant la Segona Guerra Mundial i reconstruïda d’igual forma durant cinc anys. Dinarem en un restaurant de la Vila Vella i a la seva fi ens dirigirem cap a un dels indrets més màgics del nostre viatge: el MONT SAINT-MICHEL. Considerada la vuitena meravella del món per la seva original situació, damunt d’un illot rocós incomunicat de terra ferma segons la voluntat de les marees. Visita amb guia local del conjunt i de l’abadia romànico-gòtica, dedicada a l’arcàngel Miquel. Retorn a RENNES. Sopar i allotjament a l’hotel.

20 JUNY. RENNES · GUIMILIAU · PERROS GUIREC · PLOUMANACH · RENNES

Esmorzar i sortida cap a les terres del Parc Natural d’Armòrica. Al llarg del matí ens esperen uns paisatges suaus i ondulats, d’intensa verdor, enmig dels quals trobarem petits pobles com GUIMILIAU -famós pel seu recintes parroquial-. Visita del seu calvari -conjunt escultòric que representa la passió de Crist, de fort valor en la tradició bretona- i continuació, travessant la cornisa bretona, cap a PERROS GUIREC -estació balneària de la Costa de Granit Rosa- en la què dinarem. A la tarda ens acostarem a PLOUMANACH, i al seu far, des d’on un agradable passeig ens farà gaudir de les capricioses formes que la mar ha modelat en aquesta costa granítica rosa (es recomana calçat còmode). A una hora prudencial retor cap RENNES.

21 JUNY. RENNES · VANNES · NANTES · BORDEAUX

Esmorzar i sortida cap a la costa sud bretona on visitarem la població de VANNES. Salvaguardada dels bombardejos de la Segona Guerra Mundial, aquesta ciutat bretona ens oferirà un conjunt emmurallat amb peculiars racons de tipisme bretó, com és el cas de les diverses cases d’entramats de fusta dels segles XV-XVII, així com la seva Catedral -on descansa el valencià Sant Vicenç Ferrer-. Continuació cap a NANTES – important port fluvial a l’estuari del riu Loira i capital administrativa del País del Loire-. Dinar i visita, amb guia local, d’aquesta ciutat que al segle X es convertí en capital del Ducat de Bretanya i, des d’aleshores, en una floreixent ciutat, tal i com avui ens ho recorden el Castell dels Ducs de Bretanya i majestuosa Catedral de Sant Pere i Sant Pau. A la seva fi represa del viatge. Travessarem les terres de la Vendée i la Charente fins a BORDEUS. Sopar i allotjament a l’hotel.

22 JUNY. BORDEAUX · FOIX · MANRESA

Esmorzar i inici del camí de retorn. Seguirem la vall de la Garona fins a Tolosa i Foix. A migdia ens aturarem a Foix per dinar i tot seguit continuarem cap a Puigcerdà, Berga i Manresa. Arribada als nostres punts d’origen i fi dels nostres serveis.

Serveis inclosos i no inclosos

Serveis inclosos

 • Trasllat a l’estació de Figueres
 • Bitllet de tren TGV de Figueres a Paris 2ª classe
 • Circuit amb autocar
 • Estada als hotels a règim de pensió completa
 • Visites citades a l’itinerari
 • Entrades a Torre Montparnasse Paris, Passeig en Bateau Mouche, Museu Arromanches, Abadia St.Michel
 • 1 copa de vi i gerres d’aigua als àpats
 • Guies locals de parla castellana Rouen i Mont St Michel
 • Guia acompanyant tot el viatge
 • Assegurança de viatge

Serveis no inclosos

 • Tot allò no especificat.

Preu:

 • Preu per persona 1.395
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »