Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

SSUCv3H4sIAAAAAAAEAH1Ry26DMBC8V+o/IJ9BsjEqqB/RS49RDou9kFUAR7ZJFUX8e82rcaOqN8/sznp29v76kiSsBkeKvSf3GQVMXTc6b8GTGQLN041HTd5Ygm4mZ25aKsx58KNDF42oqXXeqPPlZLwJvIzaFXhsw5zfgs3DYcXJXliKQRFKjKUR58Z64XZqSv9RfgSDFv/Sf55vjxHr47jvCy0O6vYwGShtEXrnqcfYa/LkTZQ/M4/rY4r2t9ghrHEd1r/Y+cuj7Zc8tqYraTQRhlGTifK6GgWde0r2YknR0EYy409oI6zCYU0fEYPxi5NtAabDcWYopJBVlZeSl0LmvBAF248dzko69kp6VkguQUKhsgZrnhWNwKzS1VsmirysdaWV5k2IZfoG5fR2qXQCAAA=

EGIPTE

8 dies. Sortida 13 de març de 2019 (dimecres)

PREU: 2050
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT


13 de març.-  Terminal / Barcelona / Caire
• Dimecres • Sopar
Sortida de la nostre terminal fins a  l’aeroport de Barcelona, ​​dues hores abans de la sortida. Encentro amb el nostre guia i sortida del vol regular amb destinació Caire, tràmits de visat i trasllat a l’hotel. Allotjament.

14 de març.-  El Caire
• Dijous • Pensió Completa
Al matí visita panoràmica de les Piràmides Keops, Kefren i Micerinos. Passeig pel recinte per apropar-nos a L’Esfinx i a cadascuna de les tres piràmides; opcionalment es podrà entrar per veure les càmeres funeràries. Accedirem a una zona més alta per contemplar una impressionant vista panoràmica d’aquestes construccions que han sobreviscut al pas del temps. A la tarda visita de Memphis i Sakkara. Allotjament a l’hotel.

15 de març.- Caire
• Divendres • Pensió Completa
Dia destinat a la visita de la ciutat del Caire, en la qual veurem el Museu, la Mesquita, la Ciutadella, la Mesquita Alabastre, el Barri Copte i el Basar. Allotjament.

16 de març.- Caire / Luxor
• Dissabte • Pensió Completa
A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport per sortir en vol domèstic amb destinació Luxor. Arribada i assistència del nostre personal. Trasllat al vaixell per començar el creuer pel Nil. A la tarda, visita del Temple de Luxor, dedicat al déu Amon Ra i situat al centre de la ciutat. Nit a bord.

17 de març.- Luxor / Esna / Edfú
• Diumenge • Pensió Completa
Visita de la Necròpolis de Tebas, a la riba occidental del Nil: Vall dels Reis, Temple de Medinet Habu, Temple de Deir el Bahari (el de la reina Hatshepsut), acabant la mateixa en els Colossos de Memnon. A continuació visita del Temple de Karnak, meravellosa obra de l’Egipte Faraònic dedicat al déu Amon Ra. Navegació cap a Esna per creuar la resclosa. Navegació cap a Edfú, ciutat situada a la riba occidental del riu Nil. Nit a bord.

18 de març.-  Edfú / Kom Ombo / Aswan
• Dilluns • Pensió Completa
Al matí sortida en calesses per a la visita al temple de Edfu dedicat al Déu Horus: construït sobre un altre temple més petit, és al costat de Karnak el segon temple en majors dimensions i més ben conservat, ja que durant anys aquest temple va estar enterrat sota la sorra del desert. Retorn al vaixell i navegació cap a Kom Ombo. Visita del temple ptolomeic de Kom Ombo imponent construcció a la vora del Nil, és conegut també com el temple de Sobek i Haroeris. Navegació cap a Aswan. Nit a bord.

19 de març  Aswan
• Dimarts • Pensió Completa
Al matí farem l’excursió a Abu Simbel en autocar. Retorn al vaixell. Visita de la Pedrera de Granit, Obelisc inacabat i la Gran Presa, veritable meravella de l’enginyeria tècnica i d’importància cabdal per al desenvolupament d’Egipte. Possibilitat de realitzar la visita al Temple de Philae. A la tarda Passeig en faluca voltant de l’illa Elefantina. Nit a bord.

20 de març.-  Aswan / El Caire / Barcelona / Terminal
• Dimecres • Esmorzar
A l’hora prevista trasllat a l’aeroport per sortir en vol domèstic amb destinació al Caire. Arribada i enllaç amb el vol, amb destinació Barcelona. Arribada i trasllat fins a la nostre terminal.

Serveis inclosos i no inclosos

Serveis inclosos

– Trasllats terminal-aeroport-terminal
– Guia acompanyant
– Bitllet aeri, Barcelona / Caire / Luxor-Aswan / Cairo / Barcelona
– 03 nits en hotel seleccionat o similar
– 04 nits d’allotjament en Creuer
– Règim alimentari de pensió completa
– Esmorzar diari, 06 dinars i 07 sopars
– Visites com s’indica en l’itinerari: Temples de Karnak i Luxor, Vall dels Reis, Medinet Habu, Deir el Bahari, Colossos de Mennon, Temples d’Edfú i Kom Ombo, Pedrera de Granit, Obelisc Inacabat, Gran Presa i passeig en faluca
– Mig dia Piràmides
– Abu Simbel en autocar
– Visita del Caire: Museu Egipci, Mesquita d’Alabastre, Barri Copte, Basar Khan el Khalili
– Memphis i Sakkara
– Propines a xofer i guia
– Sopar de comiat
– Assegurança i bossa de viatge.
– Taxes aeroport

 

*Imprescindible passaport amb vigència mínima de 6 mesos.

Serveis no inclosos

  • Maleters
  • Begudes en els menjars
  • Allò no indicat a l’apartat anterior

Preu:


PREU PER PERSONA  (en base hab. doble)
Min 15-19 pax 2.105€
Min 20-25 pax 2.050€

 

Assegurança opcional cancel.lació: 29€
Visat a pagar a l’entrada al país: 45€

PREU: 2050
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »