Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

SSUCv3H4sIAAAAAAAEAH1Ry26DMBC8V+o/IJ9BsjEqqB/RS49RDou9kFUAR7ZJFUX8e82rcaOqN8/sznp29v76kiSsBkeKvSf3GQVMXTc6b8GTGQLN041HTd5Ygm4mZ25aKsx58KNDF42oqXXeqPPlZLwJvIzaFXhsw5zfgs3DYcXJXliKQRFKjKUR58Z64XZqSv9RfgSDFv/Sf55vjxHr47jvCy0O6vYwGShtEXrnqcfYa/LkTZQ/M4/rY4r2t9ghrHEd1r/Y+cuj7Zc8tqYraTQRhlGTifK6GgWde0r2YknR0EYy409oI6zCYU0fEYPxi5NtAabDcWYopJBVlZeSl0LmvBAF248dzko69kp6VkguQUKhsgZrnhWNwKzS1VsmirysdaWV5k2IZfoG5fR2qXQCAAA=

EGIPTE

8 dies. Sortida 20 de maig de 2019 (dilluns)

PDF
PREU: 1780
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT


DIA 20 MAIG: TERMINA – BARCELONA – LUXOR

Sortida de la nostra terminal fins a l’eroport de Barcelona, on desprès dels tràmits d’emvarcament, sortida del vol ESPECIAL CHARTER DIRECTE a Luxor a les 13.30, arribada a les 19:30 (hora local). Tràmit de visat i trasllat al creuer Ms. Sara II / Princesa Sarak 5 * sup o similar. Temps lliure fins a l’hora del Sopar. Allotjament.

DIA 21 MAIG: LUXOR / VALL DELS REIS / Medinet Habu / COLOSSOS / KARNAK / LUXOR / ESNA  -Pensió Completa-

Esmorzar a bord. Sortida aviat al matí cap a la Vall dels Reis on es troben enterrats 62 faraons, a la riba oest del Nil. Continuem al temple de Ramsès III, un exemple magnífic de l’arquitectura de l’Imperi Nou que conserva múltiples relleus i algunes pintures. Passem pels Colossos de Memnon en el camí de tornada. Visita del temple de Luxor, construït per Amenofis III i Ramsès II al s. XVIII a.C. El temple va ser unit amb el temple de Karnak per la famosa avinguda de les esfinxs. Visita de Karnak amb els seus impressionants columnes, obeliscs i estàtues. Dinar a bord. Tarda de navegació. Sopar i allotjament.

DIA 22 MAIG: ESNA / Edfu / KOM OMBO / ASWAN   -Pensió Completa-

Esmorzar a bord. A l’arribada a Edfú, visita del temple construït per Ptolemeu III l’any 235 a.C. Destaca la seva façana en forma de talús sòlid. Està dedicat a Horus, el déu Falcó. Retorn al vaixell. Dinar i navegació fins Kom Ombo. Visita del temple dedicat al déu cocodril Sobek i a Horus el Vell. Navegació a Aswan. Sopar i allotjament.

DIA 23 MAIG: ASWAN / ABU SIMBEL / ASWAN    -Pensió Completa-

Sortida de matinada en bus per la visita als temples d’Abu Simbel per carretera. Esmorzar pícnic. Després de la visita tornada a Aswan, visitarem l’obelisc inacabat i la gran presa. Dinar. Temps lliure per gaudir del mercat. Sopar i allotjament.

DIA 24 MAIG: ASWAN / EL CAIRE  -Esmorzar i sopar-

Esmorzar a bord. Desembarcament. Continuació de les visites d’Aswan i l’illa Elefantina. Opcional: excursió als pobles nubis, visitant alguns temples a la vora del llac Nasser. Temps lliure i trasllat a l’aeroport per sortida del vol les 20:30 destí El Caire, arribada a les 21:45. Trasllat a l’Hotel Meridien Pyramids 5 * sup, sopar i allotjament.

DIA 25 MAIG: EL CAIRE / GIZEH / EL CAIRE   -Pensió Completa-

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Gizeh, als afores de Cairo. Visita del conjunt de les mítiques piràmides i l’Esfinx. Dinar. Visita de la piràmide esglaonada de Zoser a Sakkara i la necròpolis de Memphis. Retorn a l’hotel. Visita del Caire de nit, amb panoràmica pels barris i els seus monuments il·luminats. Sopar en restaurant. Allotjament.

DIA 26 MAIG: EL CAIRE   -Pensió Completa-

Esmorzar a l’hotel. Visita del museu Egipci, amb joies de més de 5.000 anys d’antiguitat, incloent el tresor de Tutankhamon. Dinar. Visita de la ciutadella de Saladí, la mesquita d’Alabastre i el barri copte, amb l’església Penjant, l’església d’Abu Serga i la sinagoga de Ben Izra. Acabem al basar Jan el Jalili. Retorn a l’hotel. Espectacle de llum i so a les piràmides de Gizeh i sopar en restaurant. Allotjament.

DIA 27 MAIG: EL CAIRE – BARCELONA -TERMINAL  -Esmorzar-

Esmorzar d’hora a l’hotel .. Trasllat a l’aeroport. Sortida del vol ESPECIAL CHARTER a les 8:00 destinació Barcelona, ​​arribada a les 12:30 i trasllat fins a la notre terminal de sortida.
FI DELS NOSTRES SERVEI

Serveis inclosos i no inclosos

Serveis inclosos

 

  Trasllats terminal – aeroport de Barcelona – terminal
 Bitllet d’avió en vol xàrter Barcelona – Luxor / Aswan – Cairo / Cairo – Barcelona
 Allotjament als hotels esmentats al Caire en habitació doble amb esmorzar.
 Règim alimentari segons indica l’itinerari.
 Visites del Creuer segons itinerari amb guia de parla hispana en privat per al grup.
Visites incloses:
 LUXOR Temple de Luxor, Temple de Karnak, Vall dels Reis amb 2 tombes, Temple Ramsès III Medinet Habu i Colossos de Memnon
 ASWAN Panoràmica de Aswan, illa Elefantina i presa d’Aswan Obeslico inacabat Temples d’Abu Simbel per carretera
 EL CAIRE Piràmides i Esfinx de Gizeh Entrada a una piràmide, Memphis i Sakkara, Tot Caire amb dinar, Cairo de nit, Espectacle de llum i so Gizeh
 Entrades als monuments indicats en l’itinerari
 Guia de parla hispana durant tot el viatge
Assegurança bàsica de viatge i cancel.lació
 ACOMPANYANT PER UN MINIM DE 20 PERSONES
 Documentació (1 per habitació)
 1 MOTXILLA + 1 PORTADOCUMENTS PER HABITACIÓ
 Taxes aèries i carburant
 Propines
 Visat

 

*Imprescindible passaport amb vigència mínima de 6 mesos.

Serveis no inclosos

 Despeses personals.

 Begudes en els àpats

 Esmorzars, Dinars i Sopars no esmentades com incloses

 Qualsevol servei addicional no esmentat en el programa

 Assegurances opcionals de viatge.

Preu: 1.780€


PREU: 1780
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »